Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

English for adults.

I give English lessons for adults, from scratch.
Online or home trip.

+1 929 363-8986


Date Added: 11/11/2019 | Last Updated: 05/18/2020 | Page Views: 118
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Англійська мова приватні уроки

Викладаю англійську мову понад п'ять років у НЙ. Працюю з різними національностями та віком. $40 за годину онлайн урок. Телефонуйте за номером 9292470176.
 

Mathematics

Досвідчений Math Instructor є доступним для прийому з будь-яким екзаменом (SAT, Regents ...) preparation, homework assignments, extracurricular activities. Online або In Person. Будь-який рівень матчу, з 1st grade to college courses. 646-220-5969. Boris.
 

Training in Ukrainian and English via Skype. Шкільні предмети англійською та російською

Teacher of several school subjects, including English, higher pedagogical education - Moscow Pedagogical University, department of Geography and Biology, additional pedagogical specialties - English and Psychology. Fluent English, основне знання: Німеччина, Французька і Політична. I have the first teacher category (Master degree) in Russia. Я маю навички англійської мови всі школи в школах і коледжах в московському і московському регіоні, охоплюють інші предмети: географічні, біологічні, хімічні, комп'ютерні науки (IT, software: C, C ++, Python), History, Mathematics, Physics, Art , etc. While working, I took advanced training courses (English language and Information Technology). У літо я працював як дистанційний персонал на територіях в московському регіоні, після школи літератури як англійський та інші предмети для дітей школи і школи (від 3 до 18 років). I hatwice visited the USA (training and practice in various fields of US education). Викладач/вчитель кількох предметів, у тому числі англійської мови. Московський педагогічний університет, географо-біологічний факультет, додаткові педагогічні спеціальності – англійська мова та психологія. Вільна англійська та базові знання: німецька, французька та польська. Навчав англійської мови у всіх класах у школах та коледжах Московської області та Москви, а також часто викладав інші предмети: географію, біологію, хімію, інформатику (ІТ, ПЗ: C, C++, Python), історію, математику, фізику, мистецтво тощо . За час роботи пройшов курси підвищення кваліфікації (англійська та інформаційні технології). Влітку часто підробляв перекладачем у закладах Московської області, після позаурочних занять учителем англійської мови та інших предметів для дітей дошкільного та шкільного віку (від 3 до 18 років). Двічі побував у США (навчання та практика з різних напрямів освіти у США).
 

Уроки корейської мови

Я учитель корейської мови. Допоможу вивчити мову з нуля до підготовки до міжнародного іспиту TOPIK. Заняття проходять у зручній для вас обстановці по zoom у будь-який час. Для занять нічого купувати не потрібно, тому що я надаю всі необхідні матеріали.
 

Репетиторство для дітей шкільного віку / Tutor for school aged children, English and homework help

Ваша дитина має труднощі з виконанням домашнього завдання, вивченням предметів або з англійською мовою? Я, репетитор з 5-річним досвідом роботи, володію російською та англійською мовами. Мої індивідуальні заняття для дітей до 8 класу підвищують успішність з основних предметів, включаючи англійську мову. Розвивайте необхідні організаційні та навчальні навички у моєму затишному домашньому офісі, розташованому в Sheepshead Bay, Brooklyn. Ціна занять $35/година. передзвоніть мені (347) 671-7711 для безкоштовної консультації прямо зараз. Чи є ваше дитя боротьба з досконалою домашньою роботою, grasping with a subject, or trying to navigate the English language? I'm academic tutor with 5 years of experience and am bilingual in Russian and English. Моя індивідуальна освіта виховує дітей до 8-ї серії з інструкцією в core subjects and ESL. Будівля визначних організаційних і студійних шкіл в моєму комфортному домашній офіс, що знаходиться в Шеппhead Bay, Brooklyn. Явний сон є $35/hour and with a free consultation. Ви можете contact me at (347) 671-7711.