Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

American alternative medical

American Alternative Medical association
All natural care

Health and Wellness Center
Alternative Medicine Doctor Consultation
Doctor Neurologist Consultation

All types of massage:

  • Medical
  • Swedish
  • Classical
  • Sports
  • Can
  • Anti-cellulite
  • Spot (Chinese)

Prevention and treatment:

  • Scoliosis and Kyphosis
  • Osteoporosis
  • Osteochondrosis
  • Deep cleaning
  • Ear candles

There are medications from Russia, Europe
and China, Ancient Tibetan medicine.
We accept individual orders. We send to all States of America

(718) 996-3752
86 Quentin Rd, Brooklyn NY, 11223,
Kings Highway (Between West 10 and West 11)

418 1


Date Added: 05/08/2018 | Last Updated: 05/07/2020 | Page Views: 149
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

CONSULTATION CENTER FOR MEDICAL AND SOCIAL BENEFITS

1_800_366_9796_ЦЕНТР_КОНСУЛЬТАЦИЙ_ПО_МЕДИЦИНСКИМ_И_СОЦИАЛЬНЫМ_БЕНЕФИТАМ (10).png

 

Новий офіс S&A Unified Home Care у Bronx!

Новий офіс
S&A Unified Home Care у Bronx!
Команда S&A Unified Home Care запрошує вас відвідати наш новий офіс у Бронксі, за адресою 708 Lydig Avenue, Ground Floor, Bronx, NY 10462. Ми прагнемо створити комфортне та турботливе середовище, де клієнти почуваються в безпеці. Ми пишаємось нашою репутацією та цінуємо кожного клієнта як члена нашої великої родини.
Що робить нас особливими?
1. Індивідуальний підхід. Ми розуміємо, що кожна людина унікальна, і тому розробляємо персоналізовані плани догляду з огляду на потреби та побажання кожного клієнта.
2. Кваліфікований персонал. Наші фахівці з догляду — висококваліфіковані професіонали, які мають необхідні навички та досвід для забезпечення видатного догляду та підтримки.
3. Широкий спектр послуг. Ми пропонуємо широкий спектр послуг, включаючи догляд за людьми похилого віку, пацієнтами з обмеженими можливостями, а також допомогу у веденні домашнього господарства, приготуванні їжі та багато інших.
4. Доброзичливість і турбота. Ми не тільки доглядаємо фізичні потреби наших клієнтів, але
і надаємо їм доброзичливе
спілкування та емоційну підтримку.
5. OPWDD – програма для пацієнтів (у тому числі) з відхиленнями у розвитку, включаючи інтелектуальні відхилення, ДЦП, синдром Дауна, аутизм та інші неврологічні захворювання.
Послуги, які
ми пропонуємо:
1. HHA/PCA — Помічники з догляду на дому (хоуматенденти). Сертифіковані співробітники нашого агентства допомагають людям похилого віку або інвалідам у повсякденному житті. Хоуматенденти навчені допомагати в таких справах, як: приготування їжі, прибирання будинку, підтримка гігієни та багато іншого, що може знадобитися пацієнту.
2. CDPAP – частина програми Medicaid у штаті Нью-Йорк, у межах якої пацієнт має право наймати членів сім'ї, знайомих чи друзів для догляду за собою вдома. Перевагою програми є можливість контролювати план догляду.
3. NHTD - програма дозволяє пацієнту уникнути проживання в будинку для літніх людей. При необхідності, сервіс може бути цілодобово (12 годин вдень і 12 годин вночі), що сприяє незалежності та покращенню якості життя пацієнта.
4. TBI — програма для догляду за потерпілими від травми головного мозку, інфаркту, інсульту або аварії.
5. OPWDD – програма для людей з відхиленнями у розвитку, включаючи інтелектуальні відхилення, дцп, синдром Дауна, аутизм та інші неврологічні захворювання.
Зв'яжіться з нами, і ми допоможемо підібрати відповідну вам програму з догляду.
708 Lydig Avenue, Ground Floor
Bronx, NY 10462
1-718-684-2700 ext 306, 272
Професійна команда
S&A Unified Home Care тут для вас!

 

Шукаю роботу фармацевтом.

Мене звуть Тетяна, мені 28 років. Є диплом про вищу освіту, отриманий в Україні (магістр фармації). Досвід роботи в аптеці - 5 років у державній аптеці в РБ. Шукаю роботу в аптеці. Помічник фармацевта або будь-яка позиція, пов'язана з фармацевтикою. Англійська середня. З усіх питань писати або дзвонити за номером (848)3157303
 

BENEVOLENT HOME CARE

Busy agency в Brooklyn offering SENIOR SERVICES!!!! Якщо ви є 65+, здоров'я проблема пов'язана з hospitals, disability, after surgery! We can help you open your own services! MEDICAIDE NEEDED !!!!!! WE PROVIDE FREE INFORMATION! CALL! 718-345-1000
 

The International Pharmacy Healthmapo

International pharmacy with delivery Dietary supplements with delivery Vitamins from Europe on Healthmapo Online pharmacy with delivery of medicines to your city. Nutritional supplements and vitamins. Over-the-counter medicines delivered to your city. Medical cosmetics from the best manufacturers in Europe. High-quality medical products and medical devices.