Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Курс для рибалок-початківців

Рибачі з 5 років. Ви станете справжнім рибалкою, отримавши курс знань від покупки вудки, всіх навичок риболовлі до Ваших перших успіхів. З берега та пірсу в Брукліні.Гарантія 100 відс. 25 дол. в годину. Тел: 347-294-5739 Михайло Львович.


Date Added: 09/18/2023 | Last Updated: 09/18/2023 | Page Views: 54
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Шукаю роботу.

Шукаю роботу на full time в Брукліні. Документи у процесі, англійська базова. Про себе: дівчина 34 роки, за освітою фінансист, в Україні працювала бухгалтером, економістом. Буду рада вашим пропозиціям про співпрацю.
 

Готовий працювати на вас

Доброго вам дня. Я у пошуку роботи, готовий працювати на вас і приносити користь вашій справі. Небагато про мене: Звати Едуард, 24 роки, живу в Брукліні. Чим займався: коли мені було приблизно 13 років я мив автомобілі і заробляв на цьому, тому можу бути корисним на автомийці, так само розвантажував фури з фруктами в ті часи, тому можу бути корисним на складі, після цього приблизно в 14 років мені подобалося грати на ігрових серверах у грі Майнкрафт, і в один момент я вирішив створити свій сервер, я сам повністю підтримував весь ігровий сервер, налаштовував сайт сервера, на якому гравці мого проекту купували донат привілеї в автоматичному режимі, сам налаштовував домени, з'єднував бази даних і так далі. також сам вів групу сервера в ВК і канал Діскорд, а рекорд онлайн мого сервера - 800 одноразових гравців. Я шукав шляхи для реклами сервера, домовлявся про рекламу свого проекту з власниками популярних майнкрафт пабліків ВК, купував рекламу на різних майнкрафт сайтах, а також співпрацював із ютуб блогерами. Приблизно в 15 років я почав вести свій канал на Ютуб, знімав відео ролики про те, як я граю на своєму сервері майнкрафт, і набрав на своєму каналі 250.000 передплатників, але кілька років тому канал заблокували за моєю помилкою. Я так само й далі займався своїм сервером і заробляв на ньому, але мені довелося залишити Росію і приїхати до Америки, у зв'язку з чим я закрив свій сервер. Можливо, я буду корисний вам і вашій справі, розгляну будь-які пропозиції.
 

Miscellaneous

Hardworking, decent, young, from Ecuador, any part-time job. (908) 416-0094
 

Вилучений заробіток. За місяць можна заробити 5000 доларів.

Робота для чоловіків та жінок. Набираємо надійних та пунктуальних кандидатів на нову посаду. Робота у вільний час, коли вам зручно. Без досвіду. Робочі дні та години вибираєте самі. З усіх питань, прохання звертатися на електронну адресу: [email protected]
 

Part time

Girl from Ukraine, 33 years old Looking for a job part time Wednesday-Friday Staten Island, Brooklyn, Manhattan Experience of working here in various fields (housekeeper, cashier, salesperson, housekeeper, nanny) Write to the specified phone number.