Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Ворожка

Моя душевна рана залишилася на все життя ... Біль, розчарування, образа я з цим жила 7 місяців. Мій чоловік загуляв, знайшов собі іншу на роботі. Відразу я не розуміла в чому справа, шукала в собі причини, робила все для того, щоб зберегти свою сім'ю. В один вечір мій коханий чоловік прийшов пізно після корпоративу і сказав, що більше так не може. Розповів що у нього є інша і вони разом більше пів року. І пішов. Я йому віддала свої найкращі роки, а він мене кинув. На телефонні дзвінки не відповідав і більше не приходив додому. А я в чотирьох стінах залишилася з дитиною одна. Довго намагалася повернути її але нічого не виходило. Поїхала до подруги в інше місто в гості, розповіла їй свою ситуацію. вечора.Я якщо чесно не вірила в це все та й пізно було.,але моя подруга наполягла.Я зателефонувала,відповіла дівчина з дуже приємним голосом,я спробувала їй пояснити з чим я звернулася,вона мене зупинила і сама розповіла як воно дійсно є З наступного дня Оріся почала проводити обряд, щодня ми були з нею на зв'язку. У зазначені терміни мій чоловік почав мені писати смс, потім дзвонити, а через тиждень зовсім повернувся додому. Як же я була щаслива, а малюк від чоловіка зовсім не відходив. Дуже ми за ним скучили. Як добре що моя подруга порадила і наполягла щоб я зателефонувала Орисі.


Date Added: 10/16/2023 | Last Updated: 10/16/2023 | Page Views: 43
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

New York Film Festival

New York Film Festival
The SR Socially Relevant Film Festival took place in New York. The mission of the film festival is to highlight filmmakers who tell compelling, socially relevant, human interest stories on a wide range of social issues, without resorting to violence or violent forms of storytelling.

 

EMMY Award

National Academy of Television Arts EMMY Award for Animation
I am always pleased to write about talented people, especially if they are immigrants like us, who came to a country of unlimited opportunities, where all doors are open for talented people, as they say, if there is a desire.

 

Ворожка

Якраз нещодавно дзвонила я Орісі - досі перебуваю в приємному шоці. Я ніколи не вірила в це, але коли вона розклала карти і почала розповідати про минуле і сьогодення, я була в шоці. .У нас з чоловіком останнім часом не дуже стосунки були, стали чужими. Ви знаєте у зазначені терміни все змінилося, у нас зараз дуже хороші стосунки, ми зараз скрізь разом. змінюється на краще! Щиро раджу Орисю. Пишу її вайбер/ватсап (звичайного номера немає в неї, тільки так додзвонюйтеся або пишіть їй, вона завжди відповідає +38 093 007 14 93
 

ворожка

Не рахуйте за рекламу, але зараз знайти реальну провидицю просто нереально! Прийшла з роботи, а чоловіка вдома нема. Не просто його немає, а немає його особистих промов! Телефон недоступний. Я зрозуміла, що від мене він пішов, хоча не було приводу для такого різкого відходу. Додзвонилася наступного дня йому, поводився дивно, пояснити нічого не міг мені. Сказавши, що пішов до іншої і що мене розлюбив, і його більше не тягне до мене як до жінки! Прожили 10 років разом, двоє дітей. У мене був шок, я плакала, не могла знайти собі місце і просто не хотілося жити у цей момент. Почала шукати ворожок в інтернеті, щоб зрозуміти причину. Всім платила, але результат був нульовий. Прочитала відгуки про провидицю Мілочку. Вирішила звернутися до неї, писала їй на вайбер +80936532445. Відповіла одразу, була діагностика, дала повний розклад, я була просто шокована і не вірила тому, що чула.На чоловіка приворот, мені зроблено на здоров'я. Не вірити я їй не могла, бо вона розповіла все, як зараз і як було раніше. Хочеш не хочеш повіриш. Писати можна довго і вічно про чудеса, які відбувалися під час роботи з Мілочкою. Підсумком нашої роботи з Мілою я залишилася дуже задоволена, чоловік повернувся, дуже любити мене та наших дітей. Все змінилося на краще та навіть стало краще, ніж було раніше. Порчу з мене зняли, стан відмінний, звичайно не все відразу сталося, потрібна година та зусилля. Дякую Мілочкі за допомогу! Звертатися чи ні вирішувати лише Вам! Я просто розповіла свою історію та свій досвід і нікого не закликаю звертатися до Мілочки, ви повинні самі цього хотіти і обов'язково вірити в те, що вам допоможуть!
 

fortune teller

I contacted Linochka, and was satisfied with the result. The predictions about the future and stories about the past coincided exactly, as if I had experienced everything all over again, mentioned the names of relatives, dates. I had goosebumps. I didn’t believe in all this before until I talked to Linochka. My relationship with my husband has not been going well for the last few months, everything was very sad. Linochka did the necessary work and helped resolve the problems with my husband. A few days later, my husband changed his attitude towards me. Now everything is fine with us. In general, I am satisfied and happy!! ! Contact Linochka, she is an excellent specialist +380997482235 Viber/Whatsapp