Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

White magic time! Master. Magician Higher Magic "Ilona"

Prediction of the future, fate
I will tell you about the most important events of your future, questions about you and your loved ones, Strong and effective rite of passage to correct your fate. In my work, I most often use fortune-telling on tarot cards, layouts on runes, fortune-telling on wax.
Love magic and love spells
How to return a person, remove the crown of celibacy, create a very strong ceremony for a happy marriage, remove the widow's curse, carry out a ceremony to get rid of loneliness, the onset of a long-awaited pregnancy. Powerful love rituals will relieve you of unhappy love and allow you to create a strong and happy family.

Removal of damage and evil eye
Find the original source of damage, magical rituals to eliminate it, protection for a future happy life. Powerful rituals with the attraction of light forces will relieve you of what has prevented you from living and breathing deeply for so many years.
Magic for a career
I will help you sort out things at work - a possible dismissal, a change of job, I will tell you whether to expect an increase in the near future. I will conduct a ceremony for career growth, for financial well-being, a conspiracy for enrichment. All ceremonies are very effective and without consequences for you and others.

Didn't find the service you need?
Ask your question and I helped you
+15852095365
WhatsApp / Viber / Phone:


Date Added: 01/16/2021 | Last Updated: 01/16/2021 | Page Views: 132
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Магічні послуги

МАГІЧНІ ПОСЛУГИ. Консультації. ПСИХОЛОГІЧНА ДОПОМОГА. ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ поличкам і на всі ваші запитання вже є відповіді! Усі Ритуали я проводжу Білі чорне та без відкату! Для виконання будь-яких обрядів, ворожінь, діагностики мені потрібна ваша фотографія. Фотографія підійде будь-яка, яка у вас є, так само знадобляться повні імена та дати народження. Якщо Ви бажаєте замовити приворот, то будуть потрібні Ваша фотографія і фотографія, того на кого націлений приворот, а також його ім'я та дата народження. Давність фотографій не важлива. - ВАЖЛИВО! Ритуал провожу протягом доби відписуюсь як усе минулося. Усі ритуали починають працювати першого дня після проведення обряду. Результат моєї роботи можна побачити вже першими днями після проведення ритуалу. (Зазвичай це тиждень-два) - (Будь-які Консультації цілительством, привороти, відвороти, дуже великий спектр послуг дзвоніть та уточніть! - Працюю дистанційно (на відстані) по фотографії, що дуже зручно, їхати нікуди не треба! 1.) ДІАГНОСТИКА ПО ФОТО : Даний вид послуги є базовим і з нього, як правило, починається будь-яке спілкування з магом. Спочатку ви розповідаєте, що вас турбує :) Далі ми разом з вами виявляємо корінь проблеми і знаходимо способи її вирішення. Якщо діагностика виявляє негативні програми, пробої по чакрам, (псування, пристріт, приворот, прокляття, поклад, егільєт та інші проблеми у вашому житті) я усуваю ці проблеми та ставлю захист. Наявність негативних програм впливає на Вас і на ритуали, що проводяться! Viber, WhatsApp +79605497965
 

Підкажу у вирішенні будь-якого життєвого питання

Подивившись на ваше фото і лінії долоні опишу будь-яку ситуацію і відповім на питання, що хвилюють вас.Швидко і точно.
 

Як повернути хлопця приворотом? Сильний приворот біла магія. Змова на кохання щоб хлопець повернувся. Відворот хлопця від суперниці. Приворожити хлопця на фото. Зняти приворот із хлопця. Відворот хлопця від дівчини. Зняти чорний приворот із хлопця. Послуг

