Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Stop the spread of COVID-19!

A-12.jpg


Date Added: 05/08/2020 | Last Updated: 05/08/2020 | Page Views: 253
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Handyman

Hello, I Handyman will help to collect disassemble furniture, hang TV, just as other works, hang air conditioning, plumbing, hang chandeliers, change the cutters, install door locks, and much more. 929 4349122 Hello, I Handyman will help you assemble, disassemble furniture, hang a TV, as well as other work, hang air conditioning, plumbing, hang chandeliers, change grates, install door locks, and much more.
 

ДОГЛЯД ЗА ПАМ'ЯТНИКАМИ У МОЛДАВІЇ

Вітаю. У мене до вас пропозиція. Я в Кишиневі і по всій Молдавії займаюся доглядом за могилами родичів людей, що поїхали назавжди. На наших кладовищах дуже багато, з різних причин покинутих поховань і вони від часу і без догляду руйнуються. ними нагляд, і у вас немає можливості з різних причин приїхати, то я можу це зробити за вас і поїхати куди вам потрібно. Відгукніться будь ласка. У це входить порізати всі зарості, почистити навколо, нанести води і помити пам'ятник і все потім фотографується. І це не дорого. Дякую. моя адреса: [email protected]
 

Ворожка

Залишу номер гарної та найголовніше перевіреної ворожки. Вона єдина, хто мені допомогла. Після діагностики вона мені розповіла в чому причина моїх невдач. Розповідала такі речі, що знала тільки я. Я довірилася їй і не пошкодувала. Вона дуже сильна і обряди у неї працюють. На своєму досвіді я впевнилася. Зараз у мене все добре, через годину я зустріла чудового хлопця і нарешті відчула собі жінкою, щасливою жінкою! Безумно їй вдячна! Відправляла до неї знайомих, всім допомогла, особливо подрузі з обрядом, вона не могла добитися прихильності чоловіка він був у стосунках зі дорослою жінкою, в результаті після обряду він пішов до моєї подруги. Не рекламую, раджу від щирого серця. Звернулась я за цим номером дзвонила на вайбер +80936532445
 

Маг

Добридень ! У мене була сім'я та успішний бізнес. Я собі ні в чому не відмовляв, поїздки за кордон, машини міняв, дачу збудував шикарну. До мене на фірму прийшла влаштовуватися гарна молода дівчина, бухгалтером. Я, звичайно, підписав їй заяву. Не знаю що зі мною сталося, я напевно закохався як у молодості. Затяглися наші стосунки на два роки, дружина здогадувалася. А я все не міг піти від молодої, мене тягнуло до неї сильно. Менше я бував удома, пропадав у неї завжди. Діти дзвонили просили щоб я приїжджав, а в мене пиля була в очах (я думав тільки про неї). У бізнесі почалися проблеми. Мене запросили друзі на пікнік, я другові розповів про свою проблему. Він мені відразу сказав щось не так і дав номер телефону Олександра, сказавши що він мені допоможе розібратися в моїй проблемі. Він теж не раз до нього звертався, і завжди йому допомагав. Через тиждень я зателефонував Олександру і домовився про зустріч. Коли я прибув до нього я був шокований, говорив про такі речі, які знав тільки я. А за молоду бухгалтерку сказав що вона мене приворожила, чому у мене проблеми та пиляка. Працював Олександр зі мною сім днів, почало все налагоджуватися і в сім'ї, і в роботі. Бухгалтерку я одразу звільнив. Пішла пиляка і думки про неї після того, як Олександр зі мною попрацював. Зараз із родиною на відпочинку. На подяку Олександру залишаю свій відгук, може кому - небудь знадобитися хто зіткнувся з такою ситуацією. Рекомендую Александра +380971792179 viber!
 

Magia

В одну мить моє життя повністю перекинулося, коли мій чоловік зібрав свої речі і пішов до коханки. Він не думав ні про сина, не про прожиті роки спільного життя. Я думала про це кінець. Скажу чесно почала пити, плакати ночами. Не могла нічого вдіяти. Подруга побачивши мене такою, змусила зателефонувати до однієї ведучої-ворожки Лілії. Не встигнувши нічого сказати, Ліля сама все сказала. ЛІЛІЯ Я ПИШУ ТУТ, ТОМУ ЩО Я ВАМ ДУЖЕ ВДЯЧНА І СКАЗАЛА ЩО НАПИШУ ТУТ ПРО ВАС.ЛІЛЯ ЗМОГЛА ПОВЕРНУТИ МОГО ЧОЛОВІКА В СІМ'Ю, ПРИБРАЛА КОХАННИЦЮ. Чоловік почав дзвонити, вибачатися. Я ВАМ ДУЖЕ ВДЯЧНА. Хто потребує допомоги -пишіть, дзвоніть Лілі. Завжди відповідає-(+380638055486 вайбер/ватсап).