Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

I will take your pet for the duration of your vacation.

Very responsible. I will take your pet for the duration of your vacation.
I guarantee walks and care. Experience. Recommendations.

(917) 804-0822


Date Added: 02/15/2021 | Last Updated: 02/15/2021 | Page Views: 116
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

START UP USA

START UP USA
The employment agency provides
professional assistance in finding a job.
We cooperate with more than 1,500 employers
all over America. Job guarantee.
We will help you get an American license in 1 day
347-696-0201 • startupusa.com
e-mail: [email protected]


 

Eco Cleaning NYC is an expert cleaning company offering a wide range of professional cleaning services in New York City

Eco Cleaning NYC offers a wide range of cleaning services and the flexibility to fit your lifestyle - let us take the pressure off of you. Our team consists of certified and insured professional cleaners. We are ready to provide steaming and cleaning on the same day. Fixed PRICE and no hidden costs. When ordering a package of any home cleaning services, you are guaranteed to receive a discount.
 

Психолог онлайн

КОНСУЛЬТАЦІЯ ПСИХОЛОГА ОНЛАЙН Привіт! Мене звуть, Ксенія, я дипломований психолог. Консультую дітей та дорослих з 2012 року. Допоможу розібрати вашу проблему та розкласти життя по поличках. Понад 2500 годин особистої терапії та супервізій. Консультирую з наступних питань: *Перинатальна психологія (проблеми зачаття, страхи, тривожні стани, психологічна підтримка майбутніх батьків). *Відносини з партнером (токсичні відносини, зради, відсутність взаєморозуміння). *Розлучення, втрата, розлучення (як відновитися і жити далі). *Невпевненість у собі, своїх силах, почуттям безсилля, депресією, неврозами, страхами, панічними атаками. *Дитячі та підліткові проблеми (неслухняність, адаптація, неврози, погані оцінки, відсутність розуміння). *Проблеми з батьками/опікунами (опрацювання дитячих травм, тригерів). *Співзалежність та залежність. Консультую онлайн (аудіо або відео). Вартість первинної консультації 15 USD/година, наступні сесії 30 USD/година (форма оплати обговорюється).
 

Прозора

Мій відгук буде про професійного таролога зі стажем, яка бачить минуле, майбутнє і допомагає сім'ям і одиноким. ЛІЛІЯ!!! добре. Діти, будинок, Улюблений чоловік. Але два місяці тому, він вирішив піти від нас. Сказав що все набридло і хоче побути один. Але як виявилося, там КОХАННЯ. ДОПОМОГЮ .ЛИЛИЧКА ЧОЛОНІК ДОБРИЙ І РОЗУМІЮЧИЙ.ЗМОГЛА ПОБАЧИТИ ВІДРАЗУ МОЮ ПРОБЛЕМУ, моє минуле.СКАЗАЛА ЩО ДОМОЖЕ.МИНУЛО ЧАС, ЯК ВОНА І ГОВОРИЛА-ВСЕ ПОЧАТОК. ДОПОМОГЛА МЕНІ ПОВЕРНУТИ ЧОЛОВІКА. Я ДО СИХ ПІДТРИМУЮ З НЕЮ ЗВ'ЯЗОК І РЕКОМЕНДУЮ ВСІМ ЗНАКОМИМ.
 

Послуги Notary Public онлайн

Швидко. Зручно. Сучасно. Легально у всіх 50 штатах. Усі клієнти захищені страховкою. Можливість нотаріального онлайн-сеансу в день звернення. Усі види документів. Говоримо російською та англійською мовами. Вартість від $25 за документ. Спеціальні умови для постійних партнерів. Бронюйте час на сайті livenotarypro.com або надсилайте повідомлення на номер +13528970811 FL Notary Public Comm. # HH461002, exp. 11/02/2027