Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Для українців новини

Новини для всіх українців у Нью Йорку


Date Added: 09/24/2023 | Last Updated: 09/24/2023 | Page Views: 54
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Відкриття арт-центру ім. Перельмана

Відкриття арт-центру ім. Перельмана
У Манхеттені відбулося урочисте відкриття осередку мистецтва.

 

Gadalka

My husband and I argued constantly for several months. We lived like a cat and a dog. He has already started to walk to the left. My friends have seen him more than once in company with girls. I was very worried and cried - I was afraid that he would leave. I tried to talk to him, but he didn’t hear me. I called the witch. She told me everything herself, my past and present. She told me what I came to her with. I was shocked. Varya calmed me down and said that she would help. I did everything as Varya ordered and my husband and I began to live peacefully. His escapades stopped and we became a strong family!!! I recommend Varya to everyone! She will always support and help in everything! HER number is +380632574828 (received via Viber and WhatsApp)
 

gadalka

Думаю, моя історія буде корисною. Розповім про випадок, коли передбачення відіграли для мене важливу роль у моєму житті. До двадцяти шести років із чоловіками у мене не ладналося. То альфонс трапиться, то грубий, то вічно депресуючий… Я майже зневірилася і здивувалася тим, що стосунки у мене не складаються. Адже не могла зрозуміти я не потребує, з освітою, гарною роботою і зовнішніми даними не скривджена. Зверталася до ворожок, але чула різні розповіді про пристріт і вінець безшлюбності. Вже справді задумалася, але мені вдалося записатися на прийом до магу Андрію. Я поскаржилася на своє невдачу з чоловіками і він запропонував провести детальну діагностику. В результаті сказав, що десь через місяць я розлучуся з молодим чоловіком з яким я зустрічалася на той момент, але мені не варто здаватися і сумувати. Пояснив, що буквально через три місяці я зустріну іншого чоловіка з яким будуть довгі стосунки, шлюб та діти. Я пішла від нього в змішаних почуттях та продовжила жити своїм життям. На моє щастя, все сталося саме так, як він говорив!!!) Тепер я одружена, кохана і чекаємо на другу дитину! Щасливіше за мене немає на світі нікого! Спасибі Андрію, що зміг розглянути мою ситуацію по суті і запевнив, що переживати мені не варто. Хочу поділитися з Вами його номером, він гарна чуйна людина. Навіть від спілкування з ним легшає. І як мені здається, він людина зі справжнім даром і допомагає людям за покликанням. Його номер телефону +380932169225
 

Ворожка

Свого часу перечитала багато відгуків про різних людей на багатьох форумах. Шукала того, хто може допомогти. Тепер ось пишу сама. Історія моя починалася колись ще вчилися. Я завжди була привабливою і я мав багато знайомих хлопців. Так і з коханим познайомилася – спілкувалися в одній компанії. Домагався мене настирливо і одразу з серйозними намірами. Через рік після закінчення навчання одружилися і прожили хоч і не без звичайних проблем щасливо чотири з лишком роки. А потім протягом короткого часу почалися скандали, холод, байдужість, з'явилася коханка... Пішов з дому, потім розлучення. Його як підмінили. Миттю став чужим. Не йшов спілкування взагалі. Вирішити цю проблему, здавалося, вже було неможливо... Повернути його мені допоміг Олександр - справді людина з Даром, ситуацію бачить наскрізь, називає імена та деталі з життя, знає що і в якому порядку треба робити і як все складатиметься. Номер Олександра +380971792179. Тепер розумію, що не дарма почала боротися за своє!
 

Reflection of the modern mood of the artist Ludwig Reis

Reflection of the modern mood of the artist Ludwig Reis
For centuries, the atmosphere of the Big Apple has attracted artists and sculptors, while preserving the creative heritage of previous generations and opening the doors to young talent.