Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Looking for employees for $ 6000-8000

Hello everyone! I need someone to join my team in New York to install routers and set-top boxes. Driver's license and SSN required. I provide a car for free. I pay $ 6000-8000 per month. The first earnings are already in the first week of work. Urgently, guys who are looking for work, you will respond + 1-917-719-47-57


Date Added: 04/01/2021 | Last Updated: 04/01/2021 | Page Views: 120
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

магія

Я довго не наважувалася звернутися за допомогою, але за порадою подруги звернулася до Милі. Я звернулася за допомогою, зовсім втративши надію на вирішення моїх проблем, коханий пішов до іншої, а з його відходом і повалилися проблеми одна за одною. Мені дуже було погано без нього, я без нього і дихати не могла. Я дуже хотіла його повернути будь-якими способами.Милочка розповідає все сама,називала імена,дати.Мила змогла знайти вірні рішення!Крок за кроком я подолала труднощі завдяки її настанов і порад! Вона дуже точно розповіла мені, як вчинити. Провела обряд очищення та захисту від негативного впливу. Завдяки Милочці у мене все добре, коханий мій повернувся.
 

MAG

I am very pleased with the way Lilichka works +380638055486 Viber/Whats App. She sees through, it’s really fascinating, and she also helped me bring back a relationship that seemed doomed to failure. We fought and broke up with the guy all the time, I didn’t know what to do, so I turned to Lily. During the diagnostics, she told me everything and explained everything, and we started working with her. And it was she who helped us save our relationship, it was she who helped us continue to live together and happily. And now we always turn to Lilichka, she is our Guardian Angel!!!
 

магія

Хочу поділитись з тими, кому потрібна допомога. Сама була такою. Бувають ситуації та обставини в житті надзвичайні. Важко без допомоги тоді. Зараз це розумію і можу сказати, що мені пощастило знайти справжню людину, яка може дати відповіді на питання і допоможе вирішити проблеми, допоможе повернути своє. Та й не тільки це... Мій чоловік мене покинув на шостому році спільного життя і пішов до іншого. У складних ситуаціях я ніколи не губилася, але тут... Я не розуміла, чому і як, і що робити! Я вважала, що ми разом із чоловіком на все життя. Так була вихована. Та й він був завжди з такими ж переконаннями. Але потім з'явилася інша і чоловіка як підмінили. Місяці на проліт я намагалася все виправити у різний спосіб і переконалася, що все це не просто. Багато ворожок допомагали дати відповіді, а багато хто був ні про що. Справжню силу ритуалів я відчула лише коли звернулася до Олександра. Він справді має дар. Знайшла його за порадою. Він повернув мені чоловіка, а розлучницю тепер навіть ніхто не згадує. Щиро рекомендую всім та залишаю його номер плюс +380971792179. Також Олександру можна писати до месенджерів.
 

Продам ліки в Бруклін Нью-Йорк без рецепта.

Продам ліки в Бруклін Нью-Йорк без рецепта: ципрофлоксацин, віагра, сіаліс, силденафіл, тадалафіл, преднізолон, лосартан, валсартан, каптоприл, вольтарен(диклофенак) метронідазол, цефтріаксон, азитроміцин, амоксицилфен, метформін, флюконазол, финастерид, фуросемід можливе відправлення до інших штатів. Контакт: WhatsApp: 1(718)502-6550 Skype: bratezs Email: [email protected]
 

ясновидець

Я до 41 року не могла налагодити своє особисте життя, до багатьох зверталася але результат нульовий був. Подруга дала номер Варечки, хоча я вже ні на що не сподівалася. почала розповідати про моє минуле і сьогодення я була в повному шоці, я вперше бачила що не я розповідаю, а мені розповідають. Варічка пояснила в чому моя причина самотності і що мені потрібно робити. Після проведених робіт я побачила результат. У мене життя почалося в нових фарбах. Я познайомилася з хлопцем старше на 3 роки, відразу зустрічалися, а зараз ми вже живемо разом. (дзвоніть на вайбер/ватсап)