Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Looking for a job in production

Hello. I am looking for a job on equipment that I am ready to master in the shortest possible time. I have experience working on conveyor lines, on pressing and turning equipment. No driver's license. All documents are in order. I'm looking for another job that pays well.


Date Added: 10/03/2022 | Last Updated: 10/03/2022 | Page Views: 69
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Шукаю будь-яку роботу

Шукаю роботу! У країні легально. Документи все є SSN і Green Card. Згоден на будь-яку роботу, мову на шкільному рівні. Інструментом користуватися вмію. Стаж маляром по металу 13 років на виробництві. Також встановлював підйомні автоматичні ворота, ролети, жалюзі. I'm looking for a job! It's legal in the country. Documents are in process, because I arrived тільки week ago. I agree to any job, language is at the school level. I know how to use the tool. Досвідчений як металевий інструмент для 13 років у виробництві. Я також встановлював автоматичні залізні ручки, roller shutters, blinds. I would be happy to help!
 

Жінка шукає роботу

Жінка 30 років, з Казахстану, розмовна англійська, приємної зовнішності, яка навчається. Досвіду в США немає, але на Батьківщині досвід роботи в магазині має досвід добре знаходити спільну мову з покупцем. Шукає роботу у сфері обслуговування (ландрі, фабрики, магазини, тощо) живе Брукліне. // т. 347-636-7958//
 

шукаю роботу

Шукаю роботу. Леді 41 рік. Статус легальний. Є досвід на виробництві, у хімічній лабораторії, кошторисник у Казахстані. Буду рада навчитися. Будь-яка робота няня, догляд за людьми похилого віку, продавець. 3472621641
 

Шукаю будь-яку роботу

Шукаю роботу на постійній основі будь-які варіанти легко навчаюсь відповідально ставлюся до роботи
 

шукаю роботу

Шукаю будь-яку роботу у виробництві, на заводі, фабриці і т.д. Є досвід роботи в меблевому виробництві на заводі з виготовлення автомобільних автозапчастин. Радий будь-яким пропозиціям роботи. Дякую!