Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

65 let romualdas

isciu liohkoi raboti


Date Added: 09/22/2020 | Last Updated: 09/22/2020 | Page Views: 132
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Молода людина 32 роки з документами

Вітаю. Шукаю будь-яку роботу/підробку Full-time або Part-time в районі Queens, Long Island City або в доступності в районі години їзди. З документів є SSN, driver license, Work permit. Англійська слабка. Роботу шукаю будь-яку, тому що необхідно напрацьовувати навички у різних сферах. До імміграції працював в офісі, тому чудово володію ПК і швидко знаюся на будь-яких програмах. Також вмію працювати руками. є досвід роботи в кейтерингу, доставці, збиранні, ремонті. Радий будь-яким пропозиціям.
 

Шукаю роботу

Терміново шукаю роботу. Є права. SSN у процесі. Викладав танці хіп-хоп. За кермом їздити вмію. Меблі зібрати змогу, дрібний ремонт по дому. Невеликий досвід у мувінгу. Шукаю роботу за кеш на постійній основі.
 

Шукаю роботу

Готова до роботи та здобуття знань у будь-якій сфері: освіта, фітнес, медицина, торгівля, клінінг, офіс, віддалено. 35 років, освіта вища, останнє місце роботи на батьківщині – бухгалтер у торговій компанії. У країні легально, місцевого досвіду немає, англійська базова. Бажаний графік 9am-5pm, розташування Південний Бруклін
 

SMM specialist

2 years of experience If you need an SMM specialist, write to me. 3472347225
 

Miscellaneous

Woman, part-time cash job. (347) 761-6630