Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

LOVE MAGIC IN AMERICA. VOODOO MAGIC. LOVE FORTUNE IN NEW YORK

I will bewitch the beloved man, I will return the husband who has gone on a spree to the family, to his wife and children. Contact. phone + 4915126217534 WhatsAapp You can also tell fortunes by mobile phone, after making a PyaPl transfer. A ritual for settling down, for the loss of interest in partying, drinking and other women. I will turn away from a rival, I will make a tie to curb adultery, withdraw from under the influence of a mistress who destroys your love. Removal of love dope. It happens that the first results are visible already on the first day of the ceremony. The missing person calls or comes, the husband who has gone on a spree stays at home, stops calling his mistress, Over time, he completely returns to the family, becomes loving and caring Methods of influence are 80% copyright, passed on to me by my ancestors. Disclaimer. Attention! *The result may vary in each individual case.


Date Added: 09/17/2022 | Last Updated: 09/17/2022 | Page Views: 74
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Екстрасенс у Нью-Йорку, Магічна допомога, Сильна Магія, Відьма Сабіна Привороти Обряди Ритуали

Практикуюча чорна відьма допоможе вирішити будь-які проблеми. Я маю власні авторські методики та з кожним клієнтом працюю індивідуально. Після консультації та діагностики я підбираю для вас ритуали та обряди, які гарантують, що ви отримаєте бажаний результат. Хто я? Мене звуть Сабіна. Я чорна відьма із практичним стажем у 23 років. Крім родового дару я пройшла навчання у найкращих шаманів і чаклунів світу. Гарантую позитивний результат та відсутність негативних наслідків для вас. Я завжди закриваю свою роботу енергетично – ніхто не зможе її переглянути. Які магічні послуги я надаю? 1. Енергетичний щит. Це чудовий захист для вас та вашої родини від війни, вірусів та інших небезпек, якими сповнений наш світ сьогодні. Ви можете бути спокійними та впевненими в майбутньому. 2. Привороти: на кохання, на секс, одностатеві, чорне вінчання і т.д. 3. Енергетичні чищення. 4. Опрацювання негативних програм. 5. Зняття псування. 6. Допомога у продажу бізнесу, машини, квартири. 7. Зняття родових прокльонів (печатки самотності, вінця безшлюбності та ін.) 8. Відкриття фінансових потоків, обряди на багатство, магія грошей. 9. Авторські методики для жінок (підняття жіночої енергії, $ексуальності та ін) та багато іншого. Я допоможу вирішити будь-яку проблему. Перед зверненням ви маєте дуже чітко сформулювати свій запит. На те, щоб отримати очікуваний результат, потрібен час. Я завжди обговорюю терміни, даю рекомендації та правила, яких ви повинні дотримуватись. Це відповідальність клієнта, і вона дуже впливає на результат обряду чи ритуалу. Пам'ятайте! Дуже важливо знайти справжнього мага. Звертаючись до шарлатанів, ви ризикуєте не лише втратити гроші, а й отримати дуже неприємні наслідки. Відьма САБІНА допоможе вам у складній ситуації. Ваше життя стане кращим, успішнішим і безпечнішим.
 

Приворот у Нью-Йорку Чорна Відьма Сабіна Спел Магічна допомога в Нью-Йорку

Телефонувати на WhatsApp +79236744578 Послуги професійної чорної відьми САБІНИ: Кохання, Гроші, Успіх. Практикуюча чорна відьма допоможе вирішити будь-які проблеми. Я маю власні авторські методики та з кожним клієнтом працюю індивідуально. Після консультації та діагностики я підбираю для вас ритуали та обряди, які гарантують, що ви отримаєте бажаний результат. Хто я? Мене звуть Сабіна. Я чорна відьма із практичним стажем у 23 років. Крім родового дару я пройшла навчання у найкращих шаманів і чаклунів світу. Гарантую позитивний результат та відсутність негативних наслідків для вас. Я завжди закриваю свою роботу енергетично – ніхто не зможе її переглянути. Які магічні послуги я надаю? 1. Енергетичний щит. Це чудовий захист для вас та вашої родини від війни, вірусів та інших небезпек, якими сповнений наш світ сьогодні. Ви можете бути спокійними та впевненими в майбутньому. 2. Привороти: на кохання, на секс, одностатеві, чорне вінчання і т.д. 3. Енергетичні чищення. 4. Опрацювання негативних програм. 5. Зняття псування. 6. Допомога у продажу бізнесу, машини, квартири. 7. Зняття родових прокльонів (печатки самотності, вінця безшлюбності та ін.) 8. Відкриття фінансових потоків, обряди на багатство, магія грошей. 9. Авторські методики для жінок (підняття жіночої енергії, $ексуальності та ін) та багато іншого. Я допоможу вирішити будь-яку проблему. Перед зверненням ви маєте дуже чітко сформулювати свій запит. На те, щоб отримати очікуваний результат, потрібен час. Я завжди обговорюю терміни, даю рекомендації та правила, яких ви повинні дотримуватись. Це відповідальність клієнта, і вона дуже впливає на результат обряду чи ритуалу. Пам'ятайте! Дуже важливо знайти справжнього мага. Звертаючись до шарлатанів, ви ризикуєте не лише втратити гроші, а й отримати дуже неприємні наслідки. Відьма САБІНА допоможе вам у складній ситуації. Ваше життя стане кращим, успішнішим і безпечнішим.
 

Карти скажуть усі!

Карти скажуть усі!
Погадаю не помилитеся!
telegram/whatsapp
+998-90-250-5964 Женя
Гадаю на каву
роблю відворот
telegram/whatsapp
+998-90-474-4245 Дільбар

 

Розклад на Таро

Запрошую на індивідуальний розклад на картах Таро від мага-окультиста. Тривалість сесії – 50 хвилин. Працюю з будь-якими запитами та рівнями складності. Запис суворо за передоплатою. З усіх питань 9296206333, telegram, whatsapp.
 

Ворожіння бізнес обряди любовна магія

Ваше бажання – мій результат Оплата після результату. Індивідуальний підхід до кожного клієнта Оплата після результату +7(925)710-58-08