Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Жінка шукає роботу няньки

Жінка, 50 років, чиста російська, є початкова англійська, є досвід роботи в сім'ї тут 4 роки з новонародженими та дітьми старшого віку, рекомендації з сім'ї, педагогічна освіта на батьківщині працювала в дитячому садку, добре готує, охайна. Буде гарною нянею для ваших діток. +12015520881


Date Added: 10/15/2023 | Last Updated: 10/15/2023 | Page Views: 60
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Няня

Педагог з великим стажем, гарною російською та англійською може допомогти у турботі про ваших дітей. Проводити та зустріти зі школи, простежити за виконанням домашніх завдань, вивести їх на прогулянку, позайматися з ними російською та англійською мовами тощо.
 

Шукаю роботу нянею.

Жінка 43 роки із РФ шукаю роботу нянею. Я люблю дітей, мої син і дочка закінчують школу, я спокійна, добра, активна і життєрадісна, у мене базова англійська, є права водія. Шукаю роботу без проживання. Бажано у районі Бруклін.
 

Caregiver vs companion

I offer the services of a caregiver (homeattendant, laysens, 8 years of experience) or companion to an elderly or sick person, full-time/part-time. Attentive, neat, responsible. Payment in cash. Questions and suggestions by phone or email.
 

Babysitters, nurses

Babysitter job. (718) 689-4673
 

Няні, доглядальниці

Великий досвід, рекомендації, легальна робота babysitter. (917) 500-6154