Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

ALL TYPES OF IMMIGRATION SERVICES FOR 1/2 PRICE !!!

!!! WHY PAY MORE !!! • Filling out all emigration forms • Student visas • Tourist visas (B1 / B2) • Challenging visa denials • Green card petitions • Green card for marriage • Family reunification • Change and renewal status • 30 days to leave the USA in the process of waiting for political asylum • Making divorces • Notarized translations • Tax ID without SSN !!! Services of a licensed real estate agent (RE Aagent); !! Help finding housing !!!


Date Added: 06/20/2020 | Last Updated: 06/20/2020 | Page Views: 202
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

magia

Раджу всім не втрачати час і гроші, а звертатися до Лілії. Вона допоможе в будь-якій біді. Перевірено на мені та моїх друзях. Останнім часом багато хто до неї звертаються. багатьох допомогла лише Ліличка! Вона дивиться по фото, провівши діагностику, розповіла такі речі про які не знав ніхто. Навіть імена. Я була просто в шоці. Стало чітко зрозуміло, що на мого коханого був приворот. Я попросила допомогти. Робота тривала близько тижня і за підсумком мій коханий чоловік повернувся до мене. Зараз ми живемо разом, все добре! Завжди буду вдячна Лілічку за моє щастя! Я зрозуміла що для Лілі немає нічого неможливого. Звертайтеся, вона називає все як є, результат дає рівно в термін який вона вказує. Вона професіонал у своїй справі!
 

magic

CLAIRVOYANT LILY!!!! THIS IS NOT AN ADVERTISING!!! This really works girls!! It’s in her family generation. Her grandmother, she was also a strong woman. My mother went to see her. She sees the past, sees dates, names, can describe people. Sees the future. But the most important thing is that she GAVE ME MY HAPPINESS, MY LOVE BACK!!! My husband had a curse from a woman, and he left me and the children. LILICHKA WAS ABLE TO BRING HIM BACK AND OUR LOVE WITH HIM!!! Thank God, now everything is fine, we are together. Sometimes I call her for advice. She herself is a very kind and good person. GIRLS, MEN, CONTACT ONLY LILA. I am writing you her number (+380638055486 call on WhatsApp Viber).
 

I ask for help from caring people. Due to my financial situation and health. I am a refugee from Donetsk-Ukraine. I am in Kyiv-Ukraine. I ask for help for treatment and accommodation.

I ask for help from caring people. Due to my financial situation and health. I am a refugee from Donetsk-Ukraine. I am in Kyiv-Ukraine. I ask for help for treatment and accommodation.I ask for help from caring people. Due to my financial situation and health. I am a refugee from Donetsk-Ukraine. I am in Kyiv-Ukraine. I ask for help for treatment and accommodation!!!Card number 5375414134337574!!!UA073220010000026201304925533!!!
 

Extrasens

Я вдячна долі за зустріч з Ліночкою +380997482235 WhatsApp/Viber.Всім її рекомендую!Моя проблема дійсно була дуже складною.Я собі не знаходила місця.Мій чоловік почав мені зраджувати зі своєю колегою. Як тільки я не намагалася йому пояснити що ми не зможемо без нього, а він начебто і не чув мене. Я зрозуміла, що вона зробила чоловікові приворот. Я пояснила чому і як. Я дуже її просила мені допомогти. Ліночка провела необхідні роботи і не одну. Результат - через 1 місяць чоловік повернувся додому. Хоча ми з ним за цей час жодного разу зустрічалися. Йому було дуже соромно, зараз прозрів, а я вибачила і взяла його назад. Зараз каже, що любить і більше не зрадить. Тож магія є! І не впадайте у відчай у хвилину. Звертайтеся до Ліночки вона завжди вам допоможе!
 

Ворожка

Хочу порадити Вам людину від Бога Провидицю Варвару! Допомогла мені повернути чоловіка, відновила стосунки, відсторонила суперницю, поправила здоров'я. Ось її контактим об. У мене була ситуація: Чоловік почав пропадати, затримуватися на роботі, здоров'я погіршилося, проблеми на роботі .... знаєте якось все і відразу .... мені порадила Варечку моя подруга. як заміж не могла вийти, але Варя їй допомогла .... я їй набрала поговорила і як легше стало, більше світлої людини не зустрічала ... по фотографії моє минуле розповіла прямо в точку .... Варя спасибі Вам велике ще раз! !