Прохання звертатися тільки якщо ви дійсно потребуєте моїх послуг, не витрачайте свій і мій час на порожні розмови. Допомога досвідченого мага. Сильний спеціаліст з великим досвідом в обрядах з Білої та Чорної магії. Допоможу вирішити ваші проблеми як на відстані, так і на особистому прийомі. Магія, яка змусить вашу другу половинку сумувати за Вами та зрозуміти, що Ви її доля! Звернувшись до мене за допомогою Ви зможете знову радіти життю та здобути спокій та щастя. Виведу вас чи вашу людину з тупикових ситуацій. Допоможу вирішити складні завдання у вашому житті та дізнаємося разом відповідь на них за допомогою діагностики. Усунення впливу батьків чи родичів. Врятую від коханки і поставлю захист від зрад та відходів з дому. Рішення алкогольної залежності, наркотичної чи ігрової залежності. Врятую вплив від секти на підсвідомість людини. Потужні обряди на захист! +380660667539 (Viber, WhatsApp, Telegram) [email protected] Замовляти ритуал варто лише тоді, коли ви впевнені, що хочете бути разом із коханою людиною. Приворот - це магічний вплив на людину з метою виникнення у неї емоційного та фізичного потягу до іншої людини. Я працюю лише безпечними методами для Вас та життя вашої людини. Все має бути без гріха, шкоди та наслідків для вас. Сильна любовна приворот, ряд перевірених обрядів. Зробити сильну розсорку, відворот, розведення доріг, на того, хто стоїть у Вас на шляху і руйнує ваше особисте життя, чи це суперниця або суперник (перерву пригоди суперника до майстра) Для недоброзичливців цей ритуал буде остаточним у контакті з потрібним для вас людиною. Зняття негативних впливів, які супроводжують у вас невдачі в особистому житті та заробітку коштів. Не гріх боротися за свою любов та щастя, коли біль на серці та образа. Допоможу виправити роботу несумлінних магів, брехні магів та інших шарлатанів! Ефективність моєї роботи доведена досвідом та практикою! Допоможу вирішити проблему без гріха, шкоди та наслідків для Вас та інших! Робота виключно до повного настання результату, повна конфіденційність. Ефективність моєї роботи доведена багаторічним досвідом та практикою! Консультація за телефоном +380660667539 (Viber, WhatsApp, Telegram) Допомога досвідченого магу чаклуна! Досвід понад 20 років. Гарантія результату (можливість укладання договору) Робота на відстані - Онлайн (можливий і особистий прийом) Моя робота без гріха та шкоди здоров'ю та інших наслідків для Вас. Прохання звертатися лише тим, хто справді хоче допомоги у вирішенні своїх проблем. Ставтеся з повагою до свого та мого часу. +380660667539 (Viber, WhatsApp, Telegram) [email protected] profi.orbita.co.il/lovemagichelp УВАГА НЕ ПОТРАВАЙТЕСЯ НА ПРАВНИКИ шахраїв і шарлатань ВСЯ РОБОТА ВИКОНАЄ .
 

Приворот у Нью-Йорку Чорна Відьма Сабіна Спел Магічна допомога в Нью-Йорку

Телефонувати на WhatsApp +79236744578 Послуги професійної чорної відьми САБІНИ: Кохання, Гроші, Успіх. Практикуюча чорна відьма допоможе вирішити будь-які проблеми. Я маю власні авторські методики та з кожним клієнтом працюю індивідуально. Після консультації та діагностики я підбираю для вас ритуали та обряди, які гарантують, що ви отримаєте бажаний результат. Хто я? Мене звуть Сабіна. Я чорна відьма із практичним стажем у 23 років. Крім родового дару я пройшла навчання у найкращих шаманів і чаклунів світу. Гарантую позитивний результат та відсутність негативних наслідків для вас. Я завжди закриваю свою роботу енергетично – ніхто не зможе її переглянути. Які магічні послуги я надаю? 1. Енергетичний щит. Це чудовий захист для вас та вашої родини від війни, вірусів та інших небезпек, якими сповнений наш світ сьогодні. Ви можете бути спокійними та впевненими в майбутньому. 2. Привороти: на кохання, на секс, одностатеві, чорне вінчання і т.д. 3. Енергетичні чищення. 4. Опрацювання негативних програм. 5. Зняття псування. 6. Допомога у продажу бізнесу, машини, квартири. 7. Зняття родових прокльонів (печатки самотності, вінця безшлюбності та ін.) 8. Відкриття фінансових потоків, обряди на багатство, магія грошей. 9. Авторські методики для жінок (підняття жіночої енергії, $ексуальності та ін) та багато іншого. Я допоможу вирішити будь-яку проблему. Перед зверненням ви маєте дуже чітко сформулювати свій запит. На те, щоб отримати очікуваний результат, потрібен час. Я завжди обговорюю терміни, даю рекомендації та правила, яких ви повинні дотримуватись. Це відповідальність клієнта, і вона дуже впливає на результат обряду чи ритуалу. Пам'ятайте! Дуже важливо знайти справжнього мага. Звертаючись до шарлатанів, ви ризикуєте не лише втратити гроші, а й отримати дуже неприємні наслідки. Відьма САБІНА допоможе вам у складній ситуації. Ваше життя стане кращим, успішнішим і безпечнішим.
 

Tarot spread from the white witch

I invite you to an individual reading on Tarot cards. Session duration is 50 minutes. I work with any requests and levels of complexity. During the session we will look in great detail at one or more topics that concern you. You will gain clarity and calmness, and you will understand how to act. You will also receive a layout for the advice of cards, get to know yourself better and understand your tasks. I don’t do love spells, I don’t influence the will of other people. We work with you and your condition. Registration is strictly by prepayment. The analysis takes place in the Telegram or WhatsApp applications in the format of photos and voice messages. Contact me at +19296206333. In the message, indicate your name, date of birth (yourself and the participants in the discussion), describe the problem, and attach a photo of the participants in the analysis. Please, no need to call, write messages, I will answer when I have free time.