Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Ми пам'ятаємо

Як сказав Джонатан Лідер: "Після 11 вересня 2001 року світ розділився на дві різні ідеології. Одна вірить у свободу та демократію, а друга - у релігійний фанатизм".

Світ змінився, почалася війна в Афганістані і як ланцюгова реакція відбуваються революції та війни у різних країнах. Страшно уявити, що США виявилися вразливими, і важко повірити, що про майбутні атаки знали на високому рівні, але, мабуть, не могли навіть уявити, що це можливо.
Люди і сьогодні продовжують гинути і страждати від поразки легень у зв'язку з тим, що вони вдихали пил, що несе смерть. Ця трагедія не лише перевернула життя тисяч людей, які втратили цього дня своїх близьких, а й наклала відбиток на всю подальшу історію розвитку людства.
За ці 22 роки мало що змінилося для родичів загиблих.
September 11 Family Group, благодійна організація, яка об'єднує сім'ї жертв трагедії 11 вересня, щорічно організує Церемонію Пам'яті у Бруклінському парку Asser Levy. Цього року Церемонія Пам'яті була присвячена 22-м роковинам трагедії. На екрані на площі Меморіалу було показано імена жертв трагедії 11 вересня. Свічки запалювали, покладали квіти. Я всі роки буваю з членами сімей, які втратили близьких цього трагічного дня, багатьох знаю в обличчя. Багато членів сімей пішли, пережитий стрес забрав їх, але єдине, що тішить, коли ми бачимо маленьких діток на церемонії. І статтю на тему 9-11 мені завжди складно писати, завжди хочу сказати: "Ми пам'ятаємо вас, брати та сестри".
Для тих, хто втратив 11 вересня 2001-го найближчих і найулюбленіших людей, цей день залишиться назавжди скорботною та трагічною датою. Горе торкнулося громадян 92 країн, це майже півсвіту, що не дивно, тому що у ВТЦ укладалися найбільші угоди між провідними світовими компаніями, а тому їхні представники там постійно знаходилися. Не обійшло горе і російськомовну громаду Нью-Йорка. Скільки молодих, інтелігентних, освічених людей, які розмовляють російською та англійською, не встигли створити сім'ї, народити дітей, здійснити свої грандіозні плани! Скільки дітей залишилися сиротами, скільки батьків до кінця своїх днів оплакуватимуть дітей, скільки людей втратили братів, сестер, родичів, друзів! Не буде прощення тим, хто вчинив цей кривавий злочин проти людства!
Виступила дочка Валерія та сестра Владика Савінкіна, Галочка Савінкіна, яка прийшла з дітками, дуже схожими на свого дідуся. Наразі очолює організацію Роман Герцберг, батько Марини Герцберг. Однією із завдань організації не лише згадувати близьких, а й передати пам'ять наступному поколінню. Завжди навертаються сльози, коли близькі говорять про дорогих людей, яких немає поряд. Навряд чи когось можуть залишити байдужими слова цих людей. Надзвичайно зворушливо згадував про Марину Герцберг її друг Роман Цукерман, який розповів, яка вона була незвичайна, добра та розумна. А як зворушливо веде церемонію Росс Тисновський, брат Олени Бєліловської! Багато теплих слів було сказано на адресу єврейських філантропів Джонатана та Діни Лідер, виступ яких на мітингу, як і їхні добрі справи, нікого не залишає байдужим.
Серед тих, хто виступив, були члени Міськради Арі Каган, Інна Вернікова та інші. Були присутні члени правління Американської Асоціації інвалідів та ветеранів Ганна Малкіна та Олександр Розенберг, рабини Кацин та Окунєв, який напередодні свята Роша Шана трубив у Шофар.
Були присутні Ріта Каган, Фаїна Василевська, Олена Махніна, Посол Миру Сіма Каретна, президент Асоціації пережитих Голокост Володимир Ріпа, Президент Асоціації східноєвропейських євреїв Белла Губенко з дочкою Світланою, лідер китайської громади Тан Янг, а також представники китайської громади цього трагічного дня загинули і представники китайської громади, які працювали у ВТЦ. Були присутні представники поліції та ін. Можна перераховувати ще довго-довго небайдужих людей, які прийшли висловити співчуття та побути поруч із людьми, які не на словах знають, що таке 11 вересня. Спасибі всім!!!
У траурній церемонії взяв участь струнний квартет Ideal Ensembles під керівництвом Юрія Шубова. Багатьох душили сльози, коли жалібно плакали скрипки. Гімн Америки виконала Міріам Кішел.
Марина Лагунова


Date Added: 09/14/2023 | Last Updated: 09/14/2023 | Page Views: 104
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Clairvoyant in New York.

