Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Імміграційний суддя надав політичний притулок затриманому клієнту Gendelberg Law, PLLC

Іммігрант, який перебував у центрі ув'язнення в Аризоні, мав слабке здоров'я і був далеко від своєї люблячої родини після того, як він змушений був залишити свій будинок в Республіці Грузія, звільнений.
Лаша був членом партії «Єдиний національний рух» – найбільшої опозиційної політичної партії, яку створив Михайло Саакашвілі (третій президент Республіки Грузія). Партія «Єдиний національний рух» рішуче виступає за демократичні цінності, права людини та соціальну справедливість. Через політичні погляди Лаші та вірність своїм політичним цінностям Лаша став жертвою правлячої партії «Грузинська мрія» та правоохоронних органів, які виконують незаконні накази лідерів партії «Грузинська мрія» проти членів партії «Єдиний національний рух».

На жаль, як член партії «Єдиний національний рух» з непохитною прихильністю до цих шляхетних принципів він став об'єктом необґрунтованого переслідування, погроз та залякування з боку окремих осіб та груп, які протистоять його політичним переконанням. Лаша зазнавав фізичного та психологічного насильства через свої політичні погляди та членство в опозиційній політичній організації. Зіткнувшись із високою ймовірністю смерті, Лаша залишив свій будинок і вирушив до Сполучених Штатів у пошуках захисту.
Спеціальна команда Gendelberg Law під керівництвом есквайру адвоката Леонарда Р. Гендельберга взяла на себе відповідальність представляти Лашу в імміграційному суді. Фірма невпинно працювала, щоб забезпечити успішний та позитивний результат справи Лаші. Взявшись за справу, компанія запевнила, що Лаша не лише усвідомив свої юридичні можливості, а й відчував підтримку, зокрема інформаційну, протягом усього процесу. Фірма тісно співпрацювала з Лашею, допомагаючи у збиранні важливих доказів (сюди входить детальна особиста заява, свідчення під присягою, звіт про права людини, стаття, звіт із клініки та декларація). Після надання доказів у суді та ретельного перехресного допиту, проведеного Міністерством внутрішньої безпеки (DHS), імміграційний суддя виніс позитивне рішення у справі про надання притулку. Цей тріумф призвів до звільнення Лаші з центру затримання та ознаменував початок нового розділу в житті Лаші як біженця у США.
Якщо при арешті з'ясовується, що людина не є легальним резидентом США, то вона може бути затримана імміграційною та митною службою до встановлення її резидентства або підтвердження відсутності такої, після чого вона буде депортована до країни проживання.
Імміграційна та митна служба (ICE) – федеральне правоохоронне відомство, що входить до складу Міністерства внутрішньої безпеки США (DHS). Воно було створено у 2003 р. після ухвалення Закону про національну безпеку у 2002 р., спрямованого на посилення безпеки в країні після подій 11 вересня. Основною функцією ICE є забезпечення безпеки кордонів країни. Її мета – захист США та забезпечення громадської безпеки шляхом контролю та дотримання імміграційного законодавства. Цій меті є численні підрозділи ICE, включаючи Відділ розслідувань національної безпеки (Homeland Security Investigation, HSI), Відділ операцій із забезпечення дотримання та видворення іммігрантів (Enforcement & Removal Operations, ERO), а також інші підрозділи. Офіційна штаб-квартира знаходиться у Вашингтоні, округ Колумбія. За допомогою 20 тисяч працівників вони стежать за дотриманням понад 400 окремих законодавчих актів. Своєю місією вони вважають запобігання можливості терористичних атак шляхом охорони кордонів та забезпечення комплексного захисту всіх громадян США.
Одна з основних цілей ICE – визначити нелегального іммігранта, підтвердити відсутність громадянства та повернути його до країни походження. Це може мати дуже згубні наслідки для сімей, друзів та товаришів по службі тих, хто став жертвою депортації. Як правило, коли людина заарештована за скоєння злочину, ICE може затримати її на час перевірки країни проживання. Залежно від обставин, іммігрант може бути звільнений під заставу або залишений під вартою.
Сполучені Штати надають свій захист людям, які стикаються з небезпечним переслідуванням у своїх країнах. Щоб отримати політичний притулок у США, необхідно звернутися до імміграційних органів та заявити про обґрунтований страх переслідування за релігійними, расовими, національними, політичними переконаннями чи належністю до будь-якої соціальної групи.
Переслідування, на яке ви посилаєтеся у своїй заяві, зазвичай має бути значним, наприклад порушення прав людини, тортури, незаконне чи політичне затримання, фізичне насильство або заподіяння серйозних моральних збитків. Загрози заподіяння шкоди іноді можуть кваліфікуватися як переслідування, якщо інші люди, які перебувають у ситуації, схожій на вашу, зазнали більш серйозних переслідувань. Погрози також повинні виходити або від уряду, або від групи або особи, від яких уряд не може або не хоче захистити вас.
Процес подання заяви може вимагати різних підходів, залежно від конкретних обставин. Незалежно від відмінностей, з якими ви зіткнетеся пізніше, всі заяви про надання притулку починаються з подання форми I-589. Місце подання цієї форми залежить від конкретної ситуації.
Після подання заяви про надання притулку вам необхідно почекати 150 днів, перш ніж подавати заяву про прийом на роботу в США. Після закінчення цього терміну ви можете подати заяву, навіть якщо рішення щодо вашого клопотання про надання притулку не було ухвалено. Якщо ви отримаєте притулок, то зможете розпочати роботу негайно. Хоча документи, які дозволяють працевлаштування, не є обов'язковими для осіб, які перебувають у США на підставі надання їм притулку, вони можуть бути корисними. Якщо ви вважаєте за потрібне отримати їх, поки очікуєте рішення за своєю заявою про надання притулку, вам необхідно буде подати форму I-765.
"Імміграційне право дуже складне, і я ставлюся до нього як до мистецтва", - сказав засновник і керуючий адвокат Леонард Р. Гендельберг, есквайр, при обговоренні тонкощів, пов'язаних із цією справою. «Будучи іммігрантом, я глибоко захоплений імміграційним законодавством. Я та моя команда приділяємо час вивченню кожної деталі справи кожного клієнта. Це не лише допомагає побудувати відносини між фірмою та клієнтом, а й дає найкращу можливість визначити оптимальний курс дій для роботи з ним».
Есквайр Леонард Р. Гендельберг є засновником та керуючим адвокатом Gendelberg Law, PLLC. Сім'я пана Гендельберга іммігрувала 1979 року з Києва (Україна), тому він не з чуток знає про проблеми, з якими стикаються іммігранти. Г-н Гендельберг закінчив SUNY Empire State College у 2004 році та юридичний факультет Hofstra University School у 2008 році. Пан Гендельберг займається імміграційним правом і представляє інтереси клієнтів по всій території Сполучених Штатів.

