Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Mag

У моєму житті був переломний момент коли я не могла знайти вихід і я звернулася до Лілі. Хочу поділитися своєю історією, для тих людей які знаходяться в такій ситуації як у мене. коханці, а за нас навіть і не подумав. Я одразу вирішила що будь-якими шляхами я його поверну. Я звернулася до Лілички. що мене цікавило. Після проведених робіт Лілі мій чоловік повернувся додому! Мій чоловік тепер з нами і у нас міцна сім'я, як і раніше! Кому потрібна допомога пишіть, телефонуйте даю її телефон +380638055486 (дзвонити тільки на вайбер, ватсап, вона завжди відповідає)


Date Added: 12/08/2023 | Last Updated: 12/08/2023 | Page Views: 34
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

ПОВІДОМЛЕННЯ ДЛЯ ОПУБЛІКУВАННЯ

ПОВІДОМЛЕННЯ ДЛЯ ОПУБЛІКУВАННЯ
ВЕРХОВНИЙ СУД ШТАТА НЬЮ-ЙОРК, ОКРУГ НЬЮ-ЙОРК - Справа № 452144/2023
Контактну інформацію суду можна знайти за адресою www.nycourts/gov .


 

mag

I have seen good reviews about Zakhara more than once. I didn’t dare to apply, but then I realized that it was in vain. Here is how it was. In general, I turned to many fortune tellers when my first husband, with whom I had lived for more than one year, left - I just spent a lot, but to no avail. I have come to terms with it. Time passed and I met a very good man, with whom we lived together for a long time. What can I say, he even treated my son like his own. But, as in the case of the first husband, the beloved suddenly left. I fell into despair, but it’s good that I found Zakhar, although I no longer hoped for anything. He really helped me. Despite the fact that he can be very strict and often speaks only to the point, he returned my beloved to me. I did everything I needed to do. Now my beloved and I have already married and I have given birth to his daughter. I sometimes turn to Zakhar to this day. Here is his number +380954248510 viber/whatsapp
 

MAGIA

Давайте будемо чесними, кожен із нас хоч рас звертався до ворожок. Ми звертаємося тоді, коли реально не можемо знайти вихід. Я була в такій ситуації і змогла допомогти мені - ОРІСЯ! Я вірю в ворожіння та обряди, завдяки такій людині як ОРІСЯ. У мене була дуже банальна ситуація – пішов цивільний чоловік. Пішов остаточно і заблокував мене, щоб не дзвонила. Вихід був один-знайти ворожку. Оріся говорить минуле, майбутнє і має дар проводити обряди. Пишу тут все конфіденційно і багато говорити не буду. Але хочу реально дати відгук за хорошу людину. Єдине, що дам контакти ОРІСІ, дзвоніть і самі переконайтеся в її роботі. Ось її номер +38 093 007 14 93 (звичайного номера немає, вона завжди відповідає на вайбер або ватсап)
 

магія

Розкажу, як було зі мною. Моя ситуація була для мене зовсім непростою. Незважаючи на те, що я забезпечена жінка, що відбулася, і на життя скаржитися не доводилося, в один момент я залишилася без коханого - він пішов до іншої. Різко, без пояснень. Я намагалася поговорити, якось налагодити спілкування, принижувалась, просила його повернутися чи пояснити в чому причина – без толку. Він поставив мене скрізь у чорні списки і заблокував у соцмережах та месенджерах. Для мене мій світ звалився і я не знала навіть як дихати. Я не могла ні спати, ні їсти, ні займатися справами. Власне кажучи, було не до хорошого і я почала шукати допомоги нехай навіть у Вищих сил... Щоб зрозуміти здібності людей зверталася погадати. Зрозуміла, що багато хто просто не може розібрати навіть простих речей. Але деякі, щось говорили складне. У пошуках вирішила не зупинятися, поки не знайду дійсно того, хто зможе побачити деталі. Так я якось на форумах знайшла відгуки про Михайла. Дуже хороші. Вирішила звернутися... Він, не питаючи мене ні про що, розповів про моє життя такі деталі, які ніхто не міг знати. Власне він і прояснив у чому річ, а я попросила допомогти мені все виправити. Михайло не відмовив та зміг чітко провести необхідні роботи. Завдяки цьому мій коханий повернувся до мене і став ввічливим і дбайливим як ніколи. А що ще потрібне для щастя? Номер Михаїла +380933782050. Він справді творить дива!
 

Magia

ЛІЛІЯ!! Дякуємо їй за допомогу! Я думала, що я вмираю без нього, без свого коханого. Мені здавалося, що світ звалився. Я вирішила звернутися до ворожки. Кому тільки я не зверталася, хтось не зміг допомогти, але ЛИЛИЧКА змогла мені його повернути та відновити наші стосунки. Ліля ворожить і бачить минуле, допомагає сім'ям, чистить людей, відновлює стосунки. У НІЇ І ВПРАДУ Є ДАР! Я раджу вам її від душі і ті, хто не бачить виходу - звертайтеся до неї. (Дзвонити і писати їй, я знаю що тільки виключно на ватсап або вайбер. Залишаю її ватсап і вайбер тут +380638055486)