Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

ENTRY-LEVEL PR ASSOCIATE NEEDED


ENTRY-LEVEL PR ASSOCIATE NEEDED
e-PR Inc. is a public relations platform that serves as the intermediary between clients and media platforms. We are an early-stage startup with both Russian and English speaking clients, partners and team.
We are looking to hire a public relations specialist, who will be able to communicate effectively with the media and create materials for our clients.
*
Qualifications:
-Existing or future Bachelor's degree in PR / Communications / Journalism or a related field
-Outstanding English speaking and writing skills
-Russian language proficiency
-Willingness to get a deep knowledge of Media market
Please send your CV to [email protected]


Date Added: 09/03/2018 | Last Updated: 11/17/2020 | Page Views: 80
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Потрібен менеджер з продажу в маркетингове агентство

Ми - digital-агентство, що динамічно розвивається, спеціалізується на просуванні бізнесу в інтернеті. У зв'язку з розширенням портфеля замовлень нам потрібно посилити команду менеджером з активних продажів. Ваше завдання полягатиме в пошуку нових клієнтів, консультуванні з питань маркетингу в інтернеті, проведенні презентацій та переговорів, укладанні вигідних для компанії угод. Ми очікуємо від Вас досвіду продажів від 1 року, впевнених навичок ведення переговорів та закриття угод, комунікабельності та цілеспрямованості. Натомість ми пропонуємо офіційне оформлення, конкурентний оклад плюс відсотки від укладених договорів, гнучкий робочий графік, можливості професійного та кар'єрного зростання всередині компанії. Якщо Ви амбітний спеціаліст з продажу та цей виклик до душі - чекаємо на Ваше резюме на пошту [email protected] або дзвоніть +1(929)-278-4390. Будемо раді відповісти на всі питання по вакансії.
 

Менеджери, supervisors, sales

Терміново. Менеджер, робота у новому ресторанi. (917) 754-6641
 

Менеджери, supervisors, sales

Staten Island. Адміністратор-партнер, робота в bakery. (718) 755-2159
 

Менеджер з продажу

Компанія, що надає консьєрж сервіс для громадян, шукає людину, яка хоче заробляти. Обов'язки: - продзвонювати основу підприємства міста і обробляти ліди, які у СRМ систему; - вносити всі дані клієнта до СRM системи або вести картку клієнта; - комунікація із клієнтами; - взаємодіяти з керівником; - брати участь у планерках та заповнювати звіти. Основне завдання менеджера – це вибудовувати контакт із клієнтом, вести клієнта та закривати угоду. Вимоги: - досвід роботи у продажах; - грамотне усне та письмове мовлення; - добре розвинені комунікативні навички; - Цілеспрямованість. Умови роботи: - віддалена робота; - Оплата від 100000 до 200000 рублів. Оклад + % з продажу; - графік роботи: з 12.00 до 20.00 до Мск. Робочий день може бути збільшений за рішенням менеджера з продажу. Швидше відгукуйтесь на нашу вакансію. Пишіть у телеграм @pr_otdel
 

Додаткова робота! Високий дохід!

Робота для менеджерів з продажів, дистриб'юторів, людей, які вже мають свій бізнес або послуги. І для тих, хто хоче розвиватися в цій галузі, є навчання Високий дохід!