Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Fortuneteller's help. Divination. Love spell.

Fortuneteller's help. Divination. Fortuneteller services. Card reading. Return a loved one. Find out the future. Remove damage. Rite of passage to attract money. Hereditary fortune teller, clairvoyant, healer Ty will help everyone in need in difficult and neglected life situations. Thanks to her gift, Tayas can see the fate of every person. Her strength and great practical experience allows her to provide effective assistance even at a distance. During her practice, the healer faced a variety of cases, which helped me improve my knowledge. The rituals that he conducts for his clients help to influence the future, remove negative energy, return love to marriage, remove corruption, the evil eye, the crown of celibacy, get rid of bad habits and much more. All rituals and fortune-telling are carried out without sin, the clairvoyant practices exclusively white magic. Contacts: +380639773977 Viber


Date Added: 11/26/2020 | Last Updated: 11/26/2020 | Page Views: 109
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Заповню за Вас анкету для лотереї Грін Кард.

Випробуйте удачу! Може це Ваш рік? Заповню за Вас анкету для лотереї Грін Кард. Досвід заповнення 7 років. З Офіційного сайту, Швидко, Надійно та Недорого. Для зв'язку зі мною надішліть, будь ласка, SMS на номер +1 917 861 0646 з Вашим ім'ям та вкажіть слово GREEN CARD. Призначимо дзвінок та обговоримо деталі. Ніка +1 917 861 0646
 

New York City Council elections

New York City Council elections
Elections to local authorities - to the City Council, in which Russian-speaking candidates also took part, took place against the backdrop of difficult times in our country, and in our city as well.

 

fortune teller

+380638055486-LILY!!! She is clairvoyant and a very powerful magician. She does things that no one else can do. I recommend Lilichka because I turned to her more than once and she always helped me. The last time I turned to her was because in one moment my life completely turned upside down when my husband packed his things and left to his mistress. He didn’t think about the children, or about the years of their life together. I immediately called Lila. She made a plan for the situation. She told me what my problems were. Lilichka was able to bring my husband back, harmonize our relationship, remove the damage. I am very grateful to Lilichka and recommend HER to everyone. An excellent specialist. Call on Viber/Whatsapp, she always answers!
 

Extrasens

Це важливо. Хочу написати відгук про Олександра! Це не так слова. Людина з справжнім Даром! Пишу, оскільки мені здавалося, що моє життя було закінчено. Коли я змогла з Ним зв'язатися, я втратила багато з того, що давало мені сили жити. Я впевнена, ви розумієте про що я? Хто не відчував того, що виходу немає і тягар нестерпний? Я вийшла заміж за коханням. Чоловік – людина, яка була опорою у всьому. Ми тільки отримали дипломи, але вже тоді я відчувала, що має великі перспективи - він був успішний у всьому, та й мені приділяв увагу. Я вирішила – будемо разом, збудуємо сім'ю. І що? Сім років щасливого шлюбу! Ми жили добре. У нього все складалося з кар'єрою, та й я не шкодувала - здобула другу освіту, робота була з гарною зарплатою. Чи не скаржилися. Нам допомагали батьки, але й самі встигли нагромадити грошей – купити житло навіть вийшло. Діток лише не було. Але все одно душа в душу. А потім він почав пити! З'явилися якісь "друзі", про яких ніхто раніше не знав, а коли питали, хто вони - казав, що познайомить пізніше... Так було кілька місяців. Потім стало відомо, що мій батько хворий на онкологію. І в цей момент він пішов до іншого! Про неї я й не знала. Перед цим він тільки став пасивним, грубіянив і лаявся без причини. Я не знала, що робити. Біль розривав душу так, що ворогові не забажаєш! Не вірила, що залишуся сама у складний момент. І я почала шукати допомоги. Скрізь, де тільки можна! Розмови та спілкування з близькими давно не допомагали... Я зверталася і за світлою, і за чорною! Була на все готова... Хто знає, той зрозуміє! Але не допомагав ніхто. Я перестала вірити у все... Зверталася до багатьох, але одного разу знайома порадила звернутися до нього – до Олександра. Мені було все одно? Прийшла у вівторок. У черзі його не дочекалася – лише за записом. Але, вдалося дізнатися його номер телефону. Як тільки почула його голос мені відразу стало легше! Просто так. Ми говорили. Коли він зробив розклад – як у воду дивився – знав імена та бачив. Я плакала! Я просила допомогти і те, що він РОБИВ повернуло мені життя! На чоловіка був Приворот - чужа мені людина. До крику! Але зроблені Олександром Роботи - і чоловік повернувся, став іншим. Тепер все для нашого щастя. Я вагітна, а він такий дбайливий, яким я його ніколи не знала! І у справах стало інакше – з роботою та торгівлею все добре. Олександр і на Viber є що зручно. Ось номер +380971792179.
 

Маг Захар

Вітаю. Життя змусило понервуватись і випробувати свого часу як смугу білу, так і чорну. Після відходу улюбленої надії на краще не було взагалі. Але що було робити? Я розуміла, що він пішов раптово не просто так. Почала шукати того, хто допоможе. Не вірила і не хотіла нікому вірити, але на форумі, серед інших, знайшла відгуки про чоловіка з певними здібностями та силою не ординарною! І так, дійсно, на відміну від багатьох, він зміг побачити мою ситуацію в деталях і сам без зайвої інформації розповів мені такі моменти з життя про які не міг знати ніхто. Зрозумівши здібності Захара я відразу відчула, що не все втрачено і буде на моїй вулиці свято. Тут же попросила його про допомогу і, добре, він погодився! У процесі роботи навіть саме спілкування змушувало дихати, вірити, битися за те, що належить мені. Мені, зізнаюся чесно, цього не вистачало! Цей поштовх до змін, до виправлень зробив для мене дуже багато, життя набуло нових фарб. Можливість повернути старе щасливе життя з коханим надихала, а роботи, які проводив Захар, іноді відчувалися навіть фізично. В результаті все вийшло як і обумовленою - мій коханий почав шукати спілкування зі мною і став робити все, щоб відновити наші стосунки, пропозицію вийти заміж. Я не відмовила і ми щасливі у шлюбі! Я рада, що чоловік часом і зараз дивиться на мене, як на екзотичний фрукт із захопленням та зацікавленістю. Щаслива кохати і бути коханою. Довго думала написати цей відгук чи ні, серйозно підходила до цього кроку! Вирішила, нехай люди знають, що є вихід із будь-якої ситуації і, найголовніше, що на шляху в житті можна знайти таких людей як Захар, які справді можуть допомогти. Не втрачайте своє - нехай ваше серце знайде спокій і сповниться любов'ю! Зателефонувати Захару можна за номером +380954248510 (месенджер/вайбер). Всім добра!