Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Top Magento Theme Development Company In NYC-Axton Group

NJ based, www.axtongroup.com is Website Development, Software Development, and Mobile Application Development Company. We have been providing WordPress website Designing, Magento eCommerce Development, Agile Application Development and Mobile application development service to entire state of New Jersey , Manhattan, Brooklyn and other area of New York City from the last 15 years.



Added by: axtongroup | Date Added: 03/24/2020 | Last Updated: 03/24/2020 | Page Views: 164
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

DENTAL BILLER

-Dental Billing Service -Credentialing -Appeals. I має 15 років досвіду в денних балансах: PPO, Straight Medicaid, Medicaid Plans, HMO, etc. Може працювати у вашому офісі або remotely. Credentialing and Appeals є bonus для моїх служб на не cost. I буде скоротити час billing cycle and you will get your money in timely manner. Krstina, 32, MA in Accounting.
 

Пошук шахраїв в інтернеті та захист від шахраїв

Якщо ви стали жертвою шахраїв, наприклад, вклавши свої кошти в "золоті гори" І зрештою з'ясовується, що все зникло і вам перестали відповідати на телефон. Як правило, вам дзвонять по інтернет-телефонії. У вас на телефоні висвічуються коди Німеччини, Америки тощо. Вони можуть бути поруч, а можуть бути за межами країни. Поліція не може вам допомогти. Ми можемо допомогти знайти таких людей. Маючи можливість знаходити за IP-адресами, ми здатні їх виявити. Алгоритм роботи: 1. Отримуємо від вас всю інформацію. Телефони, email адреси, назва компаній з ким ви співпрацювали, також назва компаній, куди ви відправляли (досвід показує, що часто це різні компанії) і т.д. Взагалі передаєте всю наявну у вас по цих людей інформацію 2. Ми перевіряємо компанії. У якій країні та на кому зареєстровані. Як правило, це європейські країни, тому що на пряму працювати з офшорами дуже проблематично і дорого для них. Перевіряємо засновника (власника) компанії. Він швидше за все не до того, оскільки європейську компанію не відкрити на номінальних людей. Це має бути нормальна людина. 3. Паралельно знаходимо за IP-адресами де фізично вони знаходяться. Часто це звичайний Call Centre, де одночасно працюють 5-20 чоловік. 4. Передаємо вам всю інформацію 5. Цей пункт на вашу думку. Ми можемо допомогти написати заяву до поліції та проконтролювати, щоб вони не зникли, не відкупилися тощо. Або ви можете самі прийти і вимагати свого. Також пошук та заморозка майна по всьому світу. Включаючи офшорні зони Пишіть, цікавтеся, запитуйте. Більш детальну інформацію про всі продукти та можливості, знайдете на сайті icapro.ru
 

ПРОДВИЖЕННЯ БІЗНЕСУ ЧЕРЕЗ СОЦМЕРЕЖІ (ТАРГЕТ, SMM)

Здрастуйте, мене звуть Павло, я таргетолог у Fb/inst, маркетолог. Працюю в довгу, без зливу з проекту, на результат із В2С, B2B. Зроблю для Вас: створю і запакую посадкову сторінку (профіль, лендинг), чат-бот, автоворонку, а також проведу рекламну компанію в соцмережах. Тим самим збільшу потік клієнтів на ваші послуги, зміцню позиції на ринку та допоможу досягти хороших фінансових результатів. Пишіть у WhatsApp +375296788058, щоб обговорити ваш проект.
 

Перекладач з російської та української на англійську, іспанську та португальську!!!

Добридень. Мене звуть Володя. Я дипломований Російський, Український, Іспанський та Португальський перекладач. Я працюю з письмовими та усними перекладами. Телефон: (347) 764-2587 Володя Вебсайт: www.ellinguistics.com
 

Account rental

I rent out my Doordash account and have a withdrawal card.