Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Luxury cleaning/Fast/Quality

8 years of experience in the Russian Federation 5 * business hotel position of supervisor-maid (there is a letter of recommendation), I can clean very quickly and efficiently. I can come with an assistant (to endure heavy things), write an SMS - I’ll call you back. Legal status.


Date Added: 01/09/2024 | Last Updated: 01/09/2024 | Page Views: 25
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

TLC car for rent

I rent a Ford Transit 2020 with TLC plates and a wheelchair ♿️. This is an opportunity to earn more (Uber, Lift, Access-a-ride). $550/week.
 

Уроки різножанрового вокалу

Запрошую вас на індивідуальні заняття з вокалу. Я – співачка, що діє, зі сценічним досвідом понад 20 років. Навчаю співати з будь-якого рівня. Заняття відбуваються на домашній студії поряд із метро Brighton beach. З усіх питань 9296206333 Луїза.
 

Мобілограф, зніму класний контент

Потрібен якісний відеоролик? Мене звуть Алан, я той хто зобразить красиві та щасливі моменти твого життя, знімаю якісні відео ролики. Зніму для Вас якісне відео. Зроблю креативний та трендовий монтаж. Популярний формат це зйомки та монтаж відео для бізнесу та для соціальних мереж як reels Instagram. Вартість починається від $100 залежить від часу та складності, тому краще обговорити під час розмови. (Є можливість розгляду співпраці на місячній основі, ціна від $600) За подробицею звертатись за номером: 917-930-3891 Instagram: nyc_alan_yurev
 

Professional sports massage. experience

Professional sports massage. Experience 15 years
 

eyelash extension

Girls, nice offer