Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

CITY NEW YORK - OFFICE FOR MANAGEMENT AND BUDGET

CITY NEW YORK - OFFICE FOR MANAGEMENT AND BUDGET
COMMUNITY DEVELOPMENT BLOCK GRANT PROGRAM (CD / CDBG)
NOTIFICATION OF INTENTION TO REQUEST PROVISION OF FUNDS


Date Added: 05/22/2020 | Last Updated: 05/22/2020 | Page Views: 137
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Ворожка

Від мене 10 місяців тому пішов чоловік, на компроміс він не йшов, заблокував у всіх соціальних мережах. Мені здалося підозрілим те, що людина так кардинально змінилася за короткий термін, від суду і почалася моя карусель по людях з понад здібностями. І попливли одна каже пристріт, друга порча третя приворот на ньому. Ми мило поговорили і в перші хвилини розмови та огляду вона вразила мене тим, що сказала чітко про ті речі яких знати не міг ніхто! Взялася допомогти мені і в обіцянку терміни вона дійсно допомогла, як вона і сказала він сам зателефонує і піде на примирення так і сталося. Спасибі їй за це велике, вона єдина людина яка мало каже але дійсно робить. Залишу контакти раптом кому-небудь знадобиться, людина реально від бога +80934370342 вайбер
 

магія

Хочу поділитись з тими, кому потрібна допомога. Сама була такою. Бувають ситуації та обставини в житті надзвичайні. Важко без допомоги тоді. Зараз це розумію і можу сказати, що мені пощастило знайти справжню людину, яка може дати відповіді на питання і допоможе вирішити проблеми, допоможе повернути своє. Та й не тільки це... Мій чоловік мене покинув на шостому році спільного життя і пішов до іншого. У складних ситуаціях я ніколи не губилася, але тут... Я не розуміла, чому і як, і що робити! Я вважала, що ми разом із чоловіком на все життя. Так була вихована. Та й він був завжди з такими ж переконаннями. Але потім з'явилася інша і чоловіка як підмінили. Місяці на проліт я намагалася все виправити у різний спосіб і переконалася, що все це не просто. Багато ворожок допомагали дати відповіді, а багато хто був ні про що. Справжню силу ритуалів я відчула лише коли звернулася до Олександра. Він справді має дар. Знайшла його за порадою. Він повернув мені чоловіка, а розлучницю тепер навіть ніхто не згадує. Щиро рекомендую всім та залишаю його номер плюс +380971792179. Також Олександру можна писати до месенджерів.
 

Italian bedroom for sale

Queen bed, 2 bedside tables, mirror with dresser, wardrobe 2 doors. Staten Island. Tatyana@7183006493
 

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ NJ TRANSIT

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ NJ TRANSIT ПРО ПРОВЕДЕННЯ ВІДКРИТОГО ПУБЛІЧНОГО СЛУХАННЯ
Відповідно до законодавчого положення 1984, Розділ 5, с. & Disabled Residents Transportation Assistance Program, SCDRTAP.

 

Для українців новини

Новини для всіх українців у Нью Йорку