Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ NJ TRANSIT

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ NJ TRANSIT
ПРО ПРОВЕДЕННЯ ВІДКРИТОГО ПУБЛІЧНОГО СЛУХАННЯ
Відповідно до законодавчого положення 1984, Розділ 5, с. & Disabled Residents Transportation Assistance Program, SCDRTAP (Програма надання допомоги особам похилого віку та особам з обмеженими можливостями). Ми запропонуємо три (3) сесії для південного, центрального та північного регіонів штату Нью-Джерсі.

Програма сприяння особам похилого віку та особам з обмеженими можливостями фінансує необхідні капітальні витрати, операційні та (або) адміністративні витрати на координацію на місцях надання послуг громадського транспорту особам похилого віку та особам з обмеженими можливостями. Програма також надає фінансування на покращення доступу до встановлених автобусних та залізничних маршрутів, надання технічного сприяння адміністративним округам та управління реалізацією програми на всій території штату.

Усі матеріали, які розглядаються на слуханні, будуть надані у доступних форматах на запит. Для осіб із порушеннями слуху доступні приховані субтитри. Особам, які потребують перекладача, слід звернутися до Служби підтримки клієнтів (Customer Service) за телефоном 973-275-5555 не пізніше ніж за десять (10) робочих днів до дати слухання. Якщо ви плануєте виступити на одному з цих віртуальних слухань, будь ласка, напишіть Ізабель Рохас (Isabel Rojas) на адресу електронної пошти [email protected] або залиште свої контактні дані на автовідповідач за номером 973-491-7456 до середи, 22 листопада 2 .

Громадськість запрошена взяти участь у слуханнях, які відбуватимуться 6 грудня 2023 р. за наведеним нижче графіком. На слуханнях усім присутнім буде надано можливість висловити свою думку та ставлення до Програми сприяння особам похилого віку та особам з обмеженими можливостями. Щоб забезпечити всім, хто зібрався, можливість виступити, для коментарів встановлюється регламент три (3) хвилини. Коментарі письмово для внесення до протоколу слухання слід надсилати поштою на адресу: Public Hearing Comments 2023, NJ TRANSIT, Local Programs & Community Transportation, One Penn Plaza East, 4th Floor, Newark, New Jersey 07105-2246, або електронною поштою на адресу: [email protected] до вівторка, 28 листопада 2023 р.
 
ІНФОРМАЦІЙНЕ ПУБЛІЧНЕ СЛУХАННЯ
ПРОГРАМИ НАДАННЯ ДІЇ ОСОБИМ ПОЛІТНОГО ВІКУ І ОСОБИМ З ОБМЕЖЕНИМИ МОЖЛИВОСТЯМИ

ДАТА: Середа, 6 грудня 2023 р.
 
Сесія 1: 17:00 – Південний Нью-Джерсі
Сесія 2: 18:00 – Центральний Нью-Джерсі
Сесія 3: 19:00 – Північний Нью-Джерсі
Приєднуйтесь за допомогою комп'ютера або мобільної програми.
https://bit.ly/3RLptyT
+1 862-294-4371 (платний номер) США, м. Ньюарк
Ідентифікатор телефонної конференції: 518178362#
Знайти місцевий номер | Скидання PIN-коду

Особам, які мають доступ до електронної пошти, слід написати Ізабель Рохас (Isabel Rojas) на адресу електронної пошти [email protected] до середи, 22 листопада 2023 р., і вам надішлють посилання для участі у зустрічі у форматі відеотелеконференції. Особам, які не мають доступу до ПК, ноутбука, I-pad, планшета або смартфона з електронною поштою, слід зателефонувати та набрати код ідентифікатора конференції, вказаний вище, для участі у конференції по телефону.

Цим щорічним повідомленням ми також запрошуємо громадськість вивчити та прокоментувати Плани управління наведеними нижче програмами федеральних грантів, які на рівні штату здійснює NJ Transit.
  
FTA (Федеральне управління пасажирськими перевезеннями), Розділ 5310: The Enhanced Mobility of Seniors and Individuals with Disabilities Program (Програма збільшення мобільності осіб похилого віку та осіб з обмеженими можливостями)
FTA (Федеральне управління пасажирськими перевезеннями), Розділ 5311: Non-urbanized Area Formula Program for Rural Areas (Програма для неурбанізованих територій та сільськогосподарських районів)
Відповідні матеріали доступні для перегляду та коментарів на веб-сайті S-Rides за адресою https://s-rides.njtransit.com (натисніть посилання Additional Documents). Крім того, копії планів управління можна запросити, зателефонувавши за номером 1 973-491-7456 або надіславши запит до Служби підтримки місцевих програм і перевезень мікроавтобусами за адресою: NJ TRANSIT, 4th floor, One Penn Plaza East, Newark, NJ 07105-2246. Усі коментарі слід надсилати поштою на вказану вище адресу або електронною поштою на адресу: [email protected] .

На цих слуханнях НЕ обговорюватиметься нова інформація про послуги, які надає маломобільним пасажирам програма Access Link, ця інформація обговорюватиметься на окремих форумах для клієнтів (Customer Forums). Якщо у вас є питання про форуми або послуги Access Link, ви можете надіслати їх електронною поштою на адресу [email protected] або зателефонувати до Access Link за телефоном 973-491-4224, виберіть опцію № 5, щоб поговорити з працівником Служби підтримки клієнтів, для тих, хто погано чує встановлена TT зв'язок по телефону
1800-955-6765.

