Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Англійська онлайн.

Стажувалася в Орегоні. Працювала також із носіями мови. Досвід роботи репетитором англійської мови з дітьми та дорослими 19 років.

Телефон

+3474626724

Viber, telegram +380972967861


Date Added: 12/13/2023 | Last Updated: 12/13/2023 | Page Views: 64
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Free programming lesson for children

Do you dream of your child taking his first steps into the exciting world of technology and programming? Do you want him to learn how to create his own games, websites or even simple applications? Then we invite you to our Free Coding Weekend for Kids! Dates: Every weekend, March 2024. keycodingsolutions.com/rus-bootcamp
 

Speech therapist Skype, Telegram Special psychopedagogist

Online speech therapy classes for children and adults. Making sounds, developing speech, starting speech. Development of attention, memory, thinking, etc. Restoration of speech after a stroke, traumatic brain injury. Also classes with children with cerebral palsy, ASD, etc. Call and write to Telegram
 

Курс по роботі з плиткою та гіпсокартоном

ПРАКТИЧНИЙ КУРС З РОБОТИ З ПЛИТКОЮ І ГІПСОКАРТОНОМ
Стань плиточником та гіпсокартонником за 6 днів з нуля
Заробляй від $35 за годину без знання англійської мови
Допомога у працевлаштуванні та отриманні license general consultation
Консультуємо у відкритті власного будівельного бізнесу
70% навчання – це практика
Здійсніть свою мрію в реальність, навчаючись у професіоналів
Кількість місць обмежена
Стартував останній набір на курс цього року
Консультація безкоштовно: (646) 659-9077

 

5-денний тренінг з гіпнотерапії

Можливість вкласти капітал безпосередньо у себе та своє майбутнє! Останнім часом гіпноз можна порівняти із комп'ютерною галуззю. У цьому напрямку були відкриті нові методи індукції та техніки трансформації, які зробили гіпнотерапію та НЛП, найефективнішим та найшвидшим способом допомогти людям впоратися з багатьма проблемами, надаючи їм можливість стати вільними та досягти максимального життєвого потенціалу. Ця програма навчання Гіпнотерапії та НЛП є найновішою та доступною з існуючих у світі на сьогоднішній день. Це дійсно працююча програма, яка була перевірена на практиці. Усі техніки у цій програмі спрямовані на отримання реальних результатів та допомоги для ваших майбутніх пацієнтів. Цей тренінг повністю адаптований для застосування гіпнотерапії як з російськомовними, так і з англомовними пацієнтами. Щоб стати фахівцем у цьому напрямі, необхідно практикувати вивчені методи рівня автоматичних розумових реакцій. Пам'ятайте, єдина річ, яка може стримувати Вас від можливості легко вчитися – це незастосування навичок на практиці. Гіпнотерапія - чудова професія з надзвичайно високим потенціалом отримання доходу, і вона доступна Вам.
 

English online

Lessons are individual or in mini groups. Trained in Oregon. She also worked with native speakers. 19 years of experience working with children and adults.