Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

ENGLISH

More information at www.RiversideLanguage.org
by email [email protected] (in Russian)
ONLINE classes with experienced teachers using a special methodology.
Riverside Language Program invites to 6 week class
our schedule is Monday to Friday 9-3.


Date Added: 09/18/2020 | Last Updated: 09/18/2020 | Page Views: 118
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

*** HOW TO BECOME A US STUDENT ***

* Professional Paralegal Service NYC * ***HOW TO OBTAIN A STUDENT VISA IN THE USA*** *Shortage of foreign students *USA universities are waiting for you* *Don’t miss the opportunity WE WILL HELP: Apply for *Get: *STUDENT VISA /F1/. For family members VISA /F2/ (automatically) * For questions Contact us for free information: * Work without intermediaries with professionals * Tel\ Viber\ WhatsApp\Telegram: 1-917-8800982 \ www.ameros.us
 

ENGLISH TUTOR

Вітання. Я – дипломований репетитор англійської мови. У цій сфері вже понад 10 років. Якщо ти потрапив до іншої країни і тобі потрібна англійська так напиши мене. Я тобі допоможу. Для кожного вибираємо індивідуальну програму та починаємо працювати інтенсивно.
 

School subjects training в Російській та English via Skype. Шкільні предмети англійською та російською

School subjects training в Російській та English via Skype. Шкільні предмети на англійській та російській мовах Teacher of several school subjects, including English, higher pedagogical education - Moscow Pedagogical University, department of Geography and Biology, additional pedagogical specialties - English and Psychology. Fluent English, basic knowledge: Німеччина, Французька і Поліська. I have the first teacher category (Master degree) in Russia. Я маю навички англійської мови всі школи в школах і коледжах в московському і московському регіоні, охоплюють інші предмети: географічні, біологічні, хімічні, комп'ютерні науки (IT, software: C, C ++, Python), History, Mathematics, Physics, Art , etc. While working, I took advanced training courses (English language and Information Technology). У літо я працював як дистанційний персонал на територіях в московському регіоні, після школи літератури як англійський та інші предмети для дітей школи і школи (від 3 до 18 років). I hatwice visited the USA (training and practice in various fields of US education). Викладач/вчитель кількох предметів, у тому числі англійської мови. Московський педагогічний університет, географо-біологічний факультет, додаткові педагогічні спеціальності – англійська мова та психологія. Вільна англійська та базові знання: німецька, французька та польська. Навчав англійської мови у всіх класах у школах та коледжах Московської області та Москви, а також часто викладав інші предмети: географію, біологію, хімію, інформатику (ІТ, ПЗ: C, C++, Python), історію, математику, фізику, мистецтво тощо . За час роботи пройшов курси підвищення кваліфікації (англійська та інформаційні технології). Влітку часто підробляв перекладачем у закладах Московської області, після позаурочних занять учителем англійської мови та інших предметів для дітей дошкільного та шкільного віку (від 3 до 18 років). Двічі побував у США (навчання та практика з різних напрямів освіти у США).
 

Розмовна англійська за 5 місяців

Викладаю Англійську, працюю з іммігрантами у США
 

Експрес-курс англійської мови

Слухач за півроку отримує знання розмовної англійської мови на рівні Intermediate та вище. Заняття будуються на відкритті прихованих здібностей людського мозку, зробленого мною. Робота з усіма віковими категоріями.