Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

MAG

Я ОТРИМАЛА РЕЗУЛЬТАТ РОБОТИ ВІД ОРІСІ! МОЮ ЛЮБОВ. ТАКОЖ БАЧИТЬ МИНУЛОЕ. ГОВОРИЛА ВСЕ ЯК Є, ЩО ЧЕСНО БУЛА В ШОЦІ ВІД НЕЇ, ЯК ВСЕ ТОЧНО ГОВОРИЛА. БУДУ БАГАТОСЛОВНА. ТЕЛЕФОНУЙТЕ САМІ І ПЕРЕКОНАЙТЕСЯ .Я РАДУ І РАДИТИму, ТОМУ ЩО ВДЯЧНА їй ТЕПЕР ВСЕ ЖИТТЯ .. Пишу її тел . +380 (93) 007 14 93 вайбер/ватсап


Date Added: 11/03/2023 | Last Updated: 11/03/2023 | Page Views: 41
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

магія

Розкажу, як було зі мною. Моя ситуація була для мене зовсім непростою. Незважаючи на те, що я забезпечена жінка, що відбулася, і на життя скаржитися не доводилося, в один момент я залишилася без коханого - він пішов до іншої. Різко, без пояснень. Я намагалася поговорити, якось налагодити спілкування, принижувалась, просила його повернутися чи пояснити в чому причина – без толку. Він поставив мене скрізь у чорні списки і заблокував у соцмережах та месенджерах. Для мене мій світ звалився і я не знала навіть як дихати. Я не могла ні спати, ні їсти, ні займатися справами. Власне кажучи, було не до хорошого і я почала шукати допомоги нехай навіть у Вищих сил... Щоб зрозуміти здібності людей зверталася погадати. Зрозуміла, що багато хто просто не може розібрати навіть простих речей. Але деякі, щось говорили складне. У пошуках вирішила не зупинятися, поки не знайду дійсно того, хто зможе побачити деталі. Так я якось на форумах знайшла відгуки про Михайла. Дуже хороші. Вирішила звернутися... Він, не питаючи мене ні про що, розповів про моє життя такі деталі, які ніхто не міг знати. Власне він і прояснив у чому річ, а я попросила допомогти мені все виправити. Михайло не відмовив та зміг чітко провести необхідні роботи. Завдяки цьому мій коханий повернувся до мене і став ввічливим і дбайливим як ніколи. А що ще потрібне для щастя? Номер Михаїла +380933782050. Він справді творить дива!
 

gadalka

Думаю, моя історія буде корисною. Розповім про випадок, коли передбачення відіграли для мене важливу роль у моєму житті. До двадцяти шести років із чоловіками у мене не ладналося. То альфонс трапиться, то грубий, то вічно депресуючий… Я майже зневірилася і здивувалася тим, що стосунки у мене не складаються. Адже не могла зрозуміти я не потребує, з освітою, гарною роботою і зовнішніми даними не скривджена. Зверталася до ворожок, але чула різні розповіді про пристріт і вінець безшлюбності. Вже справді задумалася, але мені вдалося записатися на прийом до магу Андрію. Я поскаржилася на своє невдачу з чоловіками і він запропонував провести детальну діагностику. В результаті сказав, що десь через місяць я розлучуся з молодим чоловіком з яким я зустрічалася на той момент, але мені не варто здаватися і сумувати. Пояснив, що буквально через три місяці я зустріну іншого чоловіка з яким будуть довгі стосунки, шлюб та діти. Я пішла від нього в змішаних почуттях та продовжила жити своїм життям. На моє щастя, все сталося саме так, як він говорив!!!) Тепер я одружена, кохана і чекаємо на другу дитину! Щасливіше за мене немає на світі нікого! Спасибі Андрію, що зміг розглянути мою ситуацію по суті і запевнив, що переживати мені не варто. Хочу поділитися з Вами його номером, він гарна чуйна людина. Навіть від спілкування з ним легшає. І як мені здається, він людина зі справжнім даром і допомагає людям за покликанням. Його номер телефону +380932169225
 

MAG

Дуже задоволена тим, як Ліличка працює +380638055486 Viber/Whats Аpp. Вона бачить крізь, це реально заворожує, ще допомогла мені повернути стосунки, які, здавалося б, приречені на провал. На діагностиці вона мені все розповіла і роз'яснила і ми почали з нею працювати. І саме вона допомогла нам врятувати наші стосунки, саме вона допомогла нам жити далі разом та щасливо. І тепер ми завжди звертаємося до Лілички, вона для нас Ангел Хранитель!
 

fortune teller

LILY!!!! THANK HER FOR YOUR HELP!!! I thought that I was dying without him, without my beloved. It seemed to me that the world had collapsed. I decided to turn to a fortune teller. No one I contacted could help, but LILICHKA was able to return him to me and restore our relationship. Lilya tells fortunes and sees the past, helps families, cleanses people, restores relationships. SHE ACTUALLY HAS A GIFT!!! I recommend her to you from the bottom of my heart and those who don’t see a way out, contact her. (Call and write to her, I know that only exclusively on WhatsApp or Viber. I leave her WhatsApp and Viber here +380638055486)
 

THE CITY OF NEW YORK – OFFICE OF MANAGEMENT AND BUDGET

THE CITY OF NEW YORK – OFFICE OF MANAGEMENT AND BUDGET
MAYOR'S OFFICE OF OPERATIONS
COMMUNITY DEVELOPMENT BLOCK GRANT PROGRAM (CD / CDBG)
NOTICE OF INTENT TO REQUEST ALLOCATION OF FUNDS UNDER THE CONSOLIDATED PLAN FOR 2024
NOTICE OF AVAILABILITY OF THE PROPOSED CITY BUDGET FOR FISCAL YEAR 2025
DESCRIPTION AND BUDGET OF THE LOCAL COMMUNITY DEVELOPMENT PROGRAM