Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Магія

ЛИЛИЧКА!!!!ВЫ МАЙСТЕР СВОЇ СПРАВИ ... Я напишу тут за вас, нехай знають і звертаються до вас. ПРОЖИЛИ В ШЛЮБІ 12 років, двоє дітей. НІКОЛИ МЕНІ НЕ ЗМІНЮВАВ І У НАС ЗАВЖДИ БУЛА ГАРМОНІЯ. Звідки взялася, не знаю ця «пигалиця» (інше слово не можу підібрати до неї), навела на нього приворот. Я НЕ ЗНАЛА ЩО РОБИТИ, але відчувала що чоловіка як підмінили. Звернулася до Ліли. (скільки всього вона говорила, я завжди це пам'ятатиму), але найголовніше вона ПОВЕРНУЛА МЕНІ МОЄ ЖИТТЯ.. Я залишу вам її ватсап або вайбер.


Date Added: 11/04/2023 | Last Updated: 11/04/2023 | Page Views: 57
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

magia

Скільки часу я вимучилася, скільки сліз виплакала щоб відвадити коханку і повернути чоловіка в сім'ю. Слава богу що мені подруга дала номер Милочки і я відразу їй подзвонила. Спілкувались ми у вайбері. впливає на чоловіка. Назвала ім'я і роз'яснила ситуацію. Я звичайно очманіла, вона стільки багато інформації дає. Я зрозуміла що для Милочки немає нічого неможливого. Звертайтеся, вона називає все як є, результат дає рівно в термін, який вона вказує. +80936532445 дзвоніть на вайбер/ватсап
 

Прозора

У вас було колись таке, що не хотілося навіть дихати. У мене так, я впала в таку депресію, що змогла врятувати мене тільки ВЕДЕННЯ ЛІЛІЯ. Прожили у щасливому шлюбі, майже 9 років. І тут з'явилася якась жінка, яка наклала приворот чоловікові. Чесно ставилася до цього, як то скептично, ну не вірила я що вона допоможе. Але коли ЛІЛІЯ почала говорити мені за моє минуле, ситуації різні з мого життя, я зрозуміла що ця людина професіонал своєї справи. .ВИ ЄДИНА ЛЮДИНА ЯКИЙ ЗМІГ ПОВЕРНУТИ ЧОЛОВІКА В СІМ'Ю.
 

Прозора Варвара

У моєму житті, що мною що моєю коханою дружиною було зроблено стільки фатальних помилок, що про відновлення сім'ї не йшлося. Але кохання щось залишилося. Хочете вірте хочете ні з дружиною вже не жили разом півроку та йшли на розлучення. А як ненавиділи один одного на той момент, так у листі не написати. Повторюся, зрозумів, що цінніше за дружину ніхто не потрібен. Тому й звертався до різних людей по допомогу. Хотів зрозуміти та виправити помилки. Результат один - розповіді про втрачений час та цільове викачування грошей. Але бажання відновити щось розбите сім'ю залишилося. Або всесвіт чи Бог направив на черговий крок просити когось допомогти мені. І я написав саме їй, нашій рятівниці. Скажу коротко, якщо зважилися, а ви вже зробили перші кроки йти до кінця. Якщо наша рятівниця візьметься вам допомогти, то все буде добре, тільки так! Ніхто не дасть вам гарантію, що все швидко вирішиться, але якщо ви впевнені в бажаному тоді перемога буде на вашому боці. Головне наберіться терпіння та робіть що вам сказано. А я вкотре хочу подякувати Вам, наш ангел-охоронець, нашій рятівниці за Ваше тверде слово та міцну руку допомоги! За спасіння наших душ і тепер уже міцної родини. Нехай цей лист достукається до сердець усіх, хто прочитав цей лист. А нашій рятівниці ще раз безмежне спасибі. Бережи вас Бог! Ось її номер +380632574828
 

Looking for volunteers (sponsor)

I need rehabilitation for a broken leg. There are a lot of costs in the house of 5 people and a very disabled person. One of them was in an accident. Now I need to implement the terminology. People kindly suggest what.
 

ПОВІДОМЛЕННЯ ДЛЯ ОПУБЛІКУВАННЯ

ПОВІДОМЛЕННЯ ДЛЯ ОПУБЛІКУВАННЯ
ВЕРХОВНИЙ СУД ШТАТА НЬЮ-ЙОРК, ОКРУГ НЬЮ-ЙОРК - Справа № 452144/2023
Контактну інформацію суду можна знайти за адресою www.nycourts/gov .