Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Ремонт ПК , Програм , Навчання програмування

створюю різні ігри, сайти, додатки, так само ремонт пк, віндовс, установка ВП, добірка заліза


Date Added: 10/10/2023 | Last Updated: 10/10/2023 | Page Views: 41
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

PC COMPUTERS

Configuring/Installing programs Virus cleaning Data recovery Remote problem solving! Assembling PC computers Repairing PC computers All work is done at your home!
 

Комп'ютерний Майстер не виходячи з дому!

Наші Послуги: Діагностика та Ремонт: Наш експерт проведе швидку та точну діагностику вашого пристрою, виявить проблему та запропонує оптимальне рішення. Ремонт виконується професійними майстрами з використанням сучасного обладнання та оригінальних комплектуючих. Налаштування та обслуговування: Ми надаємо послуги з налаштування операційних систем, програмного забезпечення, антивірусного захисту та інших програм. Регулярне обслуговування допоможе підтримувати ваш комп'ютер у чудовій формі, запобігаючи збоям та покращуючи продуктивність. Віддалена Підтримка: У разі невеликих проблем або налаштувань, ми надаємо віддалену підтримку, що дозволяє вирішувати питання без відвідування офісу майстра. Це зручно, ефективно та заощаджує ваш час. Консультації та Навчання: Наші фахівці готові поділитися своїм досвідом та знаннями, надаючи консультації з питань безпеки, вибору обладнання та програмного забезпечення. Ми також пропонуємо навчання основам роботи з комп'ютером та програмами. Відновлення даних: Втратили важливі файли? Не турбуйтесь! Ми спеціалізуємося на відновленні даних з пошкоджених носіїв інформації, таких як жорсткі диски, флеш-накопичувачі та карти пам'яті. Чому вибирають нас? Професіоналізм: Наші майстри мають високу кваліфікацію і постійно оновлюють свої знання. Відповідальність: Ми цінуємо ваш час та довіру, завжди прагнучи оперативного та якісного вирішення ваших проблем. Індивідуальний підхід: Ми враховуємо особливості кожного клієнта, пропонуючи рішення, націлені задоволення його конкретних потреб. Не залишайте свої цифрові проблеми без уваги – зверніться до професіоналів і ваш комп'ютер працюватиме на найвищому рівні!
 

System Administrator

I offer my services as a visiting system administrator. I outsource companies. Also minor repairs to copying equipment, refilling cartridges.
 

Creation of websites in the USA is high-quality and inexpensive.

Welcome! We specialize in website development and online business creation along with marketing, technical and search support for clients from the USA, Canada, UK. We have 15 years of experience in creating web projects to meet international requirements. We have the specific knowledge necessary for the most effective online presence of your business in the English and Russian-language Internet environment. Contact us, we will be happy to answer all your questions!
More information on the website: www.webcreate.top
Viber, Telegram: 380967092141
Email: [email protected]
 

Repair and maintenance of any computer equipment, computer networks.

Repair and maintenance of any computer equipment, computer networks. More than 20 years of experience. We also speak Czech and Russian.