Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

seeking

A young woman is looking for work in the office. Work experience in business companies, billing, collection, arbitration, Quickbooks, client work, office management, personal assistant. Excellent knowledge of the computer, the Internet. Marina (347) 495-8578, [email protected]. Summary on demand.


Date Added: 05/18/2020 | Last Updated: 05/18/2020 | Page Views: 339
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

шукаю роботу

Шукаю роботу на full time в Брукліні. Документи у процесі, англійська базова. Про себе: дівчина 34 роки, за освітою фінансист, в Україні працювала бухгалтером, економістом. Буду рада вашим пропозиціям про співпрацю.
 

Шукаю роботу помічником бухгалтера (CPA assistant, EA assistant, bookkeeper assistant)

Шукаю роботу помічником бухгалтера (CPA assistant, EA assistant, bookkeeper assistant). Закінчила курси QuickBooks Online, сертифікат QuickBooks Online ProAdvisor. Англійська - Advanced C1. Документи у наявності. Величезне бажання працювати та розвиватися.
 

Шукаю роботу помічником бухгалтера, економіста, податкового спеціаліста.

Шукаю роботу помічником бухгалтера, економіста, податкового спеціаліста (Assistant Bookkeeping). Народився, виріс, навчався та працював у Росії. Вища економічна освіта за фахом економіст. Працював бухгалтером, згодом головним бухгалтером у сфері оптової торгівлі. На жаль, досвід роботи бухгалтером в Америці, поки не маю. На старті готовий працювати за будь-які гроші. Будь ласка, пишіть або дзвоніть, я завжди готовий обговорити з Вами будь-які конструктивні пропозиції!
 

Looking for a job as a bookeper

I am looking for a job as an outsourcer/remote bookeper or accounting full time and part time. Written English
 

Початківець Bookkeeper шукає роботу

35 років бухгалтер зі стажем понад 10 років в Україні. Закінчила курс "Accounting/QuickBooks" і також закінчую курс "Bookkeeping" у приватній школі "LD Accounting school" зі складанням іспиту ProAdviser. Готова працювати перший місяць безкоштовно, проживаю у Південному Брукліні. Говорю англійською, рівень впевнений "Up Intermediate". 347-930-1949 Анастасія. Буду рада приємній співпраці.