Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

I am looking for a job in medical or dental offices on weekends part time in the Brooklyn area.

Higher medical education: bachelor (2021), incomplete master's degree, recently arrived in the USA, green card status, English at intermediate level.


Date Added: 09/06/2022 | Last Updated: 09/06/2022 | Page Views: 94
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Новий офіс S&A Unified Home Care у Bronx!

Новий офіс
S&A Unified Home Care у Bronx!
Команда S&A Unified Home Care запрошує вас відвідати наш новий офіс у Бронксі, за адресою 708 Lydig Avenue, Ground Floor, Bronx, NY 10462. Ми прагнемо створити комфортне та турботливе середовище, де клієнти почуваються в безпеці. Ми пишаємось нашою репутацією та цінуємо кожного клієнта як члена нашої великої родини.
Що робить нас особливими?
1. Індивідуальний підхід. Ми розуміємо, що кожна людина унікальна, і тому розробляємо персоналізовані плани догляду з огляду на потреби та побажання кожного клієнта.
2. Кваліфікований персонал. Наші фахівці з догляду — висококваліфіковані професіонали, які мають необхідні навички та досвід для забезпечення видатного догляду та підтримки.
3. Широкий спектр послуг. Ми пропонуємо широкий спектр послуг, включаючи догляд за людьми похилого віку, пацієнтами з обмеженими можливостями, а також допомогу у веденні домашнього господарства, приготуванні їжі та багато інших.
4. Доброзичливість і турбота. Ми не тільки доглядаємо фізичні потреби наших клієнтів, але
і надаємо їм доброзичливе
спілкування та емоційну підтримку.
5. OPWDD – програма для пацієнтів (у тому числі) з відхиленнями у розвитку, включаючи інтелектуальні відхилення, ДЦП, синдром Дауна, аутизм та інші неврологічні захворювання.
Послуги, які
ми пропонуємо:
1. HHA/PCA — Помічники з догляду на дому (хоуматенденти). Сертифіковані співробітники нашого агентства допомагають людям похилого віку або інвалідам у повсякденному житті. Хоуматенденти навчені допомагати в таких справах, як: приготування їжі, прибирання будинку, підтримка гігієни та багато іншого, що може знадобитися пацієнту.
2. CDPAP – частина програми Medicaid у штаті Нью-Йорк, у межах якої пацієнт має право наймати членів сім'ї, знайомих чи друзів для догляду за собою вдома. Перевагою програми є можливість контролювати план догляду.
3. NHTD - програма дозволяє пацієнту уникнути проживання в будинку для літніх людей. При необхідності, сервіс може бути цілодобово (12 годин вдень і 12 годин вночі), що сприяє незалежності та покращенню якості життя пацієнта.
4. TBI — програма для догляду за потерпілими від травми головного мозку, інфаркту, інсульту або аварії.
5. OPWDD – програма для людей з відхиленнями у розвитку, включаючи інтелектуальні відхилення, дцп, синдром Дауна, аутизм та інші неврологічні захворювання.
Зв'яжіться з нами, і ми допоможемо підібрати відповідну вам програму з догляду.
708 Lydig Avenue, Ground Floor
Bronx, NY 10462
1-718-684-2700 ext 306, 272
Професійна команда
S&A Unified Home Care тут для вас!

 

МИ ЗУПИНИМО БІЛЬ У НОГАХ ПЕРШ, ЧИМ ВОНА Зупинить вас!

ЦЕНТР ВІДНОВЛЕННЯ СУДИН І ВІД при Sinai Diagnostics

НОГИ НАБИГАЮТЬ І БОЛЯТЬ

МИ ЗУПИНИМО БІЛЬ У НОГАХ ПЕРШ, ЧИМ ВОНА Зупинить вас!


