Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Pharmacy Bensonhurst. Pharmacy Bensonhurst

Pharmacy.jpg


Date Added: 05/19/2022 | Last Updated: 05/19/2022 | Page Views: 99
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Новий офіс S&A Unified Home Care у Bronx!

Новий офіс
S&A Unified Home Care у Bronx!
Команда S&A Unified Home Care запрошує вас відвідати наш новий офіс у Бронксі, за адресою 708 Lydig Avenue, Ground Floor, Bronx, NY 10462. Ми прагнемо створити комфортне та турботливе середовище, де клієнти почуваються в безпеці. Ми пишаємось нашою репутацією та цінуємо кожного клієнта як члена нашої великої родини.
Що робить нас особливими?
1. Індивідуальний підхід. Ми розуміємо, що кожна людина унікальна, і тому розробляємо персоналізовані плани догляду з огляду на потреби та побажання кожного клієнта.
2. Кваліфікований персонал. Наші фахівці з догляду — висококваліфіковані професіонали, які мають необхідні навички та досвід для забезпечення видатного догляду та підтримки.
3. Широкий спектр послуг. Ми пропонуємо широкий спектр послуг, включаючи догляд за людьми похилого віку, пацієнтами з обмеженими можливостями, а також допомогу у веденні домашнього господарства, приготуванні їжі та багато інших.
4. Доброзичливість і турбота. Ми не тільки доглядаємо фізичні потреби наших клієнтів, але
і надаємо їм доброзичливе
спілкування та емоційну підтримку.
5. OPWDD – програма для пацієнтів (у тому числі) з відхиленнями у розвитку, включаючи інтелектуальні відхилення, ДЦП, синдром Дауна, аутизм та інші неврологічні захворювання.
Послуги, які
ми пропонуємо:
1. HHA/PCA — Помічники з догляду на дому (хоуматенденти). Сертифіковані співробітники нашого агентства допомагають людям похилого віку або інвалідам у повсякденному житті. Хоуматенденти навчені допомагати в таких справах, як: приготування їжі, прибирання будинку, підтримка гігієни та багато іншого, що може знадобитися пацієнту.
2. CDPAP – частина програми Medicaid у штаті Нью-Йорк, у межах якої пацієнт має право наймати членів сім'ї, знайомих чи друзів для догляду за собою вдома. Перевагою програми є можливість контролювати план догляду.
3. NHTD - програма дозволяє пацієнту уникнути проживання в будинку для літніх людей. При необхідності, сервіс може бути цілодобово (12 годин вдень і 12 годин вночі), що сприяє незалежності та покращенню якості життя пацієнта.
4. TBI — програма для догляду за потерпілими від травми головного мозку, інфаркту, інсульту або аварії.
5. OPWDD – програма для людей з відхиленнями у розвитку, включаючи інтелектуальні відхилення, дцп, синдром Дауна, аутизм та інші неврологічні захворювання.
Зв'яжіться з нами, і ми допоможемо підібрати відповідну вам програму з догляду.
708 Lydig Avenue, Ground Floor
Bronx, NY 10462
1-718-684-2700 ext 306, 272
Професійна команда
S&A Unified Home Care тут для вас!

 

Перекладач з російської та української на англійську, іспанську та португальську!!!

Добридень. Мене звуть Володя. Я дипломований Російський, Український, Іспанський та Португальський перекладач. Я працюю з письмовими та усними перекладами. (347) 764-2587 Володя
 

Відкриття нового офісу S&A Unified Home Care у Статен-Айленді

Відкриття нового офісу S&A Unified Home Care у Статен-Айленді
Відмінна новина для всіх, кому доводилося їхати до Брукліна для оформлення на роботу або для проходження класів: S&A Unified Home Care відкрив офіс у Staten Island!
Телефон: (718) 814-8717 ext. 621 or 622
Професійна команда
S&A Unified Home Care
тут для вас!

 

Шукаю роботу в аптеці

Доброго дня, мене звуть Ана, я з Грузії, є досвід роботи в аптеки в Грузії, також я працювала у Фармацевтичній компанії-«Байєр»- займалася продажами препаратів та офісними справами, Дякую
 

Front desk position in amall pediatric office

Будинок pediatric office розташований в Coney Island області, що потребують front desk receptionist,MF,12 to 6 pm.Will train a right candidate.