Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Experienced hairdresser

Any hairdressing services, at home and on the road! Haircuts, coloring, hair straightening, hair botox (treatment) Brooklyn


Date Added: 10/01/2022 | Last Updated: 10/01/2022 | Page Views: 74
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

КУРСИ ПЕРМАНЕНТНОГО МАКІЯЖУ

Давно мрієш почати працювати на себе і добре заробляти? Запрошую освоїти професії, які актуальні завжди
 

HAIR

Вітаю
 

Comfortable shopping

Святкові покупки та клопіт. Трафік, паркування, сумки і так далі. Зробіть собі справжнє свято і замовте президентський лімузин, який вас відвезе прямо під дверима будь-якого магазину, зачекає і відвезе назад додому. Телефонуйте і залиште повідомлення 631 815 5500.
 

Акція "Безліміт Краси"

БЕЗЛІМІТЬ КРАСИ Від такої пропозиції вкрай складно відмовитися! Тільки в Maison Beauty Boutique з 9 грудня по 31 січня комбо з улюблених бьюті процедур за приємними цінами! Діє кілька пакетних тарифів: ✨ Beauty combo #1 $280 Hair style (стайлінг стрижки) + мейкап (будь-який) + вії (будь-якого обсягу) ✨ Beauty combo #2 $370 Hair color (фарбування в один тон, догляд) + мейкап (будь-який) + вії (будь-якого обсягу) + міні бокс з продукцією Aveda ✨Beauty combo # 3 $540 Hair color (складне фарбування, догляд) + макіяж (будь-який) + вії (будь-якого обсягу) + бокс з продукцією Davines Термін дії пакету: 9 грудня - 31 січня Купуючи наші бьюті-комбо, ви автоматично стаєте учасником розіграшу призів. Підсумки розіграшу буде підбито в нашому салоні 22 грудня на Christmas Party. Чекаємо на вас на безліміті краси в Maison Beauty Boutique! Ps не забудь поділитися з подругою!
 

Салон манікюру

У новий салон манікюру та педикюру, до українських майстринь запрошуємо дівчат та хлопців, які обожнюють доглядати за своїми нігтиками та п'ятами. Манікюр та педикюр комбінований, велика палітра кольорів, гарна атмосфера та кава чи шампанське за бажанням. Всі питання та запис за телефоном: +19292457819 (Оксана)