Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Laptop HP ENVY (m6-no12dx) Toscreen

If anyone is interested, I bought a laptop for college, but it turned out to be unnecessary. Almost a new one in the box, with all the papers, the original power supply, a laptop. HP ENVY (m6-no12dx) Processor Core i5 4200M Max Turbo Speed 3.1 GHz Features Built-In Camera, Bluetooth, Touch Screen, Color Screen Storage Capacity 750GB Hard, 8GB Ram Hardware Connectivity Screen Size 15.6 inch.


Date Added: 05/15/2020 | Last Updated: 05/15/2020 | Page Views: 94
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

DaVinci Resolve Studio 18

Уживані програмне забезпечення. Англійська мова Довічне використання. Безкоштовне встановлення. Blackmagic Design DaVinci Resolve Studio 18 - це універсальний додаток для редагування відео, що дозволяє працювати з усіма аспектами відео та отримувати привабливі результати. Додайте різні ефекти, функції постобробки звуку, корекцію кольорів, редагування 8k і безліч інших потужних інструментів для досягнення надихаючих результатів. Стабілізуйте та трансформуйте відео, а також швидко імпортуйте та експортуйте медіафайли. Різні налаштування та налаштування дозволяють користувачам підвищити продуктивність та покращити зовнішній вигляд відео. Ця потужна програма поставляється з багатою функцією тимчасової шкали, яка допомагає у бездоганному редагуванні відео. Більш того, він надає можливість додавати ефекти VFX і без проблем створювати відео високої якості. Багатий набір інструментів та різних ефектів тимчасової шкали для покращення ваших відео.Працюю лише віддалено за допомогою програм TeamViewer або AnyDesk! Швидко, професійно та якісно! Ціна: 29$
 

Комп'ютери, оргтехніка

Продам новий кишеньковий електронний англо-російський словник. (718) 864-4862
 

NEW YORK COMPUTER SERVICE: QUALITY, FAST, AFFORDABLE!

Computer and copy equipment repair services: High-quality computer repairs and updates. Repair and maintenance of copying equipment. IT services at home: Software installation and system updates. Setting up smart TVs and computer networks, Wi-Fi. Lowest price anywhere in NY! High quality and fast, with a guarantee on all work. We come to your home for maximum convenience!
 

Autodesk AutoCAD Electrical 2022

Програмне забезпечення б/у. Мова інтерфейсу російська та англійська. Довічне використання. Autodesk AutoCAD Electrical 2022 – це інтерактивна програма, яка дозволяє користувачам легко створювати, змінювати та документувати системи керування електрообладнанням за допомогою галузевого набору інструментів для проектування електричних систем. Це допомагає інженерам-електрикам підвищити продуктивність проектування системи керування. Користувачі можуть проектувати електричні схеми у спеціалізованому середовищі. Він повністю оснащений дивовижними інструментами та функціями, які додадуть більше гнучкості та автоматизації у ваш повсякденний робочий процес. Autodesk AutoCAD Electrical 2022 робить весь процес зручнішим. Додаток має вбудовані бібліотеки та інструменти для автоматизації завдань проектування електрообладнання, які допомагають заощадити годинник зусиль, тому інженери-електрики можуть приділяти більше часу інноваціям. Інтерфейси користувача оптимізовані для роботи з моніторами з високою роздільною здатністю. Він отримав нову темну тему, а кольори фону було оптимізовано з кольорами значків, щоб забезпечити оптимальний контраст, не відволікаючи область малювання. Це дозволяє користувачам працювати у співпраці з кількома проектами та проектами. Гарантія на програмне забезпечення – 12 місяців. Довічне використання. Можемо організувати встановлення. Нагороду за покупку ви отримаєте «LibreOffice» безкоштовно.
 

Комп'ютери, оргтехніка

Прийму в дарунок комп'ютер. (347) 409-9286