Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Використовуючи any job by cash

Hey.i am 36 years old.i am looking for any job by cash.normally мова в українській мові. GOD BLESS YOU!


Date Added: 09/22/2023 | Last Updated: 09/22/2023 | Page Views: 52
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Шукаю будь-яку роботу на кеш

Мене звуть Микола, мені 24 роки. Нещодавно переїхав зі своєю дружиною до Штатів із Москви. Дозвіл на роботу поки що не отримав. З Американських документів на даний момент маю тільки права РФ, паспорт РФ і форма i-94. Шукаю будь-яку адекватну роботу на кеш!
 

Помічник по дому на годину/хендімен

Навісити полиці на стіну, закріпити ТБ на стіну, поміняти замок, зібрати/розібрати меблі, перефарбувати стіни та стелі, поміняти москітні сітки на вікнах, допомогти у вирішенні господарських проблем тощо. Я завжди радий вам допомогти. Приїду вчасно з роботи попрошу дуже прийнятну оплату. Живу 11234 BROOKLYN. Телефонуйте або надішліть повідомлення на номер 6468996610. Dmytro
 

Роботу водієм.

Досвідчений водій без в/п. Робота тільки за готівку. Пропоную вантажопасажирські перевезення з Нью-Йорка та Нью Джерсі на своєму 8-місному мінівені по всіх штатах, відводжу і зустрічаю в аеропортах, круїзних терміналах і т.д. Здійснюю туристичні поїздки США.
 

LOOKING FOR ANY JOB

Looking for a job 27 years of work experience. 5 years equestrian trainer. 3 years CIDER BREWER. 5 years Waiter in a Premium Class restaurant. I'M LOOKING FOR ANY JOB, WHETHER IN MOVING, ANYWHERE, IT DOESN'T MATTER, PHYSICALLY STANDARD Payment Cash.
 

Шукаю роботу в Нью-Йорку.

Вітаю! Мене звати Ігор. Шукаю роботу в Нью-Йорку (без тривалого відрядження) на full-time (оплата на check вітається)! Про себе: - 35 років, фізично міцний, без шкідливих звичок, відповідальний, комунікабельний та навчальний. Англійська мова на базовому рівні, але активно підвищую володіння. Документи: SSN, WA, права водія штату NY, OSHA 10. (також відкрито LLC). Досвід та навички: - вміння працювати з інструментом; - впевнений користувач комп'ютером; - Хороші навички керування автомобілем та вантажівкою (NO CDL); - Навички просування товарів та послуг; - вміння працювати з документами та базами даних; - Високі організаторські та управлінські здібності, включаючи ведення проектів, постановку завдань колективу та контроль виконання (досвід управління колективом 20 осіб). Досвід роботи в США: - Мувінг (helper, driver); - Вишки стільникового зв'язку (від green guy до top hand); - водій траку CDL. Мої контакти: Тел. 6198386317 Email. [email protected] Буду дуже радий взаємовигідній та продуктивній співпраці. Дякую.