Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

ЕКСКЛЮЗИВ у найвищій житловій вежі в Dubai Internet City

ЕКСКЛЮЗИВ у найвищій житловій вежі в Dubai Internet City 2 розкішних житлових поверхи в 66-поверховій вежі класу-преміум Подробиці: Забудовник: Mered Group Площа: від 78 м² до 212 м² Кількість спалень: від 1 до 3 На поверхах будуть представлені просторі апартаменты 1-3 спальнями з вишуканим дизайном від італійського будинку Pininfarina, дизайнера автомобілів Ferrari. В обробці використані мармур та натуральне дерево. Апартаменти пропонують вбудовану кухню з преміальною технікою Miele. Зручності для ідеального дозвілля та відпочинку: відкриті тераси, басейн з видом на море, лаунж зони та зони для барбекю, джакузі, просторий тренажерний зал, простір для занять йогою, сауна та приватний кінотеатр. На території також передбачені дитячий майданчик, ресторан, бар та кафе. Стартова ціна: 2 600 000 AED (708 003 $) План платежів: 5/20/25/50 Здача: 3 кв. 2027


Date Added: 12/08/2023 | Last Updated: 12/08/2023 | Page Views: 49
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Продаж 1-кімнатної квартири, м Київ   (New York)

Продаж 1-кімнатної квартири, м Київ перепланованої в 2-х кімнатну роздільну. Дарницький район. ст. м "Поздняки", "Харківська", Проспект Бажана 24/1, 9/16 цегла. 60/33/9, кімнати роздільні, житловий стан, двоспальне ліжко та шафа в спальні, в дитячій: ліжко та письмовий стіл. Вбудована кухня, вся необхідна побутова техніка: плазма, електроплита та духовка, холодильник, мікрохвильова піч електрочайник, кондиціонер, бойлер, пральна машина. Лоджія засклена, з/в роздільна, кутова ванна. У коридорі вбудована шафа-купе, броньовані двері, інтернет. Доглянутий цегляний будинок, домофон, закритий двір з квітами та деревами, поруч автостоянка, зручні планування квартир, у парадних консьєржах, поруч супермаркет, ринок, піраміда, метро Позняки – пішки. Зупинка міського транспорту. Ціна: 69000 у.о. Можливий продаж з орендарем!
 

Apartment for sale - Turkmenistan   (New York)

Apartment for sale in Ashgabat, center, st. Navoi. 3 rooms. Tel. 6462604480
 

Північний Кіпр Двокімнатний дуплекс у житловому комплексі, розташованому за 150 метрів від пляжу в районі Караноулу.   (New York)

Двокімнатний дуплекс у житловому комплексі, розташованому за 150 метрів від пляжу в районі Караноулу. 99 000 евр. Місце розташування об'єкту нерухомості Місто: Кіренія Район: Караноулу Країна: Північний Кіпр У пішохідній доступності — піщаний пляж, магазини, банк, аптека, кафе та ресторани, громадський транспорт 10 хвилин їзди до Кіренії ,60 хвилин їзди до аеропорту Ерджан !40 хвилин їзди до Лефкоші (Нікосія) Короткий опис: Площа: 55 м2 Кімнат: 2 Спалень: 1 Кондиціонер Холодильник Пральна машина / сушарка TV - Sat DSL - Internet Мебльована Балкон Електричний підігрів води Огороджена територія Паркінг
 

House for sale in Tashkent   (New York)

House for sale   in Tashkent
5 acres, next to the Israeli Embassy
520-603-9802 • 917-686-3435

 

Новий житловий комплекс Туреччина в Мерсіні із затишними квартирами від забудовника (022164)   (New York)

Новий житловий комплекс в Мерсіні із затишними квартирами від забудовника (022164) Балкон/Тераса Басейн Закрита територія Відкрита парковка 0% розстрочка Охорона Сад Ліфт Дитячий майданчик Електрогенератор Зустрічайте ваше нове житло, де кожна деталь створена. Цей житловий комплекс Туреччина в Мерсіні обіцяє вам життя, наповнене зручностями та перевагами, які зроблять вашу повсякденну рутину неймовірно комфортною та стильною. Житловий комплекс розпочне своє будівництво у районі Ердемлі, Тюмюк. Планування у продажу: 1+1 2+1 2+1 з терасою Площа квартир 44,5-69,5 м2. Інтер'єр квартир у цьому комплексі - це справжній витвір мистецтва: підвісні стелі кухонний гарнітур з гарною стільницею гардеробні шафи та шафи в санвузлах створюють затишок та функціональність. Високоякісні сталеві вхідні двері забезпечують безпеку, а вікна ПВХ пропускають максимум природного світла, роблячи простір світлим і затишним. Сантехніка та душова кабіна класу 1 – це гарантія вашого комфорту. А ламінат товщиною 10 мм надає інтер'єру елегантного вигляду та міцності. Цей житловий комплекс забезпечує вас сучасними зручностями: система природного газу блоки BIMS для оптимальної звукоізоляції та утеплення інтелектуальна ліфтова система детектори пожежі генератор системи відеоспостереження Життя у цьому комплексі – це як постійна відпустка. Відкритий басейн площею 850 м2 запрошує вас насолоджуватися сонцем та водою. Аквапарк додає адреналіну та радості у ваше життя. Для дітей тут є відкритий майданчик. Фітнес-центр, лазня та баскетбольний, футбольний, волейбольний та тенісний майданчики сприяють вашому активному життю. Для любителів йоги є відкритий майданчик. Кафе запрошує вас на чашку кави. Автостоянка, міні-маркет, конференц-зал та кінотеатр - все тут, щоб зробити ваше життя більш комфортним та різноманітним. Цей житловий комплекс розташований на ділянці площею 17,203 м2 у Мерсіні, і його затишна атмосфера та зручності уособлюють собою завершеність та готовність до нових починань. Дата початку будівництва: 31 грудня 2023 року Дата закінчення будівництва: 31 грудня 2026 року На етапі будівництва діє 0% розстрочка. План оплати: 20% знижка для оптових покупців від 5 квартир за 100% оплату 15% знижка для роздрібних покупців при розстрочці 15 місяців 50% первісний внесок, 24 місяці розстрочка Ціни від 69 000 євро. Такі умови будуть на старті продажу. Виберіть цей житловий комплекс в Мерсіні, щоб знайти не тільки будинок, але й новий спосіб життя, де комфорт і стиль йдуть пліч-о-пліч.