Clairvoyant in New York, Fortune Teller in New York, Fortune Teller in New York, Tarot Card Reading in New York, Astrologer in New York, Coffee Ground Fortune Telling in New York, Future Prediction in New York, Runologist in New York, Clairvoyant consultation in New York, Professional fortune teller in New York. Clairvoyant and fortune teller in New York, Tarot card reading and astrology in New York, Clairvoyant consultation and future prediction in New York, Professional fortune teller and consultation in New York. Hello! My name is Emelie and I am a fortune teller, clairvoyant and master of magic. My magical practice covers the cities of Warsaw, Krakow, Gdansk, Schetzen and many others. I offer magical assistance and fortune telling both in person and at a distance. Since childhood, I have always been interested in esoteric issues. I believe that the Universe has its own plans for each of us, and through spirits and angels guides us along the path of life. I help in spiritual healing, development of awareness and inner potential of my clients, seeing astral currents and their reflection in their destinies. In my sessions I will talk about your past, present and possible events in your future. Each person is given several possible paths at birth, and each person's choices influence their life path and chain of events. Fortune telling and predictions only reflect certain possibilities, and each person can try to change the future thanks to his work, perseverance and abilities. In my practice I help cope with many problems. I perform rituals, remove damage, get rid of the evil eye and curses. My services also include business magic and love magic, where I not only restore families, but also create energy that contributes to quickly finding a partner. I own many exclusive rites, rituals and conspiracies, the application of which is as varied as life itself. If you are looking for help in solving your problems or want to know more about your destiny, do not hesitate to contact me. You can contact me at +380500147707 to make an appointment. Let's transform your life for the better together!
 

магія

ЯСНОВИДНА ОРІСЯ!!! Перевірений людина не тільки мною. ГАДАЄ І БАЧИТЬ МИНУЛЕ І МАЙБУТНЄ!!! Але найголовніше, що вона змогла зробити те, що не одному магу і ворожці не було під силу. від іншої жінки. Це просто якесь диво. Орися сильна у своєму дарі. ЇЇ ДАР ВІД БОГА.. Вона допомагала не тільки мені. Пишу її номер Вайбера та ватсап +380 (93) 007 14 93
 

NOTICE FOR PUBLICATION

NOTICE FOR PUBLICATION
NEW YORK STATE SUPREME COURT, NEW YORK COUNTY - Case No. 452144/2023
Court contact information can be found at www.nycourts/gov .


 

Handyman

Hello, I Handyman will help to collect disassemble furniture, hang TV, just as other works, hang air conditioning, plumbing, hang chandeliers, change the cutters, install door locks, and much more. 929 4349122 Hello, I Handyman will help you assemble, disassemble furniture, hang a TV, as well as other work, hang air conditioning, plumbing, hang chandeliers, change grates, install door locks, and much more.
 

MAG

Мого чоловіка приворожила знайома з роботи... Мені не смішно! Він кидався ходив до неї, а я все дізналася ... але коли поставила ультиматум він вибрав її! Якого мені було тоді ... у нас дитині на той момент було півтора роки ... я думала як бути і подруга порадила пошукати людей зі здібностями. Обдзвонювала багатьох, але ворожіння та розбори були непереконливими. Але саме так я знайшла мага Андрія. Він попросив лише фото і нічого не казати більше. Як я була вражена, коли він почав говорити те, чого не міг не знати ніхто. Аж мурашки пішли. З'ясувалося, що на чоловіка був приворот. Життя поділилося на до та після. Я попросила допомогти це зняти. Андрій позначив термін два тижні (плюс мінус) і розпочали роботу ... але тут було звичайно легше, тому що я бачила здібності Андрія, які вселили у мене впевненість. У роботі Андрій виявилася дуже приємною і поштивою людиною (в моєму розумінні ворожки та маги були іншими). І, моє щастя, чоловік повернувся! Я не розповідатиму всі ходіння і вибачення. Але результат один - ми змогли це пережити. Дякую Андрію звичайно величезне! Ось його номер +380932169225 можна також писати в Вайбер та Ватсапп йому.