Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Готельно-ресторанний бізнес

Маю багаторічний досвід у готельно-ресторанному бізнесі: - Відкриття ресторанів з 0 та під ключ; - Проведення тренінгів для персоналу (правила поведінки з гостями, сервірування, подача страв і порядок винесення, базові знання офіціанта, а також підвищення кваліфікації для всього персоналу); - Впровадження нового цікавого меню; - Введення фінансової дисципліни; - Написання технологічних карт і прорахунок собівартість (для розуміння та контролю цін закупівлі та коефіцієнта продажів); - постановка меню кухні, бару, кейтерингу та банкетів; - запровадження соціальних мереж (Інстаграм, фейсбук, тик струм, сайт); - Проведення кейтеренгів під ключ з виїздом і без; - Обслуговування великих банкетів під ключ; - Написання правил і обов'язків для всього персоналу.


Date Added: 11/13/2023 | Last Updated: 11/13/2023 | Page Views: 34
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Restaurants, clubs, food

A man from the Caucasus, extensive experience, work as a cook. (929) 465-1771
 

PROFESSIONAL SINGER, MAN-ORCHESTRA

Professional singer man-orchestra, with years of experience, anytime, anywhere. Work..... 718-490-4434 - Anytime
 

шукаю роботу

Шукаю роботу,Англійська,досвід у торгівлі
 

Looking for a job Fri-Sun on cash

I'm looking for a job as a hostess/front desk/barista/waiter on Fri-Sun for cash. Work experience in the homeland of a barista - 1 year, administrator in a barbershop - 9 months, waiter - 3 months. English level B1, documents in progress. Responsible, hardworking, ready to learn new things. Please write only about work! I'm looking for a job as a hostess/front desk/barista/waiter on Fri-Sun on cash. Work experience in the native country of a barista is 1 year, an administrator in a barbershop is 9 months, a waiter is 3 months. English level B1, documents in process. Responsible, hardworking, ready to learn new things. Please text only about the work!
 

✅Маю дозвіл на роботу та SSN ✅Маю відмінний досвід роботи у сфері громадського харчування (понад 5 років). ✅Є досвід роботи в США 3 міс у кафе на Брукліні. @C0LD_D0G зв'язок бажано по ТГ Я із Санкт-Петербурга. Обіймав як лінійні посади, так і посади керівника-від офіціанта та грамотного бариста, до керівника та помічника з налагодження логістичних процесів на виробництві. -Освіта: Техног комунального харчування з ухилом на кондитерські вироби. *Двічі проходив курси бариста щодо підвищення кваліфікації. *Закінчив курси з виробництва кондитерських виробів. Більш докладно про досвід можу розповісти особисто, як і розгляну різні пропозиції. *У США 6 місяців.