ПОВІДОМЛЕННЯ БЕНЕФІЦІАРАМ ПРО РОЗДІЛ VI
NJ TRANSIT здійснює свої програми та послуги без урахування раси, кольору шкіри або національного походження відповідно до розділу VI Закону про цивільні права 1964 року із внесеними до нього поправками. Будь-яка особа, яка вважає себе жертвою дискримінації за ознакою раси, кольору шкіри або національного походження або бажає отримати додаткову інформацію про зобов'язання NJ TRANSIT у розділі VI Закону про цивільні права, може звернутися до служби підтримки клієнтів NJ TRANSIT за телефоном 973-275-5555. Скаргу або запит також можна подати до служби підтримки клієнтів NJ TRANSIT письмово за адресою NJ TRANSIT Customer Service - Title VI, One Penn Plaza East, Newark, NJ 07105. Скарга має бути подана протягом 180 днів після передбачуваної дискримінації.



Date Added: 10/20/2023 | Last Updated: 10/20/2023 | Page Views: 44
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

magia

Раджу всім не втрачати час і гроші, а звертатися до Лілії. Вона допоможе в будь-якій біді. Перевірено на мені та моїх друзях. Останнім часом багато хто до неї звертаються. багатьох допомогла лише Ліличка! Вона дивиться по фото, провівши діагностику, розповіла такі речі про які не знав ніхто. Навіть імена. Я була просто в шоці. Стало чітко зрозуміло, що на мого коханого був приворот. Я попросила допомогти. Робота тривала близько тижня і за підсумком мій коханий чоловік повернувся до мене. Зараз ми живемо разом, все добре! Завжди буду вдячна Лілічку за моє щастя! Я зрозуміла що для Лілі немає нічого неможливого. Звертайтеся, вона називає все як є, результат дає рівно в термін який вона вказує. Вона професіонал у своїй справі!
 

mag

Я не знала що робити коли одного разу чоловік сказав, що йде до іншої і подає на розлучення. Завжди душа у душу, а за пару місяців став сам не свій. Шукав приводи для скандалів, чіплявся. Але навіть подумати не могла, що проблема така гостра. В один вечір забрав речі! Не могла повірити, що це відбувається наяву. Заявив, що спілкуватися буде тільки через юриста і заблокував скрізь. Потім документи із суду... Пів року мук. За цей час зверталася до багатьох ворожок та магів. Результату не було. Майже зневірилася. Але дивом за відгуками знайшла ясновидячого мага Олександра. Олександр виявляється дуже приємна людина навіть від спілкування з яким ставати легше. Але, як він бачить ситуацію вражає до мурашок. Він нічого не питаючи, зміг побачити такі речі, що не міг знати ніхто. Навіть імена. Говорив все сам. Я одразу попросила про допомогу. Робота зайняла два тижні і чоловік був удома. Відносини стали навіть кращими, ніж були. Номер його +380971792179
 

Ворожка

Напишу й я. Всі мої хлопці, які знайомилися і зустрічалися зі мною, потім від мене йшли не пояснюючи нічого. Але я познайомилася з хлопцем зустрічалися ми з ним рік, я закохалася в нього і він у мене, ми були такою класною парою, справа йшла до весілля. Він мені зробив пропозицію, я погодилася. Коли була підготовка до весілля, я біля під'їзду знайшла фотографію його зі мною розірвану. Він почав холодно ставитися до мене, лаявся без приводу, а потім зовсім перестав приходити до мене. Батькам я сказала що він поїхав у відрядження, але час минав, а він не приходив. Увечері, коли я йшла з роботи, побачила його в кафе з дівчиною. Я розповіла подрузі і вона мені запропонувала звернутися до людей зі здібностями, щоби зрозуміти що відбувається. Ми знайшли Олександра за відгуками, і одразу зателефонували. Він мене вислухав і сказав, що може мені допомогти. Зробивши діагностику мені він розповів що якась подруга хоче відвести у мене мою кохану людину і що в моїй долі коїться тягнеться це ще від бабусі, яку назвав на ім'я. Це вражало. Він зі мною працював чотири дні. Після цього я прямо пурхала, була окрилена можна сказати, мій коханий чоловік повернувся до мене і ми зіграли весілля. Якщо у вас проблеми в особистому житті не сидите, не чекайте від долі, зверніться до Олександра, я дуже йому вдячна. Якби не він, я б може бути досі сиділа в дівках. Напишу вам номер Олександра +380971792179 та нехай він вам допоможе! Йому також можна писати в месенджери на цей номер.
 

Ah, it's tango!

Ah, it's tango!
Interview with producer, writer, screenwriter Viktor Rashkovich (Dalsky) after the performance of the famous Argentine theater "Legends of Tango" in New York, after which the artists and producer were given a 20-minute ovation.

 

Mommy, you can do anything, you are a queen!

Mommy, you can do anything, you are a queen!
Vast life experience makes our parents wary of everything, especially new things. But the Golden Talent gala concert - talent show SmartComp 2024 New York melted the hearts of even the harshest critics!