Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

SOS HELP TWO DISABLED PEOPLE

We need help. Tattoos for rehabilitation require pennies. Three children, one disabled daughter, cannot serve herself. Two dogs have cat memory and 4 cats have been born. We would like to help with our lives, for the sake of God.


Date Added: 04/25/2024 | Last Updated: 04/25/2024 | Page Views: 12
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

МАГІЯ

Ми одружені п'ять років, все було добре і несподівано в сім'ї почалися скандали, сварки, у відносинах з'явився холод. Чоловік пішов жити до батьків. Я була у розпачі. І мені порадили звернутися до Мілени. Я так і вчинила, бо в мене це була остання надія. Мілена з точністю до дня розповіла, хто і як впливав на мого чоловіка з метою забрати його з сім'ї. Я відмовлялася вірити, надто велике було потрясіння. Після повернення додому я все самостійно перевіряла ще раз, і переконалася, що Мілена мала рацію! Через пару днів знову зателефонувала їй, щоб все виправити. Вона мене заспокоїла, сказала трохи потрібно почекати. Мілена зняла цей вплив. На 7 день мій чоловік зателефонував мені, сказав що потрібно серйозно поговорити. Відносини у нас зараз кращі ніж були раніше. Телефон +80936532445 Whats app/Viber
 

ЯСНОВИДНА

Свого часу перечитала багато відгуків про різних людей на багатьох форумах. Шукала того, хто може допомогти. Тепер ось пишу сама. Історія моя починалася колись ще вчилися. Я завжди була привабливою і я мав багато знайомих хлопців. Так і з коханим познайомилася – спілкувалися в одній компанії. Домагався мене настирливо і одразу з серйозними намірами. Через рік після закінчення навчання одружилися і прожили хоч і не без звичайних проблем щасливо чотири з лишком роки. А потім протягом короткого часу почалися скандали, холод, байдужість, з'явилася коханка... Пішов з дому, потім розлучення. Його як підмінили. Миттю став чужим. Не йшов спілкування взагалі. Вирішити цю проблему, здавалося, вже було неможливо... Повернути його мені допоміг Олександр - справді людина з Даром, ситуацію бачить наскрізь, називає імена та деталі з життя, знає що і в якому порядку треба робити і як все складатиметься. Номер Олександра +380971792179. Тепер розумію, що не дарма почала боротися за своє!
 

Our heroes

Our heroes
On May 1, 1946, in Zhitomir, the wedding of Major Leonid Rosenberg and his second cousin Firochka took place at home.
 

 

People of the Torah, you are eternal

People of the Torah, you are eternal
On the eve of Passover, the holiday of the People of the Book, an atmosphere of religious tradition reigns, illuminated by sparks of holy light, and a charitable miracle blossoms. Despite the vagaries of fate and the storms of life, our traditions remain unshakable and continue to radiate light, inspiring noble deeds even in the most difficult times. Wherever the small people of the Book live, assimilating, they benefit society.

 

Маг

Мені допоміг Андрій. Знаходила відгуки добрі про нього. Вирішила звернутися. Гадає так, що мурашки по шкірі - все говорить сам, дійсно видно, що має силу і знання! Біда моя була з тих, що зустрічаються часто - коханого відвела інша. Я вже зневірилася і думала, що вже нічого не допоможе. Але, слава Вищим силам, що після того, як Андрій зробив розклади, вирішила спробувати!!! Роботу провів дуже добре і коханий був біля моїх ніг – допомогло! Милий і нині спокою не дає, завжди поряд і душа в душу. З Андрієм працювала онлайн, а коли потрібно було вирішити питання щодо однієї справи, що стосується питань по роботі, їздила на прийом. Результат і тут на себе чекати не змусив. Його особистий номер +380932169225