Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Допоможу вам отримати тіло, яке ви завжди хотіли.

Привіт всім, хто піклується про своє здоров'я та фігуру. Мене звуть Олександр, не так давно я був керуючим мережею магазинів спортивного харчування, так само я надавав консультацію людям, які хочуть схуднути або навпаки набрати м'язову масу. Я допомагаю розписати і налаштувати дієту особисто під вас , Я перепробував практично все спортивне харчування і знаю дійсно робочі добавки , так само розпишу вам тренування в домашніх умовах , не треба витрачати гроші на зал і час на похід в нього (якщо вашою метою не є кар'єра в бодібілдингу), все що вам потрібно у вас вже є, це ваше тіло, ваша власна вага, ви здивуєтеся скільки можна робити ефективних вправ з власною вагою. Хочу ще нагадати вам, що правильне харчування та заняття спортом це не тільки про зовнішній вигляд, це ще й про міцне здоров'я, сильний імунітет та постійний заряд позитивної енергії з мотивацією – тільки вперед! Пишіть мені в Telegram або WhatsApp +13476999089 , з мене консультація :)


Date Added: 09/01/2023 | Last Updated: 09/01/2023 | Page Views: 72
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Swimming lessons

Swimming lessons for all levels and ages. Going to the sauna and steam room for aroma therapy. $20 for one hour in a group.
 

I am looking for a job as a kindergarten teacher.

Pedagogical education, all documents are available, I love children, music education. 5415913554 Brooklyn.
 

Individual kickboxing training (fitness)

I invite YOU and your children to INDIVIDUAL KICKBOXING classes
 

I'm looking for a male trainer. guy or man

maneten you open mayend know about the wild rasyatzhka I’m 33 maxim
 

badminton coach

A badminton coach is a person who motivates you to practice regularly, will help you master all the possible subtleties of the game, and will direct all your efforts towards you.