Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Tiler

Professional laying of tiles (floor, walls, ceiling, turnkey bathroom units) installation of railings and balusters. Pool cladding. I work with all types of materials (marble, granite, porcelain, mosaic. Great experience and most importantly very high quality. tel. 3476629406. (whatsapp)


Date Added: 04/22/2024 | Last Updated: 04/22/2024 | Page Views: 11
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Finishing work

I will do the painting work. (347) 977-4955
 

Ремонт Будинків Квартир Офісів

Якщо Ви втомилися від своєї старої квартири, тільки купили або переїхали в нову або просто готуєте квартиру на продаж і хочете зробити в ній ремонт, то Ми допоможемо Вам у вирішенні цього питання в найкоротші терміни. Наша компанія виконує ремонти під ключ, швидко та якісно. Види робіт: Перепланування; Демонтаж стін та перегородок; Стіни (профіль та гіпсокартон); Фарбування (всередині, зовні, меблі); електрика; Підлоги (вініл, паркет, ламінат); Двері, плінтус, молдинг; Виготовлення та монтаж кухонних шаф, гардеробних або тумбочок у ванній; Сантехніка (змішувачі, раковина, унітаз) Наші ціни Вас приємно потішать. Для отримання додаткової інформації телефонуйте/пишіть за номером телефону.
 

Оздоблювальні роботи

Виконую малярні роботи. (347) 977-4955
 

Finishing work

Repair, painting and much more, apartments, houses. (347) 854-8232
 

Оздоблення будинку для продажу, заселення

Вітаю. Виконуємо оздоблювально-монтажно-ремонтні роботи для житлових будинків. Спеціалізуємось на підготовці житлових будинків до продажу – приведення будинку до товарного вигляду. Також спеціалізуємось на підготовці житлового будинку до проживання – облаштування та комплектація будинку меблями, технікою, усуненням будівельних недоліків. Роботи виконуються у найкоротші терміни – працюють будівельники-універсали з Росії, України вахтовим методом на всій території США – тобто без перерв на об'єкті. Є можливість оплати на компанію та індивідуально. Шукаємо ріелтерів, які здають або продають будинки, які треба наводити у товарний житловий вигляд. Телефон: +13473877141 Саша