Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Help • Tanya Soul

Help • Tanya Soul
Guessing on coffee, water, beans, tarot, photos. Energy treatment
I treat, relieve pain, back, knees, etc.
Great experience in Russia and America
Cell (347) 224-0780


128085 24 1


Date Added: 06/15/2018 | Last Updated: 05/07/2020 | Page Views: 390
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Любовний Приворот у Нью-Йорку Магічна допомога Сильна Магія Бабуся Зінаїда Миколаївна

Звертатися на WhatsApp +79136227148 Мене звуть Бабуся Зіна і Я НЕ ОБІЦЯЮ НЕМОЖЛИВЕ, А МОЖЛИВЕ – ГАРАНТУЮ! Досвід допомоги людям понад 45 років! ОДНА З НАЙКРАЩИХ! ЯКІСНА ЧОРНА та Біла МАГІЯ! Якщо Ви тут, значить це не випадково, і Вас привела далеко не одна цікавість. Можливо, Ви просто заплуталися в життєдайному павутинні і шукайте відповіді на свої запитання. Ваші життєві проблеми здаються вам нерозв'язними, проблеми в особистому житті, проблеми з коханою людиною. Ви знаходитесь на межі безвиході та розпачу! Звернувшись до мене, ви отримаєте грамотний підхід до проблеми та тонкий аналіз особливостей вашої ситуації. Я проведу діагностику та підберу ті методи, які допоможуть саме вам. За допомогою Чорної магії зніму ПОРЧУ, ОЧАННЯ, ПРОКЛЯТТЯ, НЕУДАЧІ, БЕЗГРОШОК і САМОТНІСТЬ. Допоможу вийти заміж, налагодити світ у сім'ї повернути коханого – СИЛЬНИЙ ПРИВОРОТ. Зупиню всі зради партнера та відновлю вірність. Врятую від ворогів і суперниць. Магія на ворогів через ВУДУ, де використовуються шкірки змій кобри та чорні свічки: ВІДПОВІДНИЙ УДАР, закрию злу мову наклепника та суперника. Проводжу потужні ритуали на УДАЧУ і РОСТ У БІЗНЕСІ, на ПЕРЕМОГУ в судових процесах та одержанні документів.​ Поставлю довгостроковий ЗАХИСТ по всіх вірах на всі випадки життя. ЗВЕРТАЙТЕСЯ!
 

Розклад на Таро

Запрошую на індивідуальний розклад на картах Таро від мага-окультиста. Тривалість сесії – 50 хвилин. Працюю з будь-якими запитами та рівнями складності. Запис суворо за передоплатою. З усіх питань 9296206333, telegram, whatsapp.
 

Діагностика енергетики ясновидінням.

Діагностика вашої енергетики ясновидінням на фото. в діагностику входить: - загальний стан поля (виявлення слабких місць) - виявлення пробоїв, впровадження чаклунських програм, пристріту, псування, підселень, крадників і т.д. - діагностика роботи семи основних енергорозподільчих центрів - діагностика роботи основних двох каналів життєвої енергії - за бажанням, додатково проглядається ваш потенціал і здатність до магії, ясновидіння. Знаходжусь в Україні. Пишіть мені в whatsapp (+380961345543) в telegram @OL8000 facebook.com/lesnaya.marta ------------------------------- --------- Я - реальний практик з великим досвідом роботи. Справа свою люблю та знаю. Чим можу допомогти? ⭕Розклади Таро; ⭕Діагностика енергетики на наявність/відсутність негативу/крадників/прив'язок по вашому фото; ⭕Діагностика закладених потенціалів до тонкого, до магії, до езотеричних практик та наук. ⭕Магічні послуги (відносини, робота, чищення та відновлення грошового каналу, бізнес, зняття порч, пристріту, інших негативів, зняття некроприв'язок, крадників, захисту додому, на людину, захисту від поранень, заміжжя, зачаття, возз'єднання з коханим, тощо .д.). Майбутнє створюється тим, що ви сьогодні робите! Використовуйте шанс кожного дня!
 

Темний маг професіонал. 43 роки практики. Послуги. Навчання, контракт.

[email protected] +48600299576 Пропоную послуги з темної магії та демонології, створюю міцні успішні спілки. Є 43 роки практики та талант, з яким народилася. Мала наставника, все життя відточую майстерність. В наявності ексклюзивні практики, які зроблять вас щасливими і захищеними від недругів, порчових впливів, кризи. Магічне весілля без зомбування, об'єднання доль. Зачаття. Нейтралізація ворогів Захист бізнесу. Досудові розгляди. Пошук людей, що зникли. Навчання, наставник на кілька років, контракт. Прийом особисто в моєму офісі в центрі міста та дистанційно.
 

ЩО ЧЕКАЄ ВАС У 2024 РОКУ?

ЩО ЧЕКАЄ ВАС У 2024 РОКУ?
АЛЛАЙЯ РУСАЛІНА
Настають святкові дні. Відкрийте завісу майбутнього – що готує вам Новий рік?
РОЗКЛАДИ НА ОСНОВНІ СФЕРИ ЖИТТЯ НА 2024 РІК
Дізнайтеся, що на Вас чекає в особистих відносинах, в сім'ї, в бізнесі. Точні передбачення, дійові обряди, індивідуальний підхід.
ТАРО РОЗКЛАДИ НА 2024 РІК
(718) 844-2835