Вам необхідно звернутися до Центру відновлення судин та вен при SINAI DIAGNOSTICS:
  • Якщо ваші ноги болять, набрякають, ви відчуваєте почуття холоду чи тяжкості в ногах – все це симптоми порушеної циркуляції крові, що призводить до атеросклерозу судин нижніх кінцівок.
  • Якщо ви курите або курили в минулому, то вам рекомендується пройти перевірку циркуляції судин ніг. Крім порушень у роботі легень, у курців порушується кровопостачання в ногах, що призводить до атеросклерозу нижніх кінцівок.
  • Якщо на ногах з'явилися венозні трофічні виразки, що не гояться.
  • Якщо вам призначено процедуру лазерного лікування вен. Перед прийняттям остаточного рішення проконсультуйтеся зі спеціалістами Центру відновлення судин та вен – друга думка допоможе вам прийняти правильне рішення та позбавить вас непотрібних процедур.
  • Якщо ви пройшли процедуру так званого лазерного лікування вен, але результат залишився невтішним і ноги продовжують набрякати.
  • Якщо у вас діабет, ожиріння, ви літні і втомилися думати про ходьбу як про щоденні тортури.

МИ ВІДНОВЛЮЄМО СУДИНКИ ТА РЯТУЄМО ВІДНИ!

Пацієнти судинного інституту Sinai Diagnostics

Лікуйтеся у лікарів світового рівня!
Багато хто чув про судинний інститут Sinai Diagnostics не тільки в Нью-Йорку та США, а й в інших країнах. Пацієнти згадують із вдячністю досвідчених лікарів, яким завдячують своїм здоров'ям, а багато і життям. До Судинного інституту Sinai Diagnostics доктор Колесніков запрошував лише лікарів світового рівня, директорів відділень провідних шпиталів Нью-Йорка в галузі радіологічної діагностики та судинної медицини. Але найважливіше, що у Судинному інституті Sinai Diagnostis з'ясовують, передусім причину, що призводить до венозної патології та інших захворювань.

Ми розмовляли з пацієнтами, які пройшли лікування в судинному інституті Sinai Diagnostics і записали реальні історії.

Пацієнт С. 65 років страждав від судом у правій нозі. "Я ходив до різних лікарів, але тільки в судинному інституті Sinai Diagnostics мені швидко, безболісно і ефективно провели процедуру відновної венопластики. І тепер ніч не перетворюється на пекло. У судинному інституті Sinai Diagnostics був поставлений правильний діагноз - синдром порушення циркуляції м'язів нижніх кінцівок, і після однієї процедури я відчув себе людиною, а не великомучеником!

Пацієнтка К. 70 років, насилу ходила, ноги хворіли весь час. "Після правильно поставленого діагнозу з'ясувалося, що проблема в пахових та тазових венах, які звузилися праворуч за рахунок спайок, а зліва були здавлені великим животом, що призвело до недостатності клапанів у нозі та розширення вен. Після кількох процедур болі в ногах пройшли".

Пацієнт Ю. 55 років, курець, багато років страждав на облітеруючий ендартеріїт і переміжну кульгавість. "Згадую з вдячністю співробітників Судинного інституту Sinai Diagnostics, і це не просто красиві слова. Після чищення артерій від атеросклеротичних бляшок мій стан значно покращав я перестав кульгати від болю".

Якщо у вас є діабет, високий тиск, високий рівень холестеролу, у вас можуть бути проблеми з кровообігом, навіть без симптомів.

Точна діагностика на ранній стадії може запобігти появі трофічних виразок, які можуть спричинити гангрену. Наслідки гіпертонії призводять до інфаркту, в судинному інституті Sinai Diagnostics застосовують сучасні профілактичні заходи, щоб уникнути цього. Тільки в судинному інституті Sinai Diagnostics проводиться найшвидша, безболісна та ефективна процедура відновлювальної венопластики.


2560 Ocean Avenue,Brooklyn, NY 11229
(718) 736-2303

 

(212) 619-2260 Concord Rusam School

Concord Rusam School

• Preparation course for the nursing license exam
(License Registered Professional Nurse)

• Courses for those who want to receive
in-demand medical professions in the USA
212-619-2260

 

Looking for a job (Medical assistant,ECG technician,Phlebotomist technician)

There are all the necessary documents, spoken English, Russian, Tajik
 

Secretary

A secretary is needed for a medical office in Brooklyn (Bensonhurst). Knowledge of Russian and English languages is required. tel (917) 273-3113