Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

assistant, assistant

I am looking for a job / part-time job, flexible schedule, but full-time employment is also not excluded. I have experience working as an assistant secretary in Moscow offices, as well as a little experience working as a baby sitter (looking after two small children) and looking after a grandmother (an independent grandmother); I'm not afraid of work. About me: 35 years old, Russian-speaking, serious, responsible, respectable, no bad habits, good English, legal status.


Date Added: 01/14/2021 | Last Updated: 01/14/2021 | Page Views: 161
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

шукаю роботу

Здрастуйте, мене звуть Михайло. Звичайний хлопець без шкідливих звичок шукає роботу. Легальний, є дозвіл на роботу та SSN, можу працювати на чек, кеш. Швидко навчаюсь новому. Базова англійська. Хочу здобути досвід роботи та якісь навички. Пунктуальний, порядний. Живу на Staten Island.
 

Looking for a job urgently

Ready to work and gain knowledge in any field: education, fitness, medicine, trade, cleaning, office, remotely. 35 years old, higher education, last job in my home country was an accountant in a trading company. Legal in the country, no local experience, basic English. Preferred schedule 9am-5pm, location South Brooklyn
 

Прохання про допомогу

Здрастуйте, мене звуть Наталія Я живу в Молдові, мені 24 роки Я заміжня, у мене є дитина, 1 рік. Наша сім'я опинилася у важкій фінансовій ситуації, довелося залазити у кредити та борги. Наразі сума боргу перевищує 6 000 доларів. Чоловік працює на двох роботах, я сиджу вдома в декреті з дитиною, всі гроші йдуть на погашення кредиту, комунальні послуги, не вистачає на життя та на необхідні речі для дитини, тому доводиться позичати. Все, що ми могли продати ми вже продали, велосипед, шафа, свій одяг, сумки, прикраси. Плюс до всього зараз терміново потрібно 1000 доларів на операцію для чоловіка, в борг уже взяти нема в кого, а кредит у банку більше не дають. Будь ласка, якщо у когось є можливість допомогти фінансово нашій родині напишіть мені у Вайбер Ватсапп або Телеграм мій номер +37377752914 Будь-яка сума допоможе нам позбутися боргів, вирішити свої проблеми та почати жити нормально. Або допоможіть мені знайти роботу в інтернеті, яку я можу виконати з телефону, поки я сиджу в декреті будинку з дитиною. Я згодна на будь-яку роботу.
 

Need a job urgently

Looking for any job in cash.Brooklyn.Ready to work day or night.347-348-3361.
 

Шукаю будь - яку роботу !

Здрастуйте, мене звуть Олександр, я шукаю роботу, легко навчаюсь, стресостійкий, готовий розглянути всі варіанти. У США два місяці, тут працював здебільшого на мувінгу, над англійською мовою працюю щодня. Маю досвід 5 років у продажах - був керуючим мережею магазинів спортивного харчування BODY PIT, був одночасно і керуючим, і продавцем, і вів кілька рекламних сторінок компанії в інстаграм (сам писав і створював пости та сториси), навчав інших франчайзі та допомагав відкривати магазини, під моїм управлінням було кілька міст, до цього працював так само 5 років у слаботочці - пожежна сигналізація, охоронна сигналізація, відео спостереження, в обслуговуванні було більше трьохсот об'єктів, вмію поводитися з усіма інструментами, вмію швидко приймати рішення. Готовий навчитися нової професії, мій номер +13476999089, можна дзвонити в будь-який час, писати в телеграм або в WhatsApp. Проживаю у Брукліні.