Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Free Positioning Test - French

Free Positioning Test - French! (levels A1 - B2): fletest.nationsorg.org


Date Added: 08/07/2022 | Last Updated: 08/07/2022 | Page Views: 91
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Уроки вокалу Бруклін

Запрошую вас на індивідуальні заняття з вокалу. Я – співачка, що діє, зі сценічним досвідом понад 20 років. Навчаю співати з будь-якого рівня. Заняття відбуваються на домашній студії поряд із Brighton beach. З усіх питань 9296206333 Луїза.
 

Board game 'Time Machine' in English and Russian.

Board game 'Time Machine' in English and Russian. The game in the entertaining manner allows you to remember history and think about the future. This game is about Russian history, other countries are possible upon request. Board game “Time Machine” in English and Russian. This game in an entertaining manner allows you to remember history and think about the future. This game is about Russian history, other countries are possible upon request.
 

Настільна гра «Машина часу» англійською та російською мовами.

Board game 'Time Machine' in English and Russian. Гра в Entertaining Manner дозволить вам передати історію і думати про майбутнє. Ця гра є про російську історію, інші країни є можливі upon request. [email protected] gameandschool1.wordpress.com/ Настільна гра «Машина часу» англійською та російською мовами. Ця гра в розважальній манері дозволяє в грі згадати історію та подумати про майбутнє. Ця гра про Російську історію, на замовлення можливі інші країни.
 

The board game 'Puss in Boots' UA/EN/ES/FR

The board game 'Puss in Boots'. The board game “Puss in Boots” є створеним для дітей та своїх parents. //gameandschool.webs.com/
 

Курси з трейдингу на ринку криптовалют!

Відкриваю черговий набір до групи навчання трейдингу. Якщо такі терміни, як біткоїн, майнінг, блокчейн та цифровий актив, є для вас незрозумілими і навіть лякаючими, то після проходження курсу ви подивіться на це зовсім іншим поглядом. Ви навчитеся інвестувати, торгувати та бути успішними у світі криптовалют. Курс складається з теорії та практичних занять, після навчання від мене буде підтримка 24/7 доки ви не почнете самостійно торгувати. Також можливе індивідуальне навчання! Про мене: трейдер із 7-м стажем, підприємець, провів навчання понад 60 осіб, виступав на кількох семінарах, присвячених Blockchain технологіям. Всі питання ви можете ставити в Telegram: @ Alex_Happy_Trader або e-mail: [email protected]