Search category:     
All categories

Feedback  
   
  Advanced search  Manage my ads  
   
 
 
 

Маг

Я не знала що робити коли одного разу чоловік сказав, що йде до іншої і подає на розлучення. Завжди душа у душу, а за пару місяців став сам не свій. Шукав приводи для скандалів, чіплявся. Але навіть подумати не могла, що проблема така гостра. В один вечір забрав речі! Не могла повірити, що це відбувається наяву. Заявив, що спілкуватися буде тільки через юриста і заблокував скрізь. Потім документи із суду... Пів року мук. За цей час зверталася до багатьох ворожок та магів. Результату не було. Майже зневірилася. Але дивом за відгуками знайшла ясновидячого мага Олександра. Олександр виявляється дуже приємна людина навіть від спілкування з яким ставати легше. Але, як він бачить ситуацію вражає до мурашок. Він нічого не питаючи, зміг побачити такі речі, що не міг знати ніхто. Навіть імена. Говорив все сам. Я одразу попросила про допомогу. Робота зайняла два тижні і чоловік був удома. Відносини стали навіть кращими, ніж були. Номер його +380971792179 вайбер/ватсап


Date Added: 10/08/2023 | Last Updated: 10/08/2023 | Page Views: 36
Average rating: 0.00 (out of 5)
Number of Ratings: 0 Votes
Rating:
 Guest book (0)

(No reviews found. Leave Feedback!)

People also interested in:

Ремонт/Послуги handyman

Добридень. Мене звати Михайло. Виконую всі види оздоблювальних та ремонтних робіт: складання ГКЛ конструкцій, всі види малярних робіт (штукатурка, шпаклівка, фарбування, обклеювання обклеювання), настил статевих покриттів (ковролін, лінолеум, ламінат), монтаж молдингів, і т.д. Виконую послуги Handyman: збирання/розбирання меблів, монтаж настінних конструкцій ( полиці, телевізор, картини), встановлення жалюзі/карнизів. Досвід роботи 20 років. Тел. +1-347-764-9398 Михайло.
 

RF PASSPORT!!! HURRY TO REGISTER!!!

Hurry up to get a Russian passport before the new law comes into force. 10 year old. Renewal/Receipt/Reinstatement. Sign up for the earliest possible dates. Call! Consultation is free.
 

Elite one-on-one meetings PARIS

Good afternoon, my name is Alexandra. I am a manager in the modeling industry. I have many years of experience and many happy girls who simply enjoy life. I am exactly the person who can organize a profitable topic and a good date for you. You can travel to different countries and always get a job, no matter where you are. Why should you cooperate with me?
 

Психолог онлайн

Мене звуть Жулдиз Нігматова, я дипломований психолог. М'яко і бережно допоможе вам розібратися з проблемою і знайти відповідне саме вам рішення. ❌Якщо ви: ⁃ Часто дратуєтесь або турбуєтеся ⁃ Помічаєте занепад сил і енергії ⁃ Важко перемикаєтеся на відпочинок ⁃ Немає задоволення і радості від досягнень ⁃ Важко зберігаєте спокій в умовах невизначеності ⁃ Не ладиться в! Завдання психології покращити ваш емоційний стан, що дозволить вам легше впоратися з повсякденним стресом, збільшується продуктивність, зростає дохід, стосунки стають підтримуючими.
 

Відчуйте чари смаку

Відкрийте для себе смак справжньої узбецької кухні з нашими чавунними казанами, мангалами та сковорідками. Наші вироби – це надійна якість та традиційний смак, який створює справжню атмосферу східної гостинності. Професійна якість, доступна кожному. Відчуйте чари смаку. Звертайтесь за номером 646-470-9999 Оптом та в роздріб