Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

If you are a New Yorker and are experiencing difficulties

ESD-Needs-Translation-June-2021-RUS.jpg
1238Yuliya


Date Added: 06/14/2021 | Last Updated: 06/14/2021 | Page Views: 97
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Маг

Добридень ! У мене була сім'я та успішний бізнес. Я собі ні в чому не відмовляв, поїздки за кордон, машини міняв, дачу збудував шикарну. До мене на фірму прийшла влаштовуватися гарна молода дівчина, бухгалтером. Я, звичайно, підписав їй заяву. Не знаю що зі мною сталося, я напевно закохався як у молодості. Затяглися наші стосунки на два роки, дружина здогадувалася. А я все не міг піти від молодої, мене тягнуло до неї сильно. Менше я бував удома, пропадав у неї завжди. Діти дзвонили просили щоб я приїжджав, а в мене пиля була в очах (я думав тільки про неї). У бізнесі почалися проблеми. Мене запросили друзі на пікнік, я другові розповів про свою проблему. Він мені відразу сказав щось не так і дав номер телефону Олександра, сказавши що він мені допоможе розібратися в моїй проблемі. Він теж не раз до нього звертався, і завжди йому допомагав. Через тиждень я зателефонував Олександру і домовився про зустріч. Коли я прибув до нього я був шокований, говорив про такі речі, які знав тільки я. А за молоду бухгалтерку сказав що вона мене приворожила, чому у мене проблеми та пиляка. Працював Олександр зі мною сім днів, почало все налагоджуватися і в сім'ї, і в роботі. Бухгалтерку я одразу звільнив. Пішла пиляка і думки про неї після того, як Олександр зі мною попрацював. Зараз із родиною на відпочинку. На подяку Олександру залишаю свій відгук, може кому - небудь знадобитися хто зіткнувся з такою ситуацією. Рекомендую Александра +380971792179 viber!
 

fortune teller

I would recommend the clairvoyant magician Alexander. He helped when my boyfriend left me and went to someone else. Although my beloved and I had an almost ideal relationship! I didn’t know what to do and decided to take extreme measures. I also looked for fortune tellers and magicians. I turned to Alexander, like others, to tell fortunes about relationships. But I was immediately impressed. He didn’t ask anything, but told everything himself. Truly clairvoyant. It turned out that it was a strong love spell. Seeing his abilities, I immediately asked Alexander to help and carry out the necessary work. Fortunately, he agreed, the details were discussed, and twelve days later my beloved was on my doorstep, and two months later he proposed to me. I will always be grateful to Alexander for his help. His number is +380971792179. You can also write to Viber and WhatsApp. Happiness to everyone!
 

Медичний догляд людей.

Медичний догляд людей.
Не для прибутку
• $0 за психологічну та психіатричну допомогу
• $0 за невідкладну допомогу
• $0 за цілодобові телемедичні послуги
(855) 809-4073

 

Ворожка

Моя душевна рана залишилася на все життя ... Біль, розчарування, образа я з цим жила 7 місяців. Мій чоловік загуляв, знайшов собі іншу на роботі. Відразу я не розуміла в чому справа, шукала в собі причини, робила все для того, щоб зберегти свою сім'ю. В один вечір мій коханий чоловік прийшов пізно після корпоративу і сказав, що більше так не може. Розповів що у нього є інша і вони разом більше пів року. І пішов. Я йому віддала свої найкращі роки, а він мене кинув. На телефонні дзвінки не відповідав і більше не приходив додому. А я в чотирьох стінах залишилася з дитиною одна. Довго намагалася повернути її але нічого не виходило. Поїхала до подруги в інше місто в гості, розповіла їй свою ситуацію. вечора.Я якщо чесно не вірила в це все та й пізно було.,але моя подруга наполягла.Я зателефонувала,відповіла дівчина з дуже приємним голосом,я спробувала їй пояснити з чим я звернулася,вона мене зупинила і сама розповіла як воно дійсно є З наступного дня Оріся почала проводити обряд, щодня ми були з нею на зв'язку. У зазначені терміни мій чоловік почав мені писати смс, потім дзвонити, а через тиждень зовсім повернувся додому. Як же я була щаслива, а малюк від чоловіка зовсім не відходив. Дуже ми за ним скучили. Як добре що моя подруга порадила і наполягла щоб я зателефонувала Орисі.
 

ON THE WAVE OF THE “CRYSTAL VOICE”

The media holding "Russian Advertising", which includes the newspaper "R.Reklama", the radio station "RusRek" and Information portal No. 1 rusrek.com, has been informing Russian-speaking residents of Brooklyn about the latest news in the city and the world for more than 30 years, publishing advertisements on any topics: work, health, business, lawyers and much more.
The variety of programs that air on 96.3 FM-HD3 NY does not leave our radio listeners indifferent. Sports, politics, health, culture of different countries and many other interesting topics that we raise on our broadcasts.
So this year we decided to do something special that has never happened before on our radio station - the First children's vocal radio competition “Crystal Voice”.