Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Computers, office equipment

Selling laptop HP. (718) 382-9733


Date Added: 03/02/2021 | Last Updated: 03/02/2021 | Page Views: 76
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Computers, office equipment

Selling a new pocket electronic English-Russian dictionary. (718) 864-4862
 

Приватний комп'ютерний майстер пропонує послуги

Комп'ютерний майстер. Працюю вдома. Можу полагодити ваш комп'ютер/ноутбук. Перепрошувати телефон/планшет. Встановити будь-які програми. Також можу викладати уроки з необхідної комп'ютерної специфіки.
 

Selling Gaming PC AMD Ryzen 5600X Video AMD Radeon RX 6600 XT 8 GB

I'm selling Gaming PC iBaypower Processor AMD Ryzen 5600X 6-Core Video AMD Radeon RX 6600 XT 8 GB RAM -16 GB SDD -500 GB Condition - like new. Package. + Keyboard, + mouse Price $750 ( original price $1400) + HP Elite E243 24" monitor - $50 Sheepshead Bay, Brooklyn, NY
 

Canon lens compact macro

Canon EF 50mm f/2.5 compact-macro
 

Autodesk AutoCAD Electrical 2022

Програмне забезпечення б/у. Мова інтерфейсу російська та англійська. Довічне використання. Autodesk AutoCAD Electrical 2022 – це інтерактивна програма, яка дозволяє користувачам легко створювати, змінювати та документувати системи керування електрообладнанням за допомогою галузевого набору інструментів для проектування електричних систем. Це допомагає інженерам-електрикам підвищити продуктивність проектування системи керування. Користувачі можуть проектувати електричні схеми у спеціалізованому середовищі. Він повністю оснащений дивовижними інструментами та функціями, які додадуть більше гнучкості та автоматизації у ваш повсякденний робочий процес. Autodesk AutoCAD Electrical 2022 робить весь процес зручнішим. Додаток має вбудовані бібліотеки та інструменти для автоматизації завдань проектування електрообладнання, які допомагають заощадити годинник зусиль, тому інженери-електрики можуть приділяти більше часу інноваціям. Інтерфейси користувача оптимізовані для роботи з моніторами з високою роздільною здатністю. Він отримав нову темну тему, а кольори фону було оптимізовано з кольорами значків, щоб забезпечити оптимальний контраст, не відволікаючи область малювання. Це дозволяє користувачам працювати у співпраці з кількома проектами та проектами. Гарантія на програмне забезпечення – 12 місяців. Довічне використання. Можемо організувати встановлення. Нагороду за покупку ви отримаєте «LibreOffice» безкоштовно.