Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

South Brooklyn Volunteer Awards

Every year, the world meets new leaders, activists, volunteers, creators and entrepreneurs whose achievements and dedication inspire others.
 
The Brooklyn New Wawe Civic Coalition recently opened a political club that unites not only Republicans, but also Democrats, as well as independents who do not belong to any party.
Candidates for the New York Assembly, Senate and Congress attended the rally. It is especially pleasant to note that the club’s volunteers were awarded certificates of honor in a solemn atmosphere. Volunteers are people who volunteer their time to help improve the lives of others. This gives inspiration and strength to some around them to strive for change. Volunteers, who are not understood by everyone and are even sometimes offended, become beacons of hope in the ocean of life.
28 volunteers were awarded certificates of honor: leaders of the 45th district Mara Khanukaeva, David Sepiashvili and others, as well as leaders of the 46th district Jonathan Brook, Svetlana Zelinskaya and other people who carry out active work during the election period. Many people know and respect them, they are grateful.
Our newspaper congratulates all honorees who speak different languages and live in our unique city of New York. In your hands is not only the future of your families, but also of our country and the next generations.
Marina Lagunova



Date Added: 05/02/2024 | Last Updated: 05/02/2024 | Page Views: 17
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

MAG

А я зверталася до Ліночки і мені дуже сподобалося. Вона повернула моє кохання і життя! Я ніколи не думала що звертатися до вищих сил, але частка розпорядилася зовсім по іншому. хорошій фірмі і прийшов до нас новий фахівець у відділ і тут моє життя закружляло так що я навіть не помітила як втратила все що мала. Дуже себе винуватіла, чоловік дізнався про мій роман і пішов від мене. ,просила чоловіка дуже повернутися - пояснюючи, що все в минулому, але він мене навіть і чути не хотів. Як тільки я не намагалася його повернути, він і чути мене не хотів. Подзвонила Ліночці, після діагностики я зрозуміла, що звернулася до потрібної мені людини. їй моє здивування було коли через сім днів мій чоловік приїхав до нас. Я дуже перед ним була винна, просила вибачення. Він мене пробачив і сказав що теж без нас не може. місяця у нас все добре, плануємо другу дитину! Я раджу звертатися до Ліночці, у неї діагностика правдива та обряди працюють.
 

Загадай бажання та отримай подарунок!

Загадай бажання та отримай подарунок!
RADIO RUSREK
Напиши листа
2699 Coney Island Ave.,
1 FL. Brooklyn, New York 11235
Ми виберемо 5 ваших бажань та виконаємо їх!
Вірте у дива! Чари трапляються!
Підсумки 26 грудня в ефірі ранкового шоу "Неспячі"

 

Crystal voice

Crystal voice
The first children's vocal radio competition
From 8 to 18 years
crystalvoice.rusrek.com
Applications are accepted until January 15, 2024

 

Запалювання ханукальних свічок у резиденції Мера Еріка Адамса

Запалювання ханукальних свічок
у резиденції Мера Еріка Адамса

З повагою та увагою став мер Нью-Йорка Ерік Адамс до єврейської громади Нью-Йорка, розуміючи, наскільки великий внесок представники громади роблять економіку, культуру та освіту міста.

 

Magia

Півроку довгий термін чи ні, не знаю. Як же боляче, погано та страшно. Страх за майбутнє як жити далі. Ми прожили разом 13 років, все було добре, пилочки з мене здував, а в один день - сказав що розлюбив, виявилася інша, пішов до неї. Сварилися раніше, але без фанатизму, все як у всіх, ідеальна, як мені здавалося, СІМ'Я. Планували другу дитину і тут різко - люблю іншу. Відразу шок, потім біль нестерпний, а потім просто порожнеча ... З дитиною бачився, при дитині намагалася не плакати. Звідки стільки цинізму, не могла повірити, що він такий холоднокровний до всього був. Намагалася жити далі, займалася собою, дитиною, багато друзів, весь час поїздки, заходи, гості, а в душі діра. Мені його так не вистачає… Я дуже хотіла його повернути… дуже мила і приємна, підтримувала мене весь час поки проводила ритуал. І я дочекалася того дня коли мені мій чоловік зателефонував сам. як і раніше. Зараз у нас все добре, живемо як жили раніше (навіть краще). Дуже мені допомогла Ліночка, не знаю як би я сама впоралася. Радю всім Ліночку, ось її номер