Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Запалювання ханукальних свічок у резиденції Мера Еріка Адамса

З повагою та увагою став мер Нью-Йорка Ерік Адамс до єврейської громади Нью-Йорка, розуміючи, наскільки великий внесок представники громади роблять економіку, культуру та освіту міста.
Як і в попередні роки, у резиденції мера було запалено Мінору.
Були присутні: Police Commissioner Edward Caban, Commissioner Jessica Tisch, Deputy Mayor Fabien Levy, Commissioner Fred Kreizman, Commissioner Edward Mermelstein, Pastor Gilford Monros, Senior Advisor Andrea Shapiro Davis, Deputy Chief Staff Menashe Shapiro, і Chief.
Мені, як представнику медіахолдингу "Р.Реклама", завжди приємно бачити на заходах, що проводяться у резиденції мера, представників та російськомовної громади Нью-Йорка: відомих адвокатів Юрія Ярославського, Дмитра Левицького, Єву Рахаїмова, політиків та бізнесменів, а також Президента Elita Club Леонору Буличову, представника офісу Ревізора Ігоря Галантера та ін.
Чудово, що у мерії Нью-Йорка працюють і російськомовні співробітники.
Також серед гостей були члени сімей ізраїльтян, які перебувають у заручниках ХАМАС із 7 жовтня. Присутні тримали плакати із зображенням своїх близьких, які перебувають у полоні понад два місяці. Члени Міськради, які стояли на сцені, теж тримали плакати із фотографіями заручників.
"Ці плакати - не просто фотографії, це людські життя, і ми всі чекаємо, затамувавши подих, поки вони не повернуться до членів своїх сімей і близьких, які знаходяться тут", - сказав Адамс, подякувавши сім'ям заручників за їхню сміливість. "Ханука розповідає історію про те, як світло світить у пітьмі. Цей чудовий урок дуже важливий, і його треба пам'ятати, оскільки сьогодні ненависть піднімає свою потворну голову по всьому світу. Але в Нью-Йорку немає місця ненависті, і святкування Ханукі показує, що незалежно від того, хто ви, саме тут маєте рівні права", - сказав мер.
"Я хочу бути гранично ясним, говорячи вам як мер міста Нью-Йорка. У Нью-Йорку немає місця антисемітизму, і в Нью-Йорку немає місця ненависті", - сказав Адамс під оплески переповненої зали.
Адамс засудив зростання антисемітизму в усьому світі, а в Нью-Йорку після теракту 7 жовтня він також ясно заявив, що ХАМАС "має бути знищений".
Були нагороджені почесними грамотами юрист та телеведуча Ебоні Вільямс та Доктор Майкл Ломакс, президент та генеральний директор Фонду об'єднаних негритянських коледжів.
Ебоні Вільямс, прихильниця єврейської громади, виступає проти антисемітизму та ненависті та пропагує єдність чорношкірих та євреїв, т.к. обидві громади розуміють не на словах, а по-справжньому, що таке расизм та антисемітизм...
Доктор Майкл Ломакс, президент і генеральний директор Фонду об'єднаних негритянських коледжів, сказав: "Я вдячний за здобуття цієї нагороди, і я знаю, що мої батьки були б горді, тому що вони прищепили мені цінності, які лежать в основі міцної віри в те, що чорношкірі та євреї є союзниками, братами та сестрами у битві проти подвійного зла — антисемітизму та расизму”.
"Роботи доктора Ломакса та пані Вільямс нагадують нам, що ми є містом, в якому живуть люди з усіх куточків земної кулі. І незалежно від наших розбіжностей, наші громади завжди будуть об'єднуватися, щоб допомогти і захистити наших співвітчизників з Нью-Йорка. Я із задоволенням вручаю премію Shine A Light Civil Courage доктору Майклу Ломаксу та Ебоні Вільямс", - сказав Ерік Адамс.
Марина Лагунова


Date Added: 12/21/2023 | Last Updated: 12/21/2023 | Page Views: 35
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Медичний догляд людей.

Медичний догляд людей.
Не для прибутку
• $0 за психологічну та психіатричну допомогу
• $0 за невідкладну допомогу
• $0 за цілодобові телемедичні послуги
(855) 809-4073

 

Gadalka

Я щаслива, що мені пощастило знайти Олександра. Звернулась я спочатку щоб погадати і побачити здібності людини ... Але, для мене було не найголовнішим ворожіння, для мене важливо було повернути молоду людину. Різке зникнення коханого було незрозумілим для мене, мене він заблокував скрізь де тільки можна було, хоча до цього присягав мені у своїй любові три роки. Три роки чудових стосунків... Я була вражена, коли Олександр мені все розповів у деталях і навіть з іменами! Я не роздумуючи, попросила у нього допомоги. Довго чекати не довелося – милий був поряд за два тижні. Я дуже вдячна Олександру, що повернув мені коханого вчасно, як і казав! Дуже сильна маг і дуже сильна людина, яка може допомогти у важкій ситуації. Завжди буду вдячна Олександру! Ось його номер +380971792179 вайбер
 

clairvoyant

Hello! Once in my life, what seemed to me to be a hopeless situation happened. It felt like I was flying into an abyss at breakneck speed; in just two weeks I had lost everything that was dear to me. The biggest blow for me was the departure of my husband - he left me six months after the wedding for the sake of a bad student. Immediately after he left, it seemed to me that time had stopped, then I lost interest in everything. I actually gave up. My sister, seeing my suffering, tried to help me and advised me to find a person who could return my husband. I searched among fortune tellers and magicians, but most of them were unconvincing - it was clear that they could not help. But in my search, I came across a man named Alexander and wrote to him that I wanted to tell fortunes about his personal life and relationship with a person. He only asked for a photo and strictly forbade us to say any additional details. This was impressive, especially when Alexander began to name names and described details of my life that no one knew about. I immediately asked for help. Alexander agreed to take on the job and we agreed on the details. And, fortunately, my husband returned within the specified time frame! I can’t find the words to convey to you my feelings when my most beloved person in the whole world stood at the door and asked me for forgiveness! Now everything is fine with us and we are happily married. I will always be grateful to Alexander for his help in saving our family. Here is his number +380971792179
 

Unforgettable massage A sporty man will give you an unforgettable massage. Home visit Sergey

Unforgettable massage A sporty man will give you an unforgettable massage. Home visit Sergey
 

New Microwave

Brand new in the box З усіх питань дзвоніть 6467162391