Для зв'язку з пресою e-mail
[email protected]  
або телефон фірми
718-400-2004


Date Added: 09/01/2023 | Last Updated: 09/01/2023 | Page Views: 76
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Paralegal Immigration Assistance

Good afternoon My name is Dina, and I am your faithful paralegal. 300+ satisfied clients☺️Qualified assistance and 100% attention. I work with everyone, regardless of state
 

Immigration Services

Call (717)-744-2997 GM Immigration
 

ІМІГРАЦІЙНІ ПОСЛУГИ

Імміграційні послуги: - оформлення документів на участь у лотереї Грін Карт2025 • перехід на TPS – перехід на Грін-карту; • Грін-карти з політичного притулку, подання заяв на громадянство; • возз'єднання сімей, легалізація шлюбу; • продовження віз В1/В2, оформлення віз нареченого/нареченої; • допомога у заповненні/подачі імміграційних форм у USCIS; • паспортні питання для громадян СНД, – довідки про несудимість; - АПОСТИЛЬ, - переклад документів, нотаріальне посвідчення документів. Можливість отримання заробітної плати чеком, БЕЗ ПРАВА НА РОБОТУ та номери SSN. 518-672-33-24 [email protected]
 

Translator from Russian and Ukrainian to English, Spanish and Portuguese!!!

Good afternoon My name is Vladimir. I am a certified Russian, Ukrainian, Spanish and Portuguese translator. I work with written and oral translations of any complexity. Phone/WhatsApp: (347) 764-2587 Vladimir. Website: www.ellinguistics.com
 

Translator from Russian and Ukrainian to English, Spanish and Portuguese!!!

Good afternoon. My name is Volodya. I am a certified Russian, Ukrainian, Spanish and Portuguese translator. I work with written and oral translations. Phone: (347) 764-2587 Volodya Website: www.ellinguistics.com