Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Dr. Mikhail Fukshansky, MD




Dr. Mikhail Fukshansky, MD
25 YEARS EXPERIENCE
Dr. Mikhail Fukshansky studied and trained in the most prestigious schools,
universities, hospitals
Rejuvenation, life extension in combination with anesthetic methods of regenerative medicine
The office offers all types of physiotherapy, physiotherapy and massage


Date Added: 08/12/2022 | Last Updated: 08/12/2022 | Page Views: 126
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

МИ ЗУПИНИМО БІЛЬ У НОГАХ ПЕРШ, ЧИМ ВОНА Зупинить вас!

ЦЕНТР ВІДНОВЛЕННЯ СУДИН І ВІД при Sinai Diagnostics

НОГИ НАБИГАЮТЬ І БОЛЯТЬ

МИ ЗУПИНИМО БІЛЬ У НОГАХ ПЕРШ, ЧИМ ВОНА Зупинить вас!


Вам необхідно звернутися до Центру відновлення судин та вен при SINAI DIAGNOSTICS:
  • Якщо ваші ноги болять, набрякають, ви відчуваєте почуття холоду чи тяжкості в ногах – все це симптоми порушеної циркуляції крові, що призводить до атеросклерозу судин нижніх кінцівок.
  • Якщо ви курите або курили в минулому, то вам рекомендується пройти перевірку циркуляції судин ніг. Крім порушень у роботі легень, у курців порушується кровопостачання в ногах, що призводить до атеросклерозу нижніх кінцівок.
  • Якщо на ногах з'явилися венозні трофічні виразки, що не гояться.
  • Якщо вам призначено процедуру лазерного лікування вен. Перед прийняттям остаточного рішення проконсультуйтеся зі спеціалістами Центру відновлення судин та вен – друга думка допоможе вам прийняти правильне рішення та позбавить вас непотрібних процедур.
  • Якщо ви пройшли процедуру так званого лазерного лікування вен, але результат залишився невтішним і ноги продовжують набрякати.
  • Якщо у вас діабет, ожиріння, ви літні і втомилися думати про ходьбу як про щоденні тортури.

МИ ВІДНОВЛЮЄМО СУДИНКИ ТА РЯТУЄМО ВІДНИ!

Пацієнти судинного інституту Sinai Diagnostics

Лікуйтеся у лікарів світового рівня!
Багато хто чув про судинний інститут Sinai Diagnostics не тільки в Нью-Йорку та США, а й в інших країнах. Пацієнти згадують із вдячністю досвідчених лікарів, яким завдячують своїм здоров'ям, а багато і життям. До Судинного інституту Sinai Diagnostics доктор Колесніков запрошував лише лікарів світового рівня, директорів відділень провідних шпиталів Нью-Йорка в галузі радіологічної діагностики та судинної медицини. Але найважливіше, що у Судинному інституті Sinai Diagnostis з'ясовують, передусім причину, що призводить до венозної патології та інших захворювань.

Ми розмовляли з пацієнтами, які пройшли лікування в судинному інституті Sinai Diagnostics і записали реальні історії.

Пацієнт С. 65 років страждав від судом у правій нозі. "Я ходив до різних лікарів, але тільки в судинному інституті Sinai Diagnostics мені швидко, безболісно і ефективно провели процедуру відновної венопластики. І тепер ніч не перетворюється на пекло. У судинному інституті Sinai Diagnostics був поставлений правильний діагноз - синдром порушення циркуляції м'язів нижніх кінцівок, і після однієї процедури я відчув себе людиною, а не великомучеником!

Пацієнтка К. 70 років, насилу ходила, ноги хворіли весь час. "Після правильно поставленого діагнозу з'ясувалося, що проблема в пахових та тазових венах, які звузилися праворуч за рахунок спайок, а зліва були здавлені великим животом, що призвело до недостатності клапанів у нозі та розширення вен. Після кількох процедур болі в ногах пройшли".

Пацієнт Ю. 55 років, курець, багато років страждав на облітеруючий ендартеріїт і переміжну кульгавість. "Згадую з вдячністю співробітників Судинного інституту Sinai Diagnostics, і це не просто красиві слова. Після чищення артерій від атеросклеротичних бляшок мій стан значно покращав я перестав кульгати від болю".

Якщо у вас є діабет, високий тиск, високий рівень холестеролу, у вас можуть бути проблеми з кровообігом, навіть без симптомів.

Точна діагностика на ранній стадії може запобігти появі трофічних виразок, які можуть спричинити гангрену. Наслідки гіпертонії призводять до інфаркту, в судинному інституті Sinai Diagnostics застосовують сучасні профілактичні заходи, щоб уникнути цього. Тільки в судинному інституті Sinai Diagnostics проводиться найшвидша, безболісна та ефективна процедура відновлювальної венопластики.


2560 Ocean Avenue,Brooklyn, NY 11229
(718) 736-2303

 

Looking for a job in a medical office

Hello, my name is Zoryana, I’m from Ukraine, I worked there as a nurse, I completed phlebotomy and ECG courses here, I’m looking for a job in a medical office, I live in Brooklyn 11235, responsible, punctual, energetic!
 

Новий офіс S&A Unified Home Care у Bronx!

Новий офіс
S&A Unified Home Care у Bronx!
Команда S&A Unified Home Care запрошує вас відвідати наш новий офіс у Бронксі, за адресою 708 Lydig Avenue, Ground Floor, Bronx, NY 10462. Ми прагнемо створити комфортне та турботливе середовище, де клієнти почуваються в безпеці. Ми пишаємось нашою репутацією та цінуємо кожного клієнта як члена нашої великої родини.
Що робить нас особливими?
1. Індивідуальний підхід. Ми розуміємо, що кожна людина унікальна, і тому розробляємо персоналізовані плани догляду з огляду на потреби та побажання кожного клієнта.
2. Кваліфікований персонал. Наші фахівці з догляду — висококваліфіковані професіонали, які мають необхідні навички та досвід для забезпечення видатного догляду та підтримки.
3. Широкий спектр послуг. Ми пропонуємо широкий спектр послуг, включаючи догляд за людьми похилого віку, пацієнтами з обмеженими можливостями, а також допомогу у веденні домашнього господарства, приготуванні їжі та багато інших.
4. Доброзичливість і турбота. Ми не тільки доглядаємо фізичні потреби наших клієнтів, але
і надаємо їм доброзичливе
спілкування та емоційну підтримку.
5. OPWDD – програма для пацієнтів (у тому числі) з відхиленнями у розвитку, включаючи інтелектуальні відхилення, ДЦП, синдром Дауна, аутизм та інші неврологічні захворювання.
Послуги, які
ми пропонуємо:
1. HHA/PCA — Помічники з догляду на дому (хоуматенденти). Сертифіковані співробітники нашого агентства допомагають людям похилого віку або інвалідам у повсякденному житті. Хоуматенденти навчені допомагати в таких справах, як: приготування їжі, прибирання будинку, підтримка гігієни та багато іншого, що може знадобитися пацієнту.
2. CDPAP – частина програми Medicaid у штаті Нью-Йорк, у межах якої пацієнт має право наймати членів сім'ї, знайомих чи друзів для догляду за собою вдома. Перевагою програми є можливість контролювати план догляду.
3. NHTD - програма дозволяє пацієнту уникнути проживання в будинку для літніх людей. При необхідності, сервіс може бути цілодобово (12 годин вдень і 12 годин вночі), що сприяє незалежності та покращенню якості життя пацієнта.
4. TBI — програма для догляду за потерпілими від травми головного мозку, інфаркту, інсульту або аварії.
5. OPWDD – програма для людей з відхиленнями у розвитку, включаючи інтелектуальні відхилення, дцп, синдром Дауна, аутизм та інші неврологічні захворювання.
Зв'яжіться з нами, і ми допоможемо підібрати відповідну вам програму з догляду.
708 Lydig Avenue, Ground Floor
Bronx, NY 10462
1-718-684-2700 ext 306, 272
Професійна команда
S&A Unified Home Care тут для вас!

 

Looking for a job in a pharmacy

Good afternoon, my name is Ana, I am from Georgia, I have experience working in pharmacies in Georgia, I also worked at the pharmaceutical company Bayer - I was involved in drug sales and office affairs, Thank you
 

Шукаю роботу в аптеці

Доброго дня, мене звуть Ана, я з Грузії, є досвід роботи в аптеки в Грузії, також я працювала у Фармацевтичній компанії-«Байєр»- займалася продажами препаратів та офісними справами, Дякую