Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Дорогі друзі!

Я, республіканка Tan Ying, стурбована рішенням міста Нью-Йорка скасувати програми для обдарованих дітей G&T (gifted and talented), що вплине на якість освіти.
За цією програмою навчалися діти китайських та російськомовних іммігрантів, які згодом стали студентами престижних коледжів та університетів. Тому з 2018 року я в перших рядах із демонстрантами виступаю за покращення системи освіти, щоб талановиті діти мали змогу навчатися разом із талановитими дітьми. На ці програми приймають лише після іспитів, і саме іспит має вирішити, хто гідний навчатись на програмі для обдарованих дітей.
Однак проблеми, які стоять перед нашим містом, виходять далеко за межі освіти. Тривожне зростання рівня злочинності рік у рік і відповідальність за злочини турбують мене. Як громадянка та мати двох дітей хочу, як і ви, щоб жити у Нью-Йорку було безпечно. Я не можу змиритися з деякими законами, що дозволяють злочинцям залишатися на вулицях Нью-Йорка, красти, тероризувати перехожих, влаштовувати перестрілки. Я сповнена рішучості зробити все від мене залежне, щоб внести позитивні зміни до суспільства.
На жаль, міський уряд не зміг відреагувати на серйозні проблеми. Будучи відповідальною перед своєю сім'єю, людьми похилого віку, з якими працюю щодня, а також сусідами, чудово розумію, що добре і що погано, тому вирішила йти вперед і балотуватися до Міської Ради від 43-го округу. Основна мета — звернути увагу керівництва міста на необхідність змін та допомогти вирішити серйозні проблеми, з якими стикається Нью-Йорк, завдяки своїй непохитній відданості справі, рішучості та прагненню сприяти змінам, створюючи безпечніше та процвітаюче майбутнє для всіх мешканців Нью-Йорка.
  Голосуйте за республіканку Tan Ying до міської ради від 43 округу. Якщо вона переможе на виборах – виграють усі
Дострокові вибори – з 28 жовтня по 5 листопада 2023 р.
Вибори до Міськради відбудуться 7 листопада 2023 року




Date Added: 10/05/2023 | Last Updated: 10/05/2023 | Page Views: 48
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Clairvoyant

I JUST HAVE A CRY OF MY SOUL!! I will write here a review about one person who was able to help me with my problem. I am a wife and mother of two adult children. I lived on supporting my husband all my life, I take care of the house. My husband loved me very much until he met me on the side, a woman mistress. I fought with him for a long time, until he took it and left us. I thought I was going crazy, not only that he didn’t help us in any way.. Then a Friend just gave the fortune teller’s phone number and made me call. Honestly - I was shocked by what she told me. I didn’t believe in fortune telling and so on, but here I’m just writing and advising you. She gave me back my husband, took away my mistress, returned my husband’s old feelings and in general, as a person, she is a good and pleasant person, she will always answer for calls and SMS. In general, you won’t regret calling (+380638055486 call only on WhatsApp, Viber).
 

A ray of hope that prolongs life

Perhaps not everyone knows what Silver Living means in translation, it turns out that it is a RAY OF HOPE.
If you would like to become a client of the office, please call
(718) 717-8337,
and social workers will take care of all the hassle regarding your registration

 

Mommy, you can do anything, you are a queen!

Mommy, you can do anything, you are a queen!
Vast life experience makes our parents wary of everything, especially new things. But the Golden Talent gala concert - talent show SmartComp 2024 New York melted the hearts of even the harshest critics!

 

МАГІЯ

Знаєте у різних тут людей був, втрачав уже надію, але якось натрапив на Інстаграм однієї ворожки і вирішив їй подзвонити. Я особливо в це все не вірю, але все ж таки я не бачив іншого виходу. більше нічого. Чесно сказати був здивований від почутого, тому що вона сказала багато чого за мене та мою дівчину. Ми розлучилися з моєю дівчиною.Що я тільки не робив щоб її повернути, але вона пішла до іншого. Я попросив допомоги у ворожки, на що вона сказала, що зможе допомогти за деякий час. Так і сталося! Дівчина моя почала проявлятися, дзвонити мені і ми помирилися. Зараз ми разом і все добре. Якщо вам потрібна справжня допомога, то залишу її ватсап і вайбер і посилання на її інституцію. +380638055486
 

mag

I arranged a ceremony with Catalina to reunite the family. My crazy little man was gone, and with all my might I couldn’t turn him back to his homeland. I tried in every possible way, but it didn’t work. I wanted to be furious with Catalina. I was really worried that by magic I would become worse, because... This is faith, which is also sin. In truth, it is not a sin – but a Gift – to help people with God’s help! After the ceremony with the photograph, my shaky man turned to us 3 years ago. And with him there is peace, happiness, and joy. What a wonderful woman! Tel. +380997482235 Viber/Whatsapp