Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

ЯСНОВИДНА

Орися +380 (93) 007 14 93 (ватсап вайбер). Вона ясновидяча і маг дуже сильний. Робить такі речі, що нікому не під силу. ДУЖЕ СИЛЬНИЙ МАГ! По-друге лікує рани душевні за старовинними обрядами, на зразок її предків. НЕРЕАЛЬНО СИЛЬНИЙ МАГ!!! Знайшла її тут же. з минулого, тоді зрозуміла що це професіонал. І взагалі дуже приємна людина. РЕКОМЕНДУЮ ОРІСЮ!


Date Added: 11/13/2023 | Last Updated: 11/13/2023 | Page Views: 61
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Маг

Добридень ! У мене була сім'я та успішний бізнес. Я собі ні в чому не відмовляв, поїздки за кордон, машини міняв, дачу збудував шикарну. До мене на фірму прийшла влаштовуватися гарна молода дівчина, бухгалтером. Я, звичайно, підписав їй заяву. Не знаю що зі мною сталося, я напевно закохався як у молодості. Затяглися наші стосунки на два роки, дружина здогадувалася. А я все не міг піти від молодої, мене тягнуло до неї сильно. Менше я бував удома, пропадав у неї завжди. Діти дзвонили просили щоб я приїжджав, а в мене пиля була в очах (я думав тільки про неї). У бізнесі почалися проблеми. Мене запросили друзі на пікнік, я другові розповів про свою проблему. Він мені відразу сказав щось не так і дав номер телефону Олександра, сказавши що він мені допоможе розібратися в моїй проблемі. Він теж не раз до нього звертався, і завжди йому допомагав. Через тиждень я зателефонував Олександру і домовився про зустріч. Коли я прибув до нього я був шокований, говорив про такі речі, які знав тільки я. А за молоду бухгалтерку сказав що вона мене приворожила, чому у мене проблеми та пиляка. Працював Олександр зі мною сім днів, почало все налагоджуватися і в сім'ї, і в роботі. Бухгалтерку я одразу звільнив. Пішла пиляка і думки про неї після того, як Олександр зі мною попрацював. Зараз із родиною на відпочинку. На подяку Олександру залишаю свій відгук, може кому - небудь знадобитися хто зіткнувся з такою ситуацією. Рекомендую Александра +380971792179 viber!
 

Autumn colors

Autumn colors
The celebration (yes, a celebration!), an exhibition dedicated to the colors of autumn, organized by enthusiasts of the Guild of Jewish Artists and Craftsmen, took place at the Brooklyn Public Library - Kings Bay Branch.

 

INVESTMENT FRAUD

BE CAREFUL WITH INVESTING IN CRYPTOCURRENCY,
INVESTMENT FRAUD
Cryptocurrency investment scams are on the rise. These scammers seek victims on social media, dating apps, and text messaging apps. Under the leadership of Brooklyn District Attorney Eric Gonzalez, the Brooklyn District Attorney's Office combats internet scams with preventive measures and public education.

 

магія

Перевірила власним досвідом. Були проблеми з хлопцем. Почав постійно зависати з друзями, вдома дуже рідко з'являвся, а зрештою взагалі зібрався і пішов жити до матері, пояснивши тим, що втомився від наших стосунків. Навідріз відмовився від спілкування. Це стало для мене шоком. Але коли я дізналася, що в нього з'явилася інша, то зовсім впала духом і думала, що ситуацію змінити не вийде. І це при тому, що у нас із ним все розладналося буквально за пару місяців. Хотіла зрозуміти хоч би чому? Це було незрозуміло. Але вирішила боротися. Зверталася і до бабок, і до ворожок, але явних результатів це не давало. Слава Богу, що знайшла Андрія! Щиро кажучи, була вражена. При першій розмові ми обговорили проблему, він мені чітко розповів про те, що в мене сталося, що стало причиною, визначилися з тим, що можна робити і в якому порядку я попросила про допомогу. У процесі роботи результати на себе чекати не змусили. Коханий став виходити на контакт, вибачився, повернувся додому, стосунки налагодилися і він зробив мені пропозицію. Тепер я одружена і щаслива у шлюбі. Завжди буду вдячна Андрію! Номер його телефону +380932169225 Viber, WhatsApp
 

Кришталевий голос

Кришталевий голос
Перший дитячий вокальний радіо конкурс
Від 8 до 18 років
crystalvoice.rusrek.com
Заявки приймаються до 15 січня 